Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: čeština pro ROM verzi: 3.14.479.2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    7

    Zdravím, potřeboval bych češtinu do ROM verze: 3.14.479.2
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Na následující stránce v diskuzi k produktu HTC HD2 uvádí zástupce Sunnysoftu dne 14.10.2010, že nejdéle do měsíce by česká lokalizace měla být již k dispozici. Takže zatím nezbývá, než čekat, pokud dodrží to, co uvedli, měla by být do 14 dnů uvolněna. Tak uvidíme ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    7

    a ještě mám problém s časem, pořád se mi přehazuje někdo o 7 někdy jen o 1 a když ho nastavím správně tak za chvilku se mi to přehodí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    7

    když ji stáhnu a otevřu začne se to instalovat a najednou se to zastaví a pak mi to napíše: Confirmation: This file have been changed! a pak se to zruší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    ... když ji stáhnu ... začne se to instalovat ... najednou se to zastaví ... pak se to zruší ...
    Sorry, ale na tenhle dotaz se prostě kvalilifkovaně ani jinak odpovědět nedá, nemyslím, že by tu někdo měl křišťálovou kouli, aby pochopil, co máš na mysli.
    Nebo seš ve špatným vlákně, protože čeština do nový verze ROM ještě ke stažení není (pokud byla řeč o ní).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od P.I.G
    a ještě mám problém s časem, pořád se mi přehazuje někdo o 7 někdy jen o 1 a když ho nastavím správně tak za chvilku se mi to přehodí
    A místo psaní dalšího dotazu je možná lepší se napřed mrknout, jestli tenhle problém není už někde řešen. Vlákno i s dočasným řešením posunu času máš tady a vzhledem k tomu, že je to hned druhý vlákno odshora, tak je evidentní, že pokus o vlastní řešení problému tě nezajímá, jen píšeš další nesmyslný dotazy. Proto to tu bohužel vypadá, jak to vypadá :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    7

    Rád bych ti napsal více informací ale bohužel nic víc se mi neděje, napsal jsme co se objeví když se instalace přeruší, co víc bys potom chtěl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Stačí třebas napsat, co instaluješ, kdes to stáhnul, název instalačního souboru, jakým způsobem to instaluješ atd..
    Jestli jsem vytušil správně, pravděpodobně se pokoušíš nainstalovat českou lokalizaci staženou ze stránek Sunnysoftu na novou verzi ROM 3.14.479.2., ta lokalizace je ovšem určena pro verzi ROM 1.66, jak je tam uvedeno v informacích, takže je naprosto jasný, že lokalizace pro ROM 1.66 nepůjde korektně nainstalovat na ROM 3.14.
    Další možností je nesoulad tvýho PN s požadovaným, lokalizace je určena jen pro PN: 99HJY005-00, což je tam ale též uvedeno.
    Ale možná se mýlím, opravdu bez bližší informace se poradit nedá ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak čeština pro poslední verzi ROM 3.14.479.2 je už ke stažení na obvyklém místě. Já se k tomu rozhodně do konce tejdne nedostanu, ale kdyby byl někdo natěšenej a hned to otestoval, podělte se o zkušenosti ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    5

    Ahoj,
    hned jsem to včera nainstaloval, zatím vše funguje dobře, jako v anglické verzi bez počeštění.
    J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za prvotní info, uvidím, jestli se k tomu dostanu o víkendu, jestli jo, napíšu dojmy. Já zatím jedu na 1.66 s lokalizací a abych pravdu řekl, nějak mě tam nic moc nezlobí, takže nějakej děsnej tlak na co nejrychlejší flash zatím nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Dobrý den, tak až vyzkoušíte novou rom dej te sem prosím jaké jsou rozdíly oproti starší a zda je vše správně počeštěné... děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1

    čus HDčkaři včera jsem to komplet přeliznul (dost často mi zamrzal a musel jsem davat reset) a hned pote počeštil a zatim maka bez problemu.Zda se mi že běži i rychleji ale chce to čas na vyzkoušeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    81

    až budete mít někdo chvíli, nemohli byste češtinu vyexportovat? nejde mi nainstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. česká T9 na ENG verzi
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 09-01-2009, 09:23
  2. rozdíly verzí TT6 pro PDA
    Od Furbo v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-08-2007, 15:21
  3. PocketRSS ve verzi 2.0.15
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-06-2006, 23:25
  4. Chyby ve verzi 5.xx
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 16:52