Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nelze stahnout MMS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    Koupil jsem si HD2 u Alzy, mám na něm origo českou ROM. Bohužel se mi nedaří stáhnout MMS. Internet mi funguje bez problémů, Opera i stahování mailů. Ale když mi někdo pošle MMS, dostanu sice od T-mobile SMS-ku, kde je napsáno "klikněte pro stažení MMS", ale když kliknu, dopadne to hlášením "MMS nelze stáhnout". Používám HTC Sense. Nevíte prosím Vás někdo, kde je problém? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Prekontroluj si, zda to mas spravne nastavene.
    2. Dotazem na infolince mob.operatora over, zda mas aktivovany potrebne sluzby.
    3. Soft reset jsi doufam zkusil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    Vím, že je to vopruz, ale potřeboval bych rozepsat, co to znamená "správně nastavené". Mám operátora t-mobile, takže jsem zkoušel jejich konfigurátor, který by mně měl poslat konfigurační SMS-ku. Bohužel neposlal, dostal jsem jen kód pro spuštění konfigurační SMS, ale nic víc. Jak jsem psal, internet mi tam jede jak dráha, tudíž musí být problém v nastavení něčeho jiného? Soft reset jsem zkoušel, službu u operátora mám povolenou. Se starým HD mi to chodilo dobře. Dík,.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Správně nastavené znamená to, že se podíváš v nastavení, zda je to nastaveno tak, jak to vyžaduje T-Mobile. Na webu T-Mobile postupně: Osobní - Pomoc a nastavení - Ke stažení a tam zadáš tajné heslo HTC HD2 a pak klikneš na Nastavení HTC HD2.pdf a na straně 8 v dolní polovině to začíná. Je to tam i s obrázky. Pak by to mělo fungovat. Pokud ne, tak zajdi do prodejny s nápisem O2 nebo Vodafone.

    Jo a ještě jsem nenapsal, že je dobré po nastavení nebo přenastavení udělat před pokusným stažením nebo odesláním udělat soft reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    Díky! To je ono! Už to chodí! Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nz
    Opět se osvědčilo ono osvědčené: "když všechny pokusy selhaly a nevíte jak dál, přečtěte si manuál."
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    Sorry, ale o existenci tohodle manuálu jsem neměl tušení. A to jsem na webu T-mobilu opravdu hledal nastavení pro MMS. Jediné, co jsem tam našel, byl ten nefunkční konfigurátor. Nevím,jestli jsem si to po nákupu nějak rozdrbal sám, nebo je nutné tu úvodní nastavení udělat na každém novém HD2 prodávaném mimo operátory. Je-li b) správně, pak se tohle vlákno sakra hodí. Tak či onak díky za sebe i za ty, co ještě (možná) podobný problém budou řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jo, hledat na webu T-Mo je docela neštěstí , ale ani u ostatních 2 to není lepší, spíše naopak. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-06-2010, 09:54
  2. almanachy - kde stáhnout
    Od lkrata_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 21:42
  3. QuickGps - Kde se dá stáhnout?
    Od gampik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 20:39
  4. Kde stáhnout WM5
    Od trend99_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 01:30