Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Diamond zůstane vyset při bootu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    4

    Zdravím, dostal se ke mě HTC Diamond ale po zapnutí najede jen boot logo s vypsanou rom atd, je tam D2 Erzika 9.. poté reaguje pouze na vyndání baterie.. :/ nějaké návrhy? chtěl bych to flashnout na 6.5 ROM Erziky, ale bohuzel zůstávám viset na tom boot logu.. :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No tak udělej HR pomocí tlačítek na zařízení.... nic jiného se udělat nedá. Jak udělat HR pomocí tlačítek, nevím, ale tady na fóru to určitě najdeš.
    Třeba ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    4

    takže pokud sem ted drzel vol dolu, a mack to cervene reset a mam na scr 4 pruhy s necim a zacali se mi do pc instalovat drivery ktomu tak spatny postup? Musim to zprovoznit, chci kamaradovi udelat radost
    co se tyce WM: tak sem novacek a drzim ho porpvy v ruce spis se hrabu v iOS ale troufam si na to že dokazu dobre prelouskat navody a celkem me to bavi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    HR je stisknout a držet volume dolů a střed "joystiku" + "píchnout reset.

    Pak to chce volume nahoru a po provedení HR opět volume nahoru.


    Pokud Ti toto nepomůže pak:

    vypnout v Activesync připojení přes USB
    odpojit od kabelu
    na Diamondu stisknout a držet volume dolů a píchnout reset.
    naběhne do boot modu.
    Pak to připojíš na kabel - dole se napíše USB.
    No a můžeš spustit flash ROM.

    Ale asi bych ještě udělal reset pomocí MTTY
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od rasple
    Zdravím, dostal se ke mě HTC Diamond ale po zapnutí najede jen boot logo s vypsanou rom atd, je tam D2 Erzika 9.. poté reaguje pouze na vyndání baterie.. :/ nějaké návrhy? chtěl bych to flashnout na 6.5 ROM Erziky, ale bohuzel zůstávám viset na tom boot logu.. :/
    Není náhodou D2 Eržika pro Diamond2???
    WM6.5 Eržika pro Diamond není.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Presně tak HR ti nepomůže, někdo se ti tam snažil dát špatnou romku. Takže ideální postup je MTTY a pak flash nové romky, horší varianta je vol- a červený reset pod stylusem zmačknout zároveň a držet až ti naběhne trikolora a pak flash romky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Jj.

    Tak nějak jsem to psal ve svém prvním příspěvku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    4

    ho takže tam nekdo nahral D2 blbec... :/
    no ted tam davam uz erziku X takže díky chlapy už to jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    7

    Přejdu rovnou k problému a zároveň se omlouvám, pokud tu takové téma již je, nenašel jsem ho.

    Pracoval jsem s touchem na mobilu. Následně mi touch přestal fungovat (nic se nedělo, po dotyku žádná odezva). Tlačítka normálně fungovala, tudíž jsem vypnul mobil pomocí tlačítek. Poté jsem ho zapnul a naskočila mi tato obrazovka (tj. bootovací) : http://img257.imageshack.us/i/dsc00442h.jpg/ || http://img189.imageshack.us/i/dsc00441ch.jpg/
    Nedá se s tím nic dělat, nic nefunguje, žádná tlačítka, prostě nic =)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Připoj k PC tak jak to je (v boot režimu), použij MTTY a pak nahrej ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    7

    Jsem obyčejný uživatel, což znamená, že nevím co je to MTTY a nevím kde sehnat ROM na Diamond.

    - Dodám ještě, že pokud stačí MTTY jen spustit ze stáhnutého souboru a nemusí se nikam umístit, pak je problém v tom, že se nedá vybrat Místo COM 1 a COM 2 USB. Prostě tam není. Přestože na mobilu mi to píše USB a W7 mi stáhnul ovladače a USB přijal.

    - Tak jako tak ale vůbec nevím, jak se s MTTY pracuje ani jakou ROM mám stáhnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Zkus toto vlákno: www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35274

    Je tam i o MTTY a najdeš tam i ROM ke stažení a to dokonce českou.
    Je to sice WM 6,1 ale skvělá. Sám ji používám.

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    7

    Pokud se nemýlím je zapotřebí přístup k Internal Storage a ten já momentálně nemám.

    Dodám ještě, že se mi nedá připojit telefon pomocí Active Synch. Což je taky další problém. Předpokládám, že je to proto, že je v Bootovacím režimu, problém je, že se z něho nedá dostat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Ne, není potřeba přístup k internal....
    Mtty ho nepotřebuje a nahrání ROM přes PC taky ne.

    Je to pro laika (neber si to zle) na delší povídání...
    Zkus to ještě pořádně prostudovat.
    A pokud nepochodíš tak se můžem domluvit na pomoci třeba přes Skype nebo Icq.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    7

    Vše z Diamonda zazálohujte (i komplet celou Internal Storage)!!!
    Na PC spusťte ActiveSync
    Zmáčkněte Soubor - Nastavení připojení
    Zde odškrtňete (aby nebylo zaškrtnuté) "Povolit připojení USB"

    --> To udělám, přesto mi po spuštění MTTY nejde přepnout na USB. Takže se nedostanu dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-04-2010, 19:07
  2. MDA Compact3 hard reset-zůstane mi navigace tomtom?
    Od majaman_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-10-2007, 10:36
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 13:52
  4. zůstane nová verze software po HR
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-07-2005, 23:13