Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: čeština pro ROM verzi: 3.14.479.2

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    ahoj, zkus tuto češtinu:

    Kód:
    http://wmmania.cz/images/files/cz_sk_hd2_3.14_rozbalena.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    chtěl bych se zeptat kdyz si nainstaluji tuto novou rom, tak se mi nainstaluje i nejnovější radio ..?? protože jsem někde četl že obsahuje i nejnovější radio tak nevím jak to funguje..děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    a co je to zač za češtinu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    tak čeština je tady odsaď:
    Kód:
    http://wmmania.cz/clanky/rom/hd2-prehled-rom/

    píší tam:
    Pro ROM 3.14 - Oficiální lokalizace od Sunnysoftu pro ROM 3.14.479.2 STAŽENÍ(Další info). V některých případech tato lokalizace nelze nainstalovat. Problém řeší upravená (rozbalená) verze instalačního souboru STAŽENÍ (Tuto verzi je možné instalovat na libovolnou ROM)

    tak to je odkaz natu rozbalenou verzi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    Tak buď jsem blbej, nebo slepej. Stáhnul jsem si dva soubory z http://www.sunnysoft.cz/htc/ a to:
    ROM_Leo_S_HTC_WWE_3-14.zip
    InterWrite_Leo_3-14.zip
    a v tomhle pořadí jsem je přes Acite Sync s Windows 7 nainstaloval.

    Ale česky to teda není. Nevím proč. Při instalaci toho druhého balíčku jsem viděl modrý bar a dopadlo to dobře, ale baví se to se mnou pořád jen anglicky. Nevíte někdo prosím proč? Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    Aha: hard reset přes "clear storage". Už jsem si to přečetl na stránkách sunnysoftu. Sorry....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jka je to..? když tam hodim tu novou ROM tak se mi i přehraje radio na novejší..?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    Při bootování to napíše R 2.15.50.14 - teda jestli je to to, na co se ptáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    7

    češtinu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    7

    češtinu jsem si stáhl, ale mám stejný problém s instalací, jako na začátku diskuze a jsem si jist že mám rom 3,14 objevím se mi text Confirmation: This file have been changed! poradíte mi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    9

    Také ihned po koupi HD2 jsem si dal ROM 3.14, ale blblo mi wifi a tak jsem se vrátil k ofic 1.66 s radio 2.15.50.14 a vše šlape v pohodě. Zkoušel jsem i neofic ROM, kde po nahrátí jsem měl 200 MB volné paměti v přístoji, oproti 1.66, kde je o dost míň. Ale protože se chystám vyzkoušet předělání na plnohodnotný android a zrovna takhle kombinace ROM a RADIA ( 1.66 / 2.15) je nejvhodnější, tak tu pamět oželím. Neboj se zkoušet různé ROM, určitě jsou zajímavé a stojí za to je vyzkoušet. Ne každému vyhovuje jen to ofic.
    - jo a jnak ta 1.66 je komplet v češtině
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    7

    To ale, když nainstaluji nový ROM tak se mi úplně překope systém. Smaže mi to SMS, kontakty které nemám na SIM také se odstraní .... atd. Asi je to u všech stejné že?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ano. Proto je dobre si PIM syncnout treba s Outlookem-pokud nedelas pravidelne a zbytek "zazalohovat" a vyexportovat rucne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. česká T9 na ENG verzi
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 09-01-2009, 09:23
  2. rozdíly verzí TT6 pro PDA
    Od Furbo v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-08-2007, 15:21
  3. PocketRSS ve verzi 2.0.15
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-06-2006, 23:25
  4. Chyby ve verzi 5.xx
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 16:52