Desire HD vs HD2
Nakoľko cena HD 2 šla brutalne dole, tak som zvažoval jeho nákup. Lenže...zrazu tu máme za pár dni Desire HD. A tak nastala dilema. Kúpiť HD2, alebo priplatiť za lepšie železo Desire HD. O transformácií Android ROM na HD2 viem tiež.
O parametroch viem všetko a navrch má samozrejme Desire HD.Cena je ale samozrejme o dost inde...
Sli by ste este do "starého" HD2?
Moc dik za odpoveď.
O parametroch viem všetko a navrch má samozrejme Desire HD.Cena je ale samozrejme o dost inde...
Sli by ste este do "starého" HD2?
Moc dik za odpoveď.
ja bych rozhodne sel do androida... Oproti WM6.5 se to neda srovnavat. Na androidu na HD2 nekolik veci nefunguje.
Tak ať máš dva růné názory... já bych si sice nekoupil ani jeden z těchto modelů, ale když už, tak Windows Mobile popř. Windows Phone.
Takže HD2.
Takže HD2.
já bych šel do androida. Windows mobile mam rád, mám diamonda 2, ale v dnešní době je to systém kterýmu ujel vlak, stačí se kouknout na nové aplikace vše se dělá pro iphone a android, internetové stránky jsou optimalizované pro iphone a android...svět je jinde a s HD2 už se počítat nebude zatímco Desire HD čeká spoustu novinek a alespoň rok solidního života. Další věc je že HD2 je takovej schyzofrení telefon s displejem ovládaným jenom prsty na kterým se nachází systém optimalizovaný pro ovládání tužkou. Prostě ne...radši androida...a nebo počkat na WP7;-)