Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: SMS primo z XDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    18

    Nasel jsem pred chvilickou programek, ktery umi posilat SMSky primo pres ActiveSync z PC. Vyzkousel jsem ho s mym DP2 a funguje krasne. A dokonce to nic neinstaluje do cihly, coz se mi libi. Tak vam ho sem pripojuji. Zdar.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    18

    Ted koukam ze ten nadpis mel asi bejt spise SMS primo z PC pres XDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    neumi to ceske znaky tj. hacky a carky v kontaktech
    ale vypada to dobre
    to je 10 deni demo?
    na jejich strankach maji verzi 1.11 a zde je 1.12 to je ale zajimave...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    18

    :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    po hard resetu mi nezobrazuje prichozi SMS. Pred HR fungoval dobre. Odesilani SMS mi jde. Netusite kde je problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    18

    To se me stalo taky. Problem byl s obnovou. Kdyz jsem obnovil ze zalohy pomoci Sprite Backup tak je to nechtelo najit. Jedine reseni bylo, HR pote to dat do kolibky, zkusit si poslat zkusebni SMS. Kdyz se to chytne, tak pote to obnovit ovsem bez SMS a jde to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Kolik těch HR do roka zhruba děláte?... Jestli jich není moc, nevyplatí se udělat vždy znovu komplet celou instalaci na čisto?.. Systém pak běhá vždy mnohem čistěji a spolehlivěji.. Vše potřebné se navíc dá spolehlivě znovu synchronizovat zpět pomocí active syncu..:yes: A člověk má jistotu, že systém poběží nějakou dobu zas korektně a bez bugů, jež většina back up programů prostě má, a nedají se rozumně odstranit..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm... Ja na SMSky z PC pres DP2 pouzivam Jeyo Mobile Companion (www.jeyo.com). Umi je to taky zazalohovat na disk (spolecne s kontakty a Call History) a pak take bez problemu obnovit... :yes:
    'Course, je to placene...

    XPe: AS ti nesyncne SMSky, ani kdyby ses...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od beecher

    XPe: AS ti nesyncne SMSky, ani kdyby ses...
    Aha, a kdo si potřebuje dneska zálohovat 1000 let staré smsky?...

    Mě stačí si je občas pokud obsahují něco zajímavého vyexportovat do PC do texťáku a uložit v poznámkách, a ty už se synchronizují.. :yes:

    Takhle už spoustu měsíců zálohuji ty nejzajímavější smsky od mého krásného opačného pohlaví s nímž sdílím lože..
    Poznámka se nazývá sms Lenka a skládá se již asi z 50ti smsek..A je to..

    A takhle řeším všechny důležité smsky, jež je potřeba mít někde uložené pro pozdější prohlížení..

    Zacpávat si přístroj nějakými zálohami jež stejně nikdy nechodí 100% korektně.. no tfuuj..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od xp
    Aha, a kdo si potřebuje dneska zálohovat 1000 let staré smsky?...
    Treba ja a to prave proto, abych nemusel ty obstrukce, o kterych pises nize, podstupovat, pac jsem liny...

    Citace Původně odesláno od xp
    Zacpávat si přístroj nějakými zálohami jež stejně nikdy nechodí 100% korektně.. no tfuuj..
    No prave, ze mam vyzkousene, ze s tim Jeyo zaloha a obnoveni tech veci, o kterych jsem psal, chodi naprosto korektne a 100%, nemluve o tom, ze to taky umi i cteni/posilani SMSek z PC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    V tom případě nezbývá než před tím tvým softwarem smeknout klobouk..

    Také mam doma jeden prográmek, jež toto všechno hravě zvládá, ale zapomněl jsem již jeho jméno..:? A je díky bohu free..:yes: Ale už dlouho ho nepoužívám, jelikož je pro mne snažší v MDA zkopírovat tu smsku rovnou do té které poznámky.. Trvá mi to asi 10sekund.. A to mi nepřijde jako moc náročná obstrukce.. Je to jasně rychlejší, pokud člověk potřebuje zálohovat jen třeba jednu smsku za den.. A to je přesně můj případ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - PRIMO 1.2.1
    Od vycu v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 20-12-2011, 11:54
  2. Pripojit primo do VPN
    Od st.tom_ce4you v sekci Windows Mobile 6.1 a 6.0
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-06-2010, 14:35
  3. BT ukladani primo na kartu
    Od Muchkon v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-09-2007, 22:19
  4. Gmail primo v PocketIE
    Od wisp_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 21-07-2005, 15:47
  5. Je libo kompiler c/ c++ primo na PPC?
    Od Snehulak_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2004, 11:08