Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 26 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 376

Téma: ROM - Er!ka_2.0 WM 6.5.x - česká verze moderní romky

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    ještě maš 4hod čas (nemužu se dočkat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Bude o půlnoci, možná dřív. Já dnes zažil super spolupráci mezi švédem a italem a ladili jsme novou manilu, takže vše bude na nové manile. Navíc jsem doladil grafiku a získal tím volnou paměť. Při běžícím Sense jsem teď na 27MB volné paměti, trochu zázrak...

    Ještě pár úprav a jde to do světa, mě to stálo 14 dní života a doma si myslí, že jsem zešílel
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    super duper ,v pohodě až to bude tak to bude,jsem hodně zvedavy co vzniklo z te mezinarodni sploupráce (jsem jenom pasivni nahravač romek a cabu do tel a vim jak to působivý na manželku,tak si dovedu živě představvit jake to je u vas )
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od _Amos_
    Bude o půlnoci, možná dřív. Já dnes zažil super spolupráci mezi švédem a italem a ladili jsme novou manilu, takže vše bude na nové manile. Navíc jsem doladil grafiku a získal tím volnou paměť. Při běžícím Sense jsem teď na 27MB volné paměti, trochu zázrak...

    Ještě pár úprav a jde to do světa, mě to stálo 14 dní života a doma si myslí, že jsem zešílel

    Ahojky.

    A dáš to ven i s kuchyňkou nebo jen hotovou ROM?

    Já teď používám tuto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=81195fc794ea29938f9970d3b77e5f2a& t=775419
    Vyházel jsem si co nepotřebuji....
    Ale není česky...
    Píše tam cca 40MB volné paměti - toho se mi nepodařilo dosáhnout ale po startu (po HR) jsem měl někde kolem 38MB.
    Při běžném provozu s občasným spuštěním "Oxios hibernate" jsem schopen se držet někde mezi 26-32MB....


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Časem dám ven i kuchyni, teď je to trochu nepřehledné a je to práce na víc, ale určitě ji vydám, je to skoro povinnost
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Dík za odpověď.


    A hlavně ať se dílo podaří :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Tak po čtrnácti dnech ponocování je Er!ka.00 k dispozici na první stránce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    ZATÍM DÍK FRAJÉRE :yes
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Přidal jsem na první stranu ještě twek na úpravu tapety v Sense. Vlastně je to odstranění módu jedné nastavené tapety pro všechny záložky. Tapeta je již součástí romky, tedy není součástí cabu. Je to volitelná úprava...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Ahoj.
    Tak par prvnich poznatku...

    Napred pochvala za snahu a odvedenou praci
    A ted:

    To Sense - mas v nastaveni/dnes zaskrtnuto windows default a ne sense
    Po zruseni wd a oznaceni sense to v poradku nabehlo - neni ta chyba tady?

    To byla takova trochu snaha o pomoc....

    A trocha kritiky

    Total commander ci jak se to vlastne jmenuje zustane po ukonceni "viset" na displeji - nevrati se do predchozi obrazovky. Jedine az po stisku tlacitka zpet/ok - toho se sipkou vpravo dole.

    Uvital bych dale moznost nastaveni tlacitka X - moznost nastaveni zavrit/minimalizovat.

    A mozna vymenit zvetseni horni listy po tapnuti za to Htc rozsirene oznamovani.

    Prihodil bych screen ale pisu to pri praci na stavbe a nejak to tady asi nevytvorim.

    Zatim asi vse. Kazdopadne dobra prace.



    EDIT:

    Tak na to sense to pomohlo akorat na jeden restart - takze to neni reseni

    Total commander se po dvou restarech umoudril a uz to nedela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    ms.nomi:
    teď nevím jestli tě úplně chápu. Pokud je v today zaškrnuto windows výchozí, tak běží Titanium, pokud Sense tak Sense. Ano nabíhá to do WM a pak musíš přepnout na Sense. Jenže když přepneš na Sense a uděláš následně soft-reset, tak už sense nenaběhne, nebo tobě ano? Restart Sense bez soft resetu funguje v pohodě, prostě jen po soft resetu to nejde...

    Total commander se vypíná přes soubor, šipky do prava a konec... nebo-li to souvisí s tím co píšeš dál. Tlačítko X neukončuje aplikace, ale posílá je do pozadí. To je fakt a to není ideální, zatím jsem nenašel způsob jak to kde nastavit, pravděpodobně budu muset změnit task manager. Prostě další vývoj...
    Jinak ale i když necháš aplikace v pozadí a potřebuješ více paměti, tak si je task manager automaticky vypíná, takže toto by neměl být zase takový problém...

    Zvetseni horni listy po tapnuti za to Htc rozsirene oznamovani... tohle je věc názoru, můžu tam dát Notification_Enhancement, ale mě moc nevyhovuje, takže to můžu přidat jako tweak...

    Dej vědet jestli ti naběhlo to sense po soft resetu...

    Díky

    Edit: To sense bude oříšek, ale je to pro mě výzva a třeba pomůže nějaká spolupráce s tvůrcem buildu, tam je zakopaný pes, ne v nastavení Sense...
    Mě se v při vaření také parkrát stalo, že mi zamrzl třeba na minutu Total Commander, ale vždy jen při prvním spuštění. Udělal jsem MTTY a teď mi to už nedělá... Nevím tohle se těžko hledá, když to někdy dělá a jindy ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Ahoj. Uz jsem to psal v EDIT do sveho prispevku.

    Sense nabehlo jednou - primo po restartu. Ted uz je to stejne jak popisujes.

    TC se taky spravil.

    V pohode. Jen jsem napsal sve poznatky. Samozrejme Te nemuzu k nicemu nutit

    Pokud bude casem venku i kuchyn tak uz si to kazdy muze upravit


    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    3

    Zdarec,

    vypadá to dobře, jen jsem se chtěl zeptat na nějaký prográmek k zablokování připojení, jako je NoData. Tady mi nejde nainstalovat (.
    Tak to vyřešila novější verze NoData )

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    8

    2 _Amos_ : skvela prace chlape, tohle je presne to na co jsem cekal... akorat mam jednu prosbu, nikde nemuzu najit radio, ktere pouzivam denne, opravdu tam neni nebo ho jen nemuzu najit? Pokud tam neni tak nemas nahodou typ na nejake radio? Dik moc:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od SERGEJ_3
    2 _Amos_ : skvela prace chlape, tohle je presne to na co jsem cekal... akorat mam jednu prosbu, nikde nemuzu najit radio, ktere pouzivam denne, opravdu tam neni nebo ho jen nemuzu najit? Pokud tam neni tak nemas nahodou typ na nejake radio? Dik moc :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 26 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 08:25
  2. Reakcí: 91
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 21:02
  3. Nová verze ROMky pro MDA Compact WWE_11200_131_11210
    Od Balboa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-07-2005, 21:53
  4. MDA 2 ROM VERZE 1.52 česká
    Od brdla_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2005, 12:01