Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Jak pracovat s PC bez nainstalovaneho Activesync?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    22

    V praci si nesmim nainstalovat Actsync.Chtel bych ale stahovat postu,eventuelne si nahrat neco do iPaqa.Neni na to nejaky program?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Bez ActiveSync je IMHO jakakoli plnohodnotna komunikace s pocitacem takrka nemozna.
    Jaky je duvod, ze nemuzete nainstalovat ActiveSync?
    Existuji sice programky (napriklad RepliGo), ktere dokazi na PDA prenaset soubory bez podpory ActiveSyncu, ale na stahovani posty je treba Active Sync (pripadne na serveru Mobile Information Server) a vetsina programu pro synchronizaci take pouziva ActiveSync API.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Amen Se synchronizaci se rozlucte, bez ActiveSync ci jineho synchronizacniho programu to proste nejde.

    Co se tyka prenosu souboru, napada me Bluetooth, SD karta ci WiFi (LAN). Mate na desktopu BT ci ctecku pametovych karet? Nebo mate moznost pripojit Pocket PC do site pres WiFi ci klasickou LAN?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    22

    Proste podnikova sit je nastavena tak ze jakykoliv exe soubor nejde spustit a samozrejme instalace aktivesyncu nelze provest.neni opravneni,smula co?
    Najko
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od najko
    Proste podnikova sit je nastavena tak ze jakykoliv exe soubor nejde spustit a samozrejme instalace aktivesyncu nelze provest.neni opravneni,smula co?
    Jo jo, admini jsou obcas potvory Nicmene bez AS ci jineho synch programu to vidim jen na tech par moznosti uvedenych v predchozich prispevcich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Trochu drahe reseni:Kup si neco co rozsiri tvyho iPaqa o USB host a pak pres FlashDisk
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Brainstorming funguje:Vem CD, vypal na nej Nainstalovany activesync. Pukud by to nestacilo, tak si exportuj i patricne regitrykeye( vlastne, ty tam asi nemas pristup do registru, co?

    A hele, pokud nemuzes spustit exesoubor, tak jak hodlas pouzivat ten danej program?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    22

    A........ten brainstoring zkusim!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    65

    Mam podobný problém na firemním PC jsou win2000 a nemám administrátorská práva.Při připojení kolebky nebo Bluetooth, to hlásí nemáte oprávnění k instalaci hardwaru.Je nějaké jiné řešení,krom vymlátit heslo z admina
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od ouio
    Mam podobný problém na firemním PC jsou win2000 a nemám administrátorská práva.Při připojení kolebky nebo Bluetooth, to hlásí nemáte oprávnění k instalaci hardwaru.Je nějaké jiné řešení,krom vymlátit heslo z admina
    A nebo si nehraj v práci, ale doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    treba zkusit cracknout admina pomoci bootovacky
    a pak nainstalovat AS
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od romix
    treba zkusit cracknout admina pomoci bootovacky
    a pak nainstalovat AS
    No nevim, v nekterych firmach jsou podobne cinnosti celkem spolehlivou cestou, jak zacit proces hledani noveho zamestnani...

    Osobne si myslim, ze v danem pripade je mozne zapomenout na nejakou synchronizaci, maximum, ceho uzivatel bez AS docili, je vice ci mene pohodlne kopirovani souboru. Asi nejlepsi by bylo zarizeni s USB hostem a nejaka USB pamet, v pripade iPAQa bych to videl na ctecku karet (tu by snad system mel poznat i bez admina...).
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak správně pracovat s paměťovou kartou?
    Od Vikio v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 14:41
  2. Active Sync prestal pracovat
    Od michallos007 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 11:56
  3. Jak pracovat s wifi?
    Od Libor P. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 00:25
  4. Je mozno takto synchronizovat/pracovat s postou?
    Od cenebris v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-08-2005, 10:39