Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak propojit notebook s XDA?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Poradi nekdo, jak propojit notebook s XP k MDAII, abych mohl vyuzivat tarif Data nonstop k surfovani i na notebooku? Notebook me MDA totiz nevidi jako modem:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od reditel
    Poradi nekdo, jak propojit notebook s XP k MDAII, abych mohl vyuzivat tarif Data nonstop k surfovani i na notebooku? Notebook me MDA totiz nevidi jako modem:?
    Hledej ve starších článcích, je tam návod přímo jak použít MDA jako modem. Taktéž k tomu byla minimálně jedna diskuse.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    hlavne vypni active sync.

    Na mobilmanii byl velkej clanek o MDA2 jako modemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od reditel
    Poradi nekdo, jak propojit notebook s XP k MDAII, abych mohl vyuzivat tarif Data nonstop k surfovani i na notebooku? Notebook me MDA totiz nevidi jako modem:?
    Psal jsem navod na MoblManii.
    http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=106425
    Kdyz by byl zajem, tak nae CE4YOU mohu dat nektere dalsi postrehy o propojeni MDA II s pocitacem. Tedy az pote, co se mi MDA II vrati ze servisu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Diky za linky. Juknu na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od RStein
    Psal jsem navod na MoblManii.
    http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=106425
    Kdyz by byl zajem, tak nae CE4YOU mohu dat nektere dalsi postrehy o propojeni MDA II s pocitacem. Tedy az pote, co se mi MDA II vrati ze servisu
    Ja teda podle nej postupoval a nerozchodil sem [USB] tet cekam na CDMA a BT modul
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od hrtak
    Citace Původně odesláno od RStein
    Psal jsem navod na MoblManii.
    http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=106425
    Kdyz by byl zajem, tak nae CE4YOU mohu dat nektere dalsi postrehy o propojeni MDA II s pocitacem. Tedy az pote, co se mi MDA II vrati ze servisu
    Ja teda podle nej postupoval a nerozchodil sem [USB] tet cekam na CDMA a BT modul
    To je divny, vetsina lidi, co mi psali, pripojeni rozchodili. Bylo by vhodne, abyste napsal, jakou mate konfiguraci pocitace a jak jste postupoval.
    i
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od RStein
    To je divny, vetsina lidi, co mi psali, pripojeni rozchodili. Bylo by vhodne, abyste napsal, jakou mate konfiguraci pocitace a jak jste postupoval.
    i
    Mam P4 1,7Ghz s Windows 2000.
    Dosel sem k zaveru ze to musi byt verzi ROM, protoze PC s modemem komunikuje [kdyz dam diagnostiku modemu] ale ani zaboha se nepripoji [dokonce ani ve WModemu neblikaj ty barevny ctverecky]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od RStein
    Kdyz by byl zajem, tak nae CE4YOU mohu dat nektere dalsi postrehy o propojeni MDA II s pocitacem. Tedy az pote, co se mi MDA II vrati ze servisu
    Zajem je vzdycky MDAckaru je tu moooore, takze kazda rada dobra.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak propojit ASUS A620 s GPS eTrex Legend?
    Od jirne v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 18:33
  2. Je možné propojit PDA se Siemensem C55 kabelem?
    Od maque v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-11-2003, 14:01