Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Prach na displeji.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    20

    Zdravim, nastal u mne problém a to že se mi práší na displej, je to někde mezi dotikovou vrstvou a displejem od levého horního rohu (u tlačítka start) a postupně je to horší a horší. Nejhorší je to na slunci, to přez ten prach nejde nic vidět. Setkal jste se stím někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Pokud to nemáš zrovna fyzicky rozbitý (prasklý pádem nebo tak něco), tak bych to neřešil a poslal na reklamaci...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    71

    já to mám to samý,je to bolest všech Diamondů 2..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Tak u MDA se mi to neděje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Je to bolest zrovna u Diamonda 2,protoze jako jeden z mala rady HTCecek ma dotykovku od displeje tesnenou jen takovou prachovkou.Vetsina ostatnich HTC ma dotykovku lepenou k displeji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    17

    A nevieš prečo to spravil vyrobca práve tak?? Ja osobne mam mobil 3 mesace a problem s prachom nemam a všimol som si že ine HTC čka maju tu dotikovku tesnejšiu k dyspleju, TD2 tam má medzeru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    20

    myslite že to reklamace vyřeší? Abych to tam nedával na čištění každé 2-3 měsíce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Tak při nejhorším by sis po 3. reklamaci nechal vrátit peníze, to už budeš mít přístroj třeba rok a to se vyplatí dostat zpět původní cenu a koupit si něco nového )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    BTW, když porovnám Compact IV a Compact V, tak tam taky je ta mezera = je to stejný jako na origo TD2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Nicméně já tam po více než 10 měsících nemám prachu ani zrnko (aspoň ne viditelné pouhým okem).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nezkoušel jsem, ale v zimě až budu mít čas. Tak se do toho pustím. Když tak dejte info jestli se to někomu povedlo. http://translate.google.cz/translate?ie=UTF8&sl=en&tl=cs&twu=1&u=http://forum.xda-developers.com/showthread.php%3Ft%3D418968
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prach pod displayem
    Od Mist_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-10-2011, 17:50
  2. Závada na displeji?
    Od dysan_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2010, 21:28
  3. Ikony na displeji
    Od certik_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-05-2010, 21:52
  4. obraz na displeji N50
    Od Barbados v sekci Acer
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 16:29
  5. Reklamace - prach
    Od kchrz_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-02-2005, 14:18