Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Obrazovka

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    36

    zdravim vsechny. Mam malej problem. Pred nejakou dobou se mi na obrazovce udal jakysi defekt. Nevim co to je ale vypada to jak kdyby byla pod folii treba voda. Jenze problem je v tom ze tam zadnou folii nemam. A pri dotyku dislaye se to tak i chova. Zjevne je problem nejak v ty dotikove vrstve. Nevite nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Obrazovka? Tomu se říká displej.
    A není to něco podobného, jako třeba zde ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    36

    Jo tak to je presne ono.. Dik moc. jdu procitat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak pak dej vědět, jak to dopadlo, zda ti uznali reklamaci nebo zda jsi si to nechal udělat za peníze nebo kupoval a měnil displej sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    36

    Report jak jsem dopadnul )

    Takze telefon navracen z reklamace pac ta olejova skvrna byla pres celej display a navic uz uplne prestal reagovat. Vymena problehla v pohode pac mam telefon jeste v zaruce. Takze vymenili display i s rameckem a poslali naz5 dokonce na nej dali i folii )...

    Jenze mi tremazli romku takze tam mam asi tu nejnovejsi plus novej HTC Sence ( kterej se mi nelibi pac v tom poradne nejde nic nastavit... a tak prosim nekoho o radu kdo mi s tim trosku helfne. POtreboval bych nejak nechat zmizet tu podelanou nabidku programu z hlavni obrazovky, nastavit aby kdyz dlouze podrzim tlacitko "ukonceni hovoru" aby se vypli data. Abych mel normalne pusteneho spravce pres ktereho budu ukoncovat aplikace a jeste neco urco najdu... na tom starem softu to slo vse v pohode.... ale zas na druhou stranu chvalim sms )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    to dlouhy zmacknuti ukoncovaciho tlacitka se nastavauje v Start/Settings/Personal/Buttons -> zalozka Long Press End key. Jenze neni tam volba, aby ti to ukoncilo data. Takze budes muset muset najit nekde nejaky program nebo skript, ktery ti data vypne ... pak staci dat do /Windows prislusneho zastupce podle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=356322
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    36

    Potreboval bych konkretne pomoci s tim co je cervene oznaceno na obrazku... nyni po navraceni ze servisu mam verzi softu CE OS 5.2.21887 a ten sence je trosicku pomateny... na uvodni obrazovce jak je videt jsou rovnou zastupci programu ktere jsem tam predtim nemel byli normalne na liste pod PROGRAMY.. nacoz uz jsem si zvyknul. Ale jak je videt v malem ramecku v pravo nahore tam mi jaksi chybi spravce uloh ktere bezi. Musim to resit ze si ho pustim rucne a to je jaksi zdrzujici... a navic co se nastaveni tyka neda se toho moc pozmenit.... mate na to prosim nekdo uz rady?? doufam ze to nevadi ze to pisu sem. nechtel jsem zakladat nove tema
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    to je tim, ze tam mas novou verzi ROM (rozumnej neco jako aktualizaci), ve ktere je nove prostredi HTC Sense. To ma proste ikonky programu takle dole. Nahodou podle me je to docela uzitecny a je to hlavni vec, kvuli ktery nepouzivam starou ROM. Pokud to i presto nebudes chtit, tak bys musel flashnout zpatky verzi s WinMo 6.1. Nekdo se tu na ni nedavno ptal..

    Pro seznam spustenych programu vpravo nahore je treba doinstalovat task manager. S timhle to budes mit stejny jako predtim :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    36

    Flashnout se mi to nechce pac bych byl rad kdyby to po dobu zaruky bylo origos )) ... je teda fakt ze jsem "tapetar" takze jsem to chtel hlavne kvuli tomu..jinak to schledavam velice dobrym... aspon nemusim hledat kde co mam ...sice bych chtel aby jich tam slo dat vic nez jen devet ale zatim spokojenost... ten odkaz je pamparadni a myslim ze by to pomohlo ale nemuzu z XDA stahovat ( takze to budu muset najit jinde pokud to jde,....


    Jinak dikes moc za odpoved a radu.
    A mel bych jeste jednu, nevis jak v tehle romce nastavim to tlacitko?? co jsem koukal podle toho navodu tak to nejde..nebo vicemene mi to stavajici nastaveni ani nejak nepusti tam co to ma byt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    to tlacitko moc nastavitelny neni :-/ Jedine tim trikem co je popsany v odkaze vyse. Zkratka vytvorit zastupce na onu aplikaci, pojmenovat ho Long_End.lnk a dat do adresare Windows.

    Aplikaci tam jde dostat vic pomoci:

    Jinak nemusis se bat flashnout starou ROM. Zarizeni je stale v zaruce a oficialni - akorat se starou ROM. To neporusi zaruku. Zaruku by porusilo kdybys tam flashoval nejakou cizi ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    36

    Nesel by ten task manager nekam upnout ... jaksi jsem indisponovan :P

    Tazounek, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    za chvili ti prijde aktivacni email a pak ti to pujde... Predpokladam, ze jsi se tam registroval :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    19

    mam stejnou ROM jako ty a mam tu settings>all settings>personal>buttons>long press end key>terminate data connection
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od Mist

    Aplikaci tam jde dostat vic pomoci:
    Nahodou to nepouzivas nebo nemel jsi?? .. pac ja to ted natocil a musim uznat ze je to super.. da se na tom lecos nastavit a clovek si to prizpusobi jak potrebuje.... jen mi jaksi nejde nastavit tapeta tak jestli nahodou nevis cim to je
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    me to nakonec delalo spis problemy, tak jsem se vratil k originalnimu sense. Ale TP2 ted prodavam, takze nepouzivam :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Today obrazovka
    Od pachop_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 23:11
  2. Biela obrazovka
    Od Smolinko v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-04-2008, 15:19
  3. Today obrazovka
    Od bajk_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 08:47
  4. obrazovka
    Od naiv v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-03-2005, 12:08