Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Eržika

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Jen malý dotaz,inastalace ve Win7 64bit proběhne bez problémů? Při upgrade ROM od ze stránek Sunnysoft je problém instalace ve Win7.Máte někdo zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Čeština v Eržice je přímo na úrovni systému - není doinstalovaná. Takže je to něco úplně jiného než ta Sunnysoftí instalace. Pokud Ti jde v x64 flashnout nějaká ROM, půjde Ti i Eržika.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Díky ale zatím jsem žádnou ROM v WIN7 64bit nezkoušel. TO Upgrade ROM bez češtiny jsem musel dělat na WIN7 32bit. Následně čeština šla taky jen na WIN7 32bit. Ještě jeden dotaz, v poslední úpravě Eržiky2 ještě není CHT 2.0? VCo jsem přeinstaloval 1.8.5 na 2.0 beta je Sense 2.5 rychlejší.Je to vlastně dnes moje premiera v instalaci ROM. A ten soubor RADIO se už nemusí instalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Je tam CHT 1.8.5 a jakmile bude k dispozici finální verze CHT 2.0.0, vydám update (ne celou novou ROM, ale jen CAB). Beta se mi nezdála natolik stabilní, abych ji dal do ROMky, kterou používá hodně lidí.. CHT 2.0.0 by mělo být k dispozici podle autora snad do konce týdne. Já pak potřebuju cca den-dva na to, abych tam udělal svoje úpravy (dal tomu "oficiální Eržika vzhled"), otestoval to a pustil to mezi lidi.
    RADIO si klidně nech původní - to se při flashi nepřepisuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Dík za ochotu, snad se to povede. V té poslední úpravě už jsou nainstalovaný ty dvě opravy na BT a ty OFFICE nebo je musím ještě doinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ty musíš k verzi 2.0 doinstalovat. Ale to není problém - instalují se přímo z telefonu - se systémem to nemá nic společnýho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Ahoj, prosímtě podařilo se to ale zajímavé že se to doslaova nainstalovalo samo, vůbec jsem nemusel mačkat hlasitost a soft. Až nakonec jsem dal hard reset a funguje to. Myslíš že je to dobře? Asi ano když to funguje. Jinak se mi líbí Eržika. Pošlu nějaký obnos. Pepa Třebíč.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Pokud jsi instaloval z PC přes spojení ActiveSync, tak tam nic mačkat nemusíš
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Měl bych malý poznatek, nevím možná je to zrovna internetem, zatím jediná věc je že se přes Operu hodně pomalu připojuji k čemukoliv, seznam, centrum atd....trvá to dost dlouho.cca 1-2 minuty a po najetí na stránky a ukončení nezůstane ikona webu v oknech Opery jestli si rozumíme. Nejsou tam zástupci, jen popisy a ještě bych se zeptal jestli jdou přidat pod nové zástuppce ty skleněné podložky co jsou u stávajících ikon na úvodních obrazovkách
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Tak to příště aspoň budu vědět že není potřeba nic mačkat když se nahrává přes AS
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    To načítání stránek v Opeře bude asi záležitostí sítě. Jinak náhledy stránek se nezobrazují, protože Sense 2.5 není s Operou 10 kompatibilní. V Opeře 10 nefunguje ani zoombar. Tohle nejsou chyby, prostě vlastnost Opery 10.
    Skleněné podložky nejsou pod obrázkem, ale v obrázku. Musel by sis ikony buď dokreslit, nebo použít nějakou odsud.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Je mi to jasný, zatím díky za ochotu, jsem rád že se mi to povedlo a funguje to. Budu zkoušet a trochu bádat. Pepa
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    9

    chci se zeptat když se mi pri zapnutí zobrazí jen logo win a pak zamrzne dá se prehrat jiná romka? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Eržika rom VS Deafult rom
    Od DrumMates v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-12-2010, 08:52
  2. Eržika 2 a igo 8, prosím o pomoc.
    Od kaiml v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-10-2010, 19:56
  3. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 18:58
  4. Po Softresetu se sputí OPERA mobile - Eržika X
    Od Vascha84 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-03-2010, 10:01
  5. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 20:00