Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Dotykova vrstva problem

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    PRO mam od zacatku prodeje v CR, nikdy me nijak nespadl. Presto posledni dva mesice pozoruji, ze po zapnuti pristroje musim opet calibrovat obrazovku. Jakmile jej vypnu tak opet, dokonce se nekdy stane i to, ze nejde nakalibrovat. Musim jej vypnout a po nejakem case to jde.
    Neinstaloval jsem zadny novy SW.
    Udelal jsem i zkusebne HR, ale pristroj se nechoval jinak. Opet stejne problemy.

    Myslim si ze je pristroj zraly na odpis, nicmene se me nechce zadny novy kupovat, protoze me dostacuje.
    Kolik priblizne muze stat novy displej? Pokud ho tedy dam do opravy. Je mozne ze se mi oprava uz ani nevyplati a porodim si radsi novy pristroj.

    Diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Touch Pro 1 je na tom zrovna co se tyce dotykovky týče nejhure.Displej neni lepen k dotykovce jen po okrajich,ale po cele plose displeje jako jeden z mala.
    Dva kousky jsem delal,takze se musel dat novy digitizer + displej.Pokud by jsi nakupoval zde v CR http://www.mnshop.cz/zbozi-1764-lcd_displej_+_dotykova_vrstva_pro_htc_touch_pro__h tc_raphael_.htm je to 1500Kc + prace.Pokud by jsi to objednaval z ebay urcite to vyjde jeste levneji..
    Pokud by jsi to dal do VSP Data tak to vyjde mininimalne na 3000-4000Kc coz je utopie.
    Od jiste doby je kazici se digitizer u HTC hitovka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    16

    To mne prestala úplne reagovať dotyková plocha z minôty na minútu a mal som čo robiť dať tam všetko ofiko kôli záruke. Dal som na reklamáciu a po oprave som našiel v záručáku nový IMEI. Menili dosku. Ale asi robili aj repráčik, lebo už zvonenie a iné s tým súvisiace veci je lepšie počuť. Bočné tlačítka sú viac utopené, predtým sa lepšie ovládali ale aj v púzdre samé sa stláčali, ak niekto zvonil....a ja som nepočul.
    Skrátka ho vylepšili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    1500+ cena za praci by se dala snest. Jenze co kdyz je problem v necem jinym?

    Kdyz nad tim tak premyslim, tak uz pro me bude lepsi si koupit asi jinej. Samozrejme z druhy ruky, protoze zadnej novej pristroj me nelaka.
    Za cca 8tis se da sehnat z obchodu novej TP1 se zarukou, nebo z druhe ruky TP2.

    Jen mam obavu abych potom na TP2 treba nenadaval ze je daleko horsi nez TP1.


    Nevite nekdo o nejake brnenske firme, ktera by me provedla opravu TP1 za rozumnou cenu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    No pokud přemýšlíš o novém TP1 za 8tkč nebo z druhé ruky o TP2, tak bych to moc neřešil a šel rovnou do nového TP2 za 8,5tkč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    ja to v te rychlosti opet dopletl. Samozrejme jsem myslel TP2 za tu cenu a z druhe ruky HD2. Ale jak jsem jiz psal, HTC zatim nevyrobilo zadny kousek, ktery by me opet zaujal.
    Mozna TP3, pohravam si i s myslenkou zkusit Androida. Ale uvidime jak se situace bude vyvijet. Za teto situace je pro me nejvhodnejsi reseni, nechat si opravit TP, za rozumnou cenu samozrejme.

    EDIT:
    tak zrejme to vypada na TP2 (pokud nesezenu schopny servis za rozumnou cenu v Brne) Uplne jsem vypustil z hlavy ze vsechny novejsi modely maji proklety micro USB konektor. Na mini USB uz ale vlastnim autonabijecku, TVout kabel a miniusb uz je ndes na kazdem rohu, neni to zadna zvlastnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Kdyby jsi nesehnal servis objednej dily z odkazu a ja ti to za cenu postovneho vymenim :-) uz jsem jich opravil mraky,at sveho milacka jeste chvili muzes pouzivat.
    Jinak taky prechod na TP2 doporucuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Asi jsem blazen ja, nebo se me zblaznilo TP.
    Uz priblizne 3dny se chova standartne, projistotu jsem vcera udelal HR a porad vse OK. Tak uvidim jestli se nebude situace treba opakovat.
    Kazdopadne dekuji za nabidku
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem ( Dotykova vrstva se lepí na LCD)
    Od DrumMates v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-05-2011, 09:37
  2. P750 a dotyková vrstva LCD
    Od Hunter_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 12:32
  3. Dotyková vrstva vs. folie
    Od valep v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 13:00
  4. Poskozena dotykova vrstva ?
    Od MuaDib v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-01-2006, 17:30
  5. Dotyková vrstva na MDA II
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-11-2004, 10:21