No tak to je paráda!!! :yes:
...P.S. já chci vidět i vakuový tranzistor!![]()
No tak to je paráda!!! :yes:
...P.S. já chci vidět i vakuový tranzistor!![]()
Tak to bych mohl přinést i "šperk" v podobě Walkmanu Sony s označením DD-33, ten umí přehrávat magnetofonové kazety, je celej kovovej a má přímej náhon - žádnej řemínek, co říkáte?)
Že bychom udělali soutěž o nejstarší funkční kus elektroniky?) Hm...škoda, že už asi nikde nemám ten starý Tesla walkman...na 4 tužkovky, velikosti menší kabelky, ale zato se dvěma výstupy na sluchátka a regulací hlasitosti pro levé a pravé sluchátko zvlášť
![]()
Dneska večer potvrdím v Klidu počet lidí...kdo se nenahlásil, riskuje, že nebude sedět![]()
[quote=Velvet] Hm...škoda, že už asi nikde nemám ten starý Tesla walkman...na 4 tužkovky, velikosti menší kabelky, ale zato se dvěma výstupy na sluchátka a regulací hlasitosti pro levé a pravé sluchátko zvlášť
JJ ten znám, ale nebylo by špatný kdyby někdo měl a přinesl jeden z prvních mobilních přístrojů pracujících s analogovou tech. NMT (Nordic Mobile Telephone) v nejmenované síti nejmenovaného operátora o velikosti kufru, když jsme takový "mobilisti".
FYI: Rezervace v Klidu je definitivně potvrzená pro cca 15 osob - od 14 hodin, na "Velvet".![]()
Tak, jak koukám, bylo to opět "úžasné" setkání pár lidí...
U mě dobrý, WP7 naživo rozhodně zajímavé :yes: A Desire HD a další zařízení neméně
Co se týká jídla, prostředí a obsluhy, já byla spokojená, snad i ostatní...
Vše co píše Velvet mohu jenom potvrdit, navíc každý zaplatil co spotřeboval, byl jsem poslední platící :yes: :yes: :yes:
Očekával jsem, i s ohledem na Win Phone 7, větší účast, ale alespoň jsme se nemuseli mačkali a překřikovat.
Jelikož nikdo z přítomných nebyl militantním a ortodoxním nekuřákem, kterému by vadila troška kouře ve vedlejší místnosti a drtivá většina sobotních účastníků chodí i na normální tj. pravidelné pražské srazy, je velmi pravděpodobně pořádání nekuřáckých srazů zbytečné, když nikdo z těch, kdo se právě kvůli kouři ze zdravotních a jiných důvodů normálních srazů nezúčastňuje, nepřijde ani na nekuřácký. Po prosincovém nekuřáckém srazu zhodnotíme zájem a zvážíme, zda budeme s nekuřáckými pokračovat i v roce 2011.
Další nekuřácký sraz bude dle plánu 4. prosince 2010 na stejném místě, tj. v restauraci Klid po práci.
Pokud by někdo chtěl do vlákna něco dopsat, ať mi pošle soukromou zprávu, já to tu odemknu.