Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: jak vymazat řádek s logem operátora

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    hledal jsem kde se dalo a našel jsem odkaz na cab. hidelogocab , ale ten je nefunkční . Jak se toho řádku zbavit ? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mě ten cabik funguje. Co ti na tom nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Nemám ho kde stáhnout . Odkaz na stažení nefachčí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jo aha. Zkus tohle, jelito ono.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Díky Ti , cabík jsem nainstaloval resetoval a logo je tam pořád , tak nevím .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    v nastavení - dnes - položky jsem odeškrtl i rychle vytačení hovoru a stále mi na obrazovce dnes visí , stejně tak logo operátora
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    instalovat do defaultu = do pda a pak na today softkey Menu - Preferences - Hide Lookup Field
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    díky už to zmizelo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. T9 - extra řádek při psaní symbolů
    Od acero v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-10-2008, 10:55
  2. Jak se zachazi s GPL logem ?
    Od vladas_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-12-2005, 06:39