Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 48

Téma: Změna letního/zimního času

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    Zdravím, trochu jsem sice hledal na foru, ale nikde jsem nenalezl uspokojující odpověď, tak sem si dovolil založit noý topic. :-)
    Je možné, aby si SE od přítelkyně za 4 000,- změnil čas automaticky a mé HTC ne...?
    Používám aktuální ROM od HTC, našel jsem sice položku "stahovat čas z internetu automaticky" potom jsem dokonce našel v nastavení telefonu aktualizovat čas a časové pásma, ale všechno marné. Jediné, co čas opravdu změnilo jsem byl (nečekaně) já...
    Víte někdo jak to teda funguje..? Docela mne to zaskočilo u tak drahého přístroje...
    Díky za Vaše odpovědi, zkušenosti, poznatky..
    Matty
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jo, taky jsem dneska ráno koukal jak auto, že HD2 s poslední oficiální ROM nějak změnu letního na času na normální neřešila :-(, zatímco můj starej Diamond s ROM Eržika změnu provedl naprosto korektně a ještě to oznámil, že změnu provedl. Koukal jsem do nastavení HD2, ale na nic jsem nepřišel, možná jsem ale slepej :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Matt_CZE
    Zdravím, trochu jsem sice hledal na foru, ale nikde jsem nenalezl uspokojující odpověď, tak sem si dovolil založit noý topic
    Odpověď je stále stejná a je to jako s tlačítkem výtahu: ať ho stiskneš jednou nebo 30x rychle po sobě, výtah přijede vždy za stejnou dobu. Takže si dotaz mohl dát do některého z již existujících vláken.
    Řešení? Určitě to tam někde bude - záleží na použité ROM i na tom, jak a zda si toto uživatel nastaví.
    Asi jsem tedy udělal něco blbě, když na mých 3 zařízeních se v noci ve 3:00 hodiny přesunuly hodiny na 2:00 hodiny. Schválně jsem to letos pozoroval.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    nevím jak je to u HD2, ale já to mám v TD II v nastavení (v manile) pod položkou Synchronizace dat, když si to rozkliknu, tak tam mám "synch času podle internetu" to když si rozkliknu tak tam je že to má dělat i přes roming a to je tak všechno...
    Další nastavení co se týče samovolné aktualizace tak sem našel v
    Nastavení => osobní => telefon => Služby GSM/UMTS => Synchronizace času => zobrazit nastavení
    u WM zařízení bych tohle bral jako samovzřejmost, ale asi ee...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Logicky bys to měl mít spíš nastaveno někde zde: start - settings - (system) - clock and alarms - time. Může se to trošičku lišit ROM od ROMky a OS od OS.

    Koukal jsem i na jiná fóra a 99,99999 % úspěšnost.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    tam mám jenom nastavení místního času a času někde jinde bůh ví kde, potom připomenutí a potom zda se mají hodiny ukazovat v záhlaví a jestli se má zapnout budík i když je tichý režim/vibrace...
    Někdo to tam má, někdo ne... já zrovna ne.. Třeba jsem i našel že v nastavení => osobní => telefon má někdo položku časové pásma, které já tam teda třeba taky nemám, tak nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A měl si to přes noc zapnuté nebo vypnuté? Je možné, že pokud to bylo vypnuté, že se to proto neposunulo. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    telefon vůbec nevypínám, čekal sem asi do 4 do rána a nic... dokonce jsem zkoušel soft reset a jediný čeho sem dosáhl že se to sice posunulo, ale místo z 3:34 na 2:34 se to posunulo na 4:34... pochvilce se to zase vrátilo do normálnu a já to přenastavil ručně a šel spát... docela mě to sere...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A neměl jsi tam třeba ten včera čas místo SELČ SEČ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    zkusil by si to prosím česky..? O:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ale to je česky.
    SELČ = středoevropský letní čas (někdy nesprávně uváděný jako východoevropský)
    SEČ = středoevropský čas
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    to mne taky napadlo, ale jakisk sem nenašel, kde se to dá změnit... měl jsem za to, že to pozná sám dle data... jsem zmaten
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Mě Eržika čas změnila ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    18

    To Adow
    Mě Eržika změnila čas tak,že každou chvíli naskočí jiný čas,skoky o dvě hodiny případně zamrzne.Nastavuji a nastavuji jak přes Sense tak přes systemové nastavení a je to zachvíli total rozjeté znovu.Už se chystám na HR nicméně zkouším tuhle diskuzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Ahoj, já měl v nastavení - telefon - služby GSM/UMTS - synchronizace času zašktnuto automaticky změnit časové pásmo a hodiny a v neděli ráno se mi hodiny automaticky přestavely. V pondělí ráno už jsem měl zase o hodinu více. Když hodiny přestavím na správný čas tak po restartu se mi hodina vždy přidá. Musím to mít odškrtnuté. Mám origo om 6.5.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-11-2010, 23:52
  2. Automatická změna času
    Od dada09_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-03-2010, 13:02
  3. Samovolná změna času - MDA Vario
    Od jouda111 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-08-2008, 21:31
  4. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 10:12
  5. Samovolná změna data a času
    Od jouda111 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 20-10-2006, 20:53