HTC Wildfire x mene overene shopy?
Tak jsem se rozhodol zakoupit HTC Wildfire, ted nastava dalsi otazka a to kde? Koukal jsem na heurece, ze ceny so pohybuju kolem 4500- 7000Kc,- coz je dost velk rozpeti. Sunnysoft, mironet atd. nemaj zbozi skladem. Nicmene kdyz jsem mrknul na nejake mene overene shopy, jako jsou:
1. mobilplus.cz
2. cesky-mobil.cz
Nejen ze maji zbozi skladem, ale za supr cenu, misto beznych 6200Kc,- za 5500Kc,-. Nema nahodou nekdo zkusenosti s temito shopy
A jako dalsi moznost me napadlo, zakoupit v O2. Videl jsem ho tady u nas na pobocce za nejakych 5670Kc,-. Je tam nejaky rozdil kdyz zakoupim na pobocce O2, nez v krame s mobily? Nebude telefon blokovan jen na O2?
PS jsem pausalnim zakaznikem O2
diky za rady
1. mobilplus.cz
2. cesky-mobil.cz
Nejen ze maji zbozi skladem, ale za supr cenu, misto beznych 6200Kc,- za 5500Kc,-. Nema nahodou nekdo zkusenosti s temito shopy
A jako dalsi moznost me napadlo, zakoupit v O2. Videl jsem ho tady u nas na pobocce za nejakych 5670Kc,-. Je tam nejaky rozdil kdyz zakoupim na pobocce O2, nez v krame s mobily? Nebude telefon blokovan jen na O2?
PS jsem pausalnim zakaznikem O2
diky za rady
Uz roky u nas operatori neblokuji mobily, takze neni problem koupit mobil u Vodafonu a dat do nej SIMku O2 nebo T-mobilu.
Wildfire od Vodafone nemá žádné customizace, ani nemá jinou verzi ROM v sobě. Takže se může bezproblému aktualizovat oficiálními updaty. Ne jak je to u T-mobile kde se musí čekat až na vydání customizovaného updatu.
Sice to sem až tak úplně nepatří, ale rozmyslel sis ten Wildfire pořádně? Kvůli QVGA rozlišení na něm fungují tak 2 aplikace/hry z 10ti a velká spousta těch, co se už spustí tak na ně zase Wildfire nestačí rychlostí.. já jen abys pak nebyl zklamaný. Na toto totiž víceméně žádná recenze neupozorňuje... Konec OT.
Sice to sem až tak úplně nepatří, ale rozmyslel sis ten Wildfire pořádně? Kvůli QVGA rozlišení na něm fungují tak 2 aplikace/hry z 10ti a velká spousta těch, co se už spustí tak na ně zase Wildfire nestačí rychlostí.. já jen abys pak nebyl zklamaný. Na toto totiž víceméně žádná recenze neupozorňuje... Konec OT.