[h]Er!ka edice 2.0[/h]
Er!ka je romka, která saje informace z první české romky Eržika, Eržika je inspirací, Eržika je zdroj na kterém Er!ka staví.
Adow jako tvůrce Eržiky navíc stále nabízí suport, který Er!ka ke svému vývoji potřebuje. Er!ka staví na češtině, kterou připravil Adow a saje další nápady z jeho nového působišti na fóru pro D2... Adow díky za podporu!!!
Co obsahuje Er!ka_2.0:
- Sense_2_5_2019_1914 VGA port udělal abrasive a pomohl odladit Etoy[/*]
- Adow_GoogleMaps[/*]
- Adow_PIMBackup[/*]
- Adow_PocketScreen[/*]
- Adow_Opera_Mobile_10_VGA_CZ_SK[/*]
- Phone_Canvas_Enhancement_2G_4_2_62120113[/*]
- Nový Total Commander[/*]
- Moji oblíbenou kalkulačku[/*]
- Speciální tweak na grafiku - ostřejší, kvalitnější a hlavně rychlejší[/*]
- úpravu ikon v menu[/*]
- FM rádio[/*]
- Manila Dial Up přepínač (místo Nodata)[/*]
- Quick GPS[/*]
- HTC GPS Tools[/*]
- oznamování přes taskbar[/*]
- Ameba setting pro WM6.5.x, nepřidal jsem však aplikaci po spuštění, dost mě otravovala hláška po seftresetu. Ameba ale běží v pozadí, nemusíte do ní zasahovat.[/*]
- Youtube[/*]
- a hlavně byl vyřešen problém startování do Sense[/*]
Připravuji pro příště:
chtěl bych Er!ce věnovat daleko méně času, takže spíše suport pomocí fixů, než další vývoj
Známé chyby:
- Phone Canvas je sice super, ale má chybičku, špatná pozice zmeškaných hovorů a některých dalších screenů. Je to asi o 10 pixelů hozený dolů, žádná hrůza
[/*]
- V sense na kartě SMS, se zobrazují v menu dva prázdné řádky, problém je někde v balíčku s češtinou, ale nevím kde
. Jednoznačně je to spojeno s novým HTC albem, ale proč tam ty řádky jsou???[/*]
Proč verze 2.0?
Hlavně z důvodu, že Er!ka již není ve fázi testování, je to plně funkční Romka a tak jsem ji chtěl povýšit. Taky proto, že jsem od sebe rozdělil Titánium a Sense verzi a taky, že si mi 2.0 libí
Tak ať Er!ka poslouží!!!