Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 46

Téma: Kitchen - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - nahlédněte Eržice pod sukni :-) - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ty změny co jsem popisoval se týkají kitchen, ne nainstalované ROMky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    15

    Aha, tak mě zmátly ty registry.. tak ještě budu bádat.. dík
    EDIT: poradíš mi ještě jak se dostanu do těch registrů v kitchen ? Nepřišel jsem na to..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    12

    Chci se zeptat. Nejsem z toho moc moudrý. Mám soubor s koncovkou .cab jak ji přidám do vařené romky, aby byl po flashnutí nainstalovaný? dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Hitam: V každým balíčku je soubor app.reg a v něm jsou zápisy do registru. Stačí si přečíst první příspěvek :-P

    Baristom: Ve druhém příspěvku je odkaz na užitečné utility. Případně googli Ervius Package Creator (nejlépe 2.7)..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    12

    Nebyl by někdo ochoten napsat postup jak do romky při vaření vložit cab soubor tak, aby byl pak v romce naistalovaný. Hledám různě na netu, ale nemůžu nic v cz najít. Zkoušel jsem Ervius Package Creator ale nevím co jak dál. pls
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Zkopiruju ti, co mi poradil Adow :-)

    U toho package creatoru: spustíš, stiskneš open CAB, ten se otevře v CAB Analyzeru. Tam zmáčkneš na ikonu s adresářem - je nalevo od adresáře se "SEL.". Dáš OK (cestu neměň), zavřeš okno analyzeru. V creatoru zmáčkneš Done a následně Complete package.
    Pak je ještě jiná verze, která dělá vše automaticky, ale hodně CABů mi vůbec nesežere.
    Obojí ti udělá balíček do staré kitchen - soubory musíš přesunout do adresáře files, initflashfiles.txt přejmenovat na app.dat a xxxxxxx.rgu na app.reg. Soubory xxxxxxx.dsm a option.xml můžeš smazat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Kitchen pro verze 2.1 a 3.0 je uploadnutá .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    [h]Jak jednoduše vytvořit z CABu balíček[/h]
    Upravil jsem pro vás asi nejjednodušší utilitku, která je k tomuhle k dispozici. Jde o Package Creator 2.7 od Erviuse. Úprava spočívá v tom, že program už automaticky předělává linky typu Windows/Start Menu a Windows/Startup na české ekvivalenty, které potřebuje Eržika. Taky obsahuje jednoduchý BAT převaděč starého typu balíčku na nový EXT.
    Někdy mi tenhle program trošku zlobil, ale už jsem přišel na to čím to bylo - takže se o to můžu podělit .

    Jak na to:
    1. Stáhnutý CAB soubor uložte do adresáře programu (např. Test.cab)
    2. spusťte program (package-creator-v2.7.exe)
    3. kliněte na "Open CAB file" a vyberte soubor (Test.cab)
    4. po chvilce se objeví okno "Done" a program můžete ukončit
    5. v adresáři programu se vytvořil podadresář s názvem původního CAB souboru (pro mě tedy adresář Test) - to už je hotový balíček typu OEM
    6. pokud chcete převést tento OEM balíček na EXT použijte (alespoň ti, co mají ve Windowsech příslušná práva) OEM2EXE.bat (příklad použítí: OEM2EXE.bat Test)

    Pokud program vyhodí chybu a odmítne CAB převést
    Musíte si někde opatřit editor CABů a zrušit v CABu kompresi. Pak už by to mělo jít..

    Download
    Package Creator 2.7 (CZ adresáře)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Tak to je luxus, časem člověku sice nepřijde těžky si ten balík předělat, ale když se to udělá samo...

    Jsi třída......!!!!!.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    4

    Zdravím vás, mám jednu prosbičku. Chtěl bych si změnit startovací obrázek a zvuk na Diamondu 2.....Něco na způsob bootu od Eržiky. :bulb: Poradí mi někdo jak? Moc díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Základní nastavení je v OEM - OperatorPKG:
    Kód:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\HTCAnimation]
    "StartupGif"="\\Windows\\hTC_animated.gif"
    "StartupWav"="\\Windows\\HTC-QuietlyBrilliantBoot.wav"
    Eržika to má nastaveno (upraveno) v EXT - Grafika - Eržika Sceens..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    25

    Tak jsem si zkoušel trochu poupravit obsah ROMky 21914 Sense 2.5 a když dám "create" tak mi to vždycky po chvíli hodí chybu něco jako že jsou duplicitní moduly. Zkoušel jsem to i bez úpravy čehokoli. Skončí to na těchto několika řádcích:

    Package: Opera_10_fix Excluded By ROM!
    Package: Time_Zone_Auto_Fix_1_0_19193928_00 Excluded By ROM!
    Package: aGPS_Confirmation_1_0_20111829_00 Included Into ROM!
    Package: AppointmentEditor_1_0_20162729_0 Included Into ROM!
    Package: Audio_Manager_Engine_2_0_20161223_h Included Into ROM!
    Package: BrowserSnapshot_1_0_19224019_0 Included Into ROM!
    Warning!!! Found Module duplicate on Module...
    Package: Contact_Picker_1_0_20161420_00 Included Into ROM!
    Warning!!! Found Module duplicate on Module...
    Package: Contact_Utility_Engine_1_2_20152422_00 Included Into ROM!
    Package: Email_Setup_Wizard_2_3_20161224_10 Included Into ROM!

    Mě by stačilo se jen zbavit Arkswitche a mít klasickej obyč taskmanager.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    A máš tam určitě všechny soubory - neodstranil ti třeba něco antivir? Kuchyň totiž jinak jede, vydané ROMky jsem z ní vařil
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    25

    Tak jsem to zkoušel znova rozbalovat a asi se to špatně stáhlo, hlásí mi to pár chyb při rozbalování...

    EDIT: Stáhnul jsem to znovu a pořád hromada chyb, začínám mít podezření na noťase, zkusím to ještě na klasickým pc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    [h]Aktualizace[/h]
    Po menších problémech s uploadem jsou nové kitchen nahozené .

    EržikaD2 1.1 - aktuální verze s WM 6.1 - samostatná kitchen
    • WM 6.1 build 21056[/*]
    • verze 1.1 je výchozí verzí s WM 6.1 - vychází z verze 2.1 + další změny:[/*]
    • některé balíčky vyměněny za starší, kompatibilní s WM 6.1[/*]
    • starší ovladače - originál z poslední verze WM 6.1 vydané pro Diamond2[/*]
    • další úpravy související s WM 6.1[/*]
    • Pouze ve verzi Sense 2.5
      - kompletní manila 2.5.2021 a s ní související balíčky
      - oddělány karty Facebook a Twitter (bohužel nutnost pro stabilní běh systému - už toho bylo na WM 6.1 moc)
      - odebrán Marzens InCallTweak[/*]


    EržikaD2 2.2 (WM 6.5) a EržikaD2 3.1 (WM 6.5.x) - aktuální verze s WM 6.5 a WM 6.5.x - společná kitchen
    • WM 6.5 build 21914[/*]
    • WM 6.5.x buildy v kitchen 21687, 23152, 23699, 28245 a 29013[/*]
    • většina balíčků aktualizována z HTC Huashan/Oboe[/*]
    • nový CommManager a nastavení Wi-Fi (vlastní překlad do češtiny)[/*]
    • zmenšena grafika nabídky Start (více volné RAM)[/*]
    • změna výchozího pozadí Eržiky[/*]
    • spousta dalších menších oprav - registry, čeština...[/*]
    • Pouze ve verzi Sense 2.5:
      - kompletní manila 2.5.2021
      - vrácen balíček TimeZoneAutoFix - zakázáno automatické nastavování hodin
      - odebrán Marzens InCallTweak[/*]



    [h]Download[/h]
    Kitchen EržikaD2 - aktuální kuchyni naleznete vždy zde
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 671
    Poslední příspěvek: 25-04-2013, 07:25
  2. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 08:40
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 00:25
  4. Reakcí: 186
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 14:15