ZRUŠENO ! 5. nepravidelný nekuřácký sraz ce4you :: Praha, 4. prosince 2010, Klid po práci ZRUŠENO !
EDIT 3. 12. 2010
Nekuřácký sraz se zítra konat nebude. Byl jsem to nucen odvolat pro malou účast. I těch několik přihlášených se nakonec omluvilo z důvodů nemoci, sněžné a mrazivé kalamity a pod. Tedy posledním srazem ce4you bude 70. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 18. prosince v SteakBaru Levandule.
Nekuřácký sraz se zítra konat nebude. Byl jsem to nucen odvolat pro malou účast. I těch několik přihlášených se nakonec omluvilo z důvodů nemoci, sněžné a mrazivé kalamity a pod. Tedy posledním srazem ce4you bude 70. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 18. prosince v SteakBaru Levandule.
Zapomněl jsem napsat, že to bude poslední nekuřácký sraz (nejen letos), protože po prvních 2 srazech účast poněkud poklesla a drtivá většina návštěvníků stejně byla z řad pravidelných návštěvníků pravidelných pražských srazů a kvůli 2-3 lidem dělat extra srazy opravdu nemá cenu. Sorry :oops: :(
Tak to jsem hodně zvědavý, kolik se nás nakonec sejde. Někdo bude lyžovat, někdo ležet v posteli s nějakou zimní chorobou, někdo nedorazí kvůli sněhu, někoho nepustí manželka. Abychom z toho nakonec neměli sraz iOS44me :D
Zahřívám si mozek i kosti na služebce v Hong Kongu (kosti teda alespoň venku, vevnitř všichni Číňani klimatizují jak magoři), takže poslední nekuřácký sraz beze mě... :) Budu se těšit na tom pravidelném... :yes: