Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zmena z letniho casu na zimni -> po restartu tel. vzdy naskoci letni cas

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    15

    Ahoj vsem,
    Nedavno se menil cas z letniho na zimni. Mam HTC Touch Pro2 s offic win 6.5.
    Nastavil jsem rucne cas na zimni. Jenze pri restartu tel. se vzdy zobrazi letni cas.
    Pouzivam Home cokie editor ( nebo tak nejak ), mam zaple aktualizaci casu i pocasi pres net.
    Poradte prosim co mam udelat, abych nemusel porad rucne prehazovat cas.
    Dekuji za jakoukoli radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Změna letního/zimního času a posun času

    Takže k HD 2 a D2 máme i TP 2.
    Že by to byl jen problém posledních WM strojů od HTC, že majitelé jiných modelů a značek ještě k tomuto problému svoje vlákno nezaložili? :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Taky hlásím stejný problém, teď se mi to dokonce posunulo po SR o dvě hoďky napřed
    edit

    Tak na jíném fóru jsem našel toto, sám jsem to nezkoušel neboť jsem flashnul jinou ROM než Energy a mám po problému, zkuste postup viz níže a uvidíte:

    Takže cituji:
    Zrušte volbu automatické synchronizace času s operátorem.
    Toto nastavení naleznete zde:
    START – nastavení (Settings) – – osobní – telefon – GSM/UMTS služby
    Zrušit automatickou aktualizaci času při přechodu mezi časovými pásmy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    2

    Jediná šance je v nastavení odškrtnout automatickou změnu času..měl jsem stejný problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    15

    Vlakno, ktere je uvedeno vyse jsem bohuzel nenasel.
    Jinak musim potvrdit, ze predposledni prispevek funguje.
    Vsem dekuji za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nic si hledat nemusel - stačí kliknout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    19

    jo vypnuti funguje, ale pak uz se cas neupresnuje automaticky, coz je dost blby. btw. kdyz je to zapnuty tak to posunuje hodinu dopredu pri kazdym restartu, furt dal. to je dost hloupy
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Proto při vypnuté automatické synchronizaci času já občas použiju program SynchroTime, který čas sesynchronizuje s internetem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    15

    Zdendo asi jsem to spatne napsal. Nemohl jsem to najit nez jsem zalozil toto tema.
    Mam zaplou synchronizaci pres internet a vse v pohode. Opravdu mi stacilo jen vypnout v Nastaveni - osobni - GSM - vypnout synchro s operatorem. Ted muzu restartovat a je to v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Změna letního/zimního času
    Od Matt_CZE v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 12-11-2010, 20:25
  2. P535 vadný budík a změna na zimní čas
    Od Rom4n v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 19:13
  3. Letní/Zimní čas
    Od toorek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 06-11-2005, 00:09
  4. zmena formatu casu
    Od von.Dra v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2005, 10:32