Krytka USB u MDA Compact V
Dnes se mi při otevírání odloupla krytka USB. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?
Nechce se mi to hned lepit vteřinovým lepidlem, které většinou stejně dlouho nevydrží. A sama tam nedrží.
Jistě, další možností je reklamace, což by možná mohlo projít, ale při mé smůle to bude trvat těch celých 30 dní. :-(
Nechce se mi to hned lepit vteřinovým lepidlem, které většinou stejně dlouho nevydrží. A sama tam nedrží.
Jistě, další možností je reklamace, což by možná mohlo projít, ale při mé smůle to bude trvat těch celých 30 dní. :-(
Taky se mi odloupla - drží jen na kousíčku. Osobně mi docela leze na nervy, bez ní to ale vypadá taky divně. Takže já jdu asi do sekunďáku :D.
Co s tím děláte? Já ji odklápím možná 10x denně a ani po skoro roce s ní nemám žádný problém :-) Ovšem že mě její existence sere je věc jiná :D
Kabel OK, tam ji taky sundávám často a už jsem si tak nějak zvyknul. Horší je to v autě [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Tam jde odklopit a zasunout káblík ještě hůř. No a jednou jsem si to neuvědomil a pokusil jsem se vytáhnout mobil z držáku s připojenou nabíječkou a krytce se to moc nelíbilo. Mám gumovou část od té plastové z cca 3/4 odtrhlou..