Taky jsem měl problémy s aktualizací počasí hned po nainstalování ROMky.pomohlo vyházet města (Praha,Brno...) a nechat jen "Moje poloha" ...Ted už naprostá spokojenost.Velký dík autorovi
Taky jsem měl problémy s aktualizací počasí hned po nainstalování ROMky.pomohlo vyházet města (Praha,Brno...) a nechat jen "Moje poloha" ...Ted už naprostá spokojenost.Velký dík autorovi
Ahoj,mám takový problém,nainstaloval jsem eržiku (konkretně jsem zkoušel 2.2 sense 2.5 i 2.2 titanium) a nejdou mi posílat sms. Napíše to zprávu nelze odeslat. Nevím čím to je . Díky za radu![]()
Ahoj,mám takový problém,nainstaloval jsem eržiku (konkretně jsem zkoušel 2.2 sense 2.5 i 2.2 titanium) a nejdou mi posílat sms. Napíše to zprávu nelze odeslat. Nevím čím to je . Díky za radu
nainstaloval ses si eržiku (konkrétně verzi 2.2 sense 2.5 a potom 2.2 titanium) a nejdou mi posílat sms ... napíše to zprávu nelze odeslat. nevím kde může být chyba
Hmm, tak to ani já nevím - to jsi první.. Pokud by ti nejela verze se Sense 2.5, tak bych řekl, že to může být tím Sense klientem. Pokud ale nejede ani Titanium, tak to opravdu nevím.
Když se do telefonu pak dal jinou sim,už to šlo..potom jsem tam dal třetí z telefonu SE xperia x8 a nic. Navic když sem ji vratil zpatky do SE tak mi to napsalo odeslání se nezdařilo...ops:
Poslušně hlásím, že už jsem ve fázi přecházení na Androida (resp. po přechodu, ale v náročné fázi ladění a hledání aplikací)..
Tady už stejně není žádný pohyb, tak doufám, že Eržika pěkně slouží. Já jsem s ní byl spokojen - telefon měním jen kvůli "rychlosti"...
Já jsem byl taky s Eržikou silně spokojenej...dávno tomu...v jiné galaxii...Díky za ni!
Takže teď už jen...VÍTEJ MEZI NÁS ANDROIĎÁKY!!![]()
![]()
dnes sem taky zkusil ROM EržikaD2 ale nastal mi problém se původí rom mi opera fungovala tak že jsem prímo v ní mohl pustit videa npr na youtube ale po vložení nové rom se mi vždy spustí streempřehravač ale video se nanačte a pak to napíše že spojení bylo přerušeno, nejde ani pustit internetové rádio píše že nemám flasch player , předtím také šlo, poradí někdo kde co mám udělat ?
Používej čárky a tečky ve větách - tzv. interpunkční znamínka. Bez nich ten text skoro není čitelný....
Jinak bych zkusil nainstalovat Operu 9.7 (ta původní) a mělo by se to chovat stejně jako předtím. Já jsem si vždycky raději spustil YT klienta nebo podobnou aplikaci a hotovo. V té Opeře je to stejně takový těžkopádný. D2 už ale nemám, takže Ti to nemůžu připravit resp. odzkoušet. Nějaký ten odkaz na instalačku Opery 9.7 ale najdeš.
Zdravím na fóru, mám problém s flashováním nové ROM na PC přes ActiveSync. Spustím Topaz HardSPL V5_09R6, vše proběhne v pořádku (připojení na ActiveSync, trikolora na mobilu) až do místa, kde aplikace HardSPL zobrazuje informace o telefonu. Zde není jako Image Version zobrazená žádná dostupná flash k aktualizaci. Už jsem soubor TOPAIMG.nbh s Eržikou uložil do ROOTu mobilu, ROOT externí paměti mobilu, adresáře v PC odkud spouštím HardSPL a stále ji nenajde.
Kde by mohl být problém?
Netuším a už jsem bohužel relativně dlouho mimo.. Máš tam vůbec HardSPL - bez toho tuto ROM nenahraješ..