Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 45 z 45 PrvníPrvní ... 35434445
Zobrazené výsledky: 661 až 672 z 672

Téma: ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #661
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    1

    Taky jsem měl problémy s aktualizací počasí hned po nainstalování ROMky.pomohlo vyházet města (Praha,Brno...) a nechat jen "Moje poloha" ...Ted už naprostá spokojenost.Velký dík autorovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #662
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    4

    Ahoj,mám takový problém,nainstaloval jsem eržiku (konkretně jsem zkoušel 2.2 sense 2.5 i 2.2 titanium) a nejdou mi posílat sms. Napíše to zprávu nelze odeslat. Nevím čím to je . Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #663
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    4

    Ahoj,mám takový problém,nainstaloval jsem eržiku (konkretně jsem zkoušel 2.2 sense 2.5 i 2.2 titanium) a nejdou mi posílat sms. Napíše to zprávu nelze odeslat. Nevím čím to je . Díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #664
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    4

    nainstaloval ses si eržiku (konkrétně verzi 2.2 sense 2.5 a potom 2.2 titanium) a nejdou mi posílat sms ... napíše to zprávu nelze odeslat. nevím kde může být chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #665
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Hmm, tak to ani já nevím - to jsi první .. Pokud by ti nejela verze se Sense 2.5, tak bych řekl, že to může být tím Sense klientem. Pokud ale nejede ani Titanium, tak to opravdu nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #666
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    4

    Když se do telefonu pak dal jinou sim,už to šlo..potom jsem tam dal třetí z telefonu SE xperia x8 a nic. Navic když sem ji vratil zpatky do SE tak mi to napsalo odeslání se nezdařilo...ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #667
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Poslušně hlásím, že už jsem ve fázi přecházení na Androida (resp. po přechodu, ale v náročné fázi ladění a hledání aplikací) ..
    Tady už stejně není žádný pohyb, tak doufám, že Eržika pěkně slouží. Já jsem s ní byl spokojen - telefon měním jen kvůli "rychlosti"...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #668
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    Já jsem byl taky s Eržikou silně spokojenej...dávno tomu...v jiné galaxii... Díky za ni!
    Takže teď už jen...VÍTEJ MEZI NÁS ANDROIĎÁKY!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #669
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    1

    dnes sem taky zkusil ROM EržikaD2 ale nastal mi problém se původí rom mi opera fungovala tak že jsem prímo v ní mohl pustit videa npr na youtube ale po vložení nové rom se mi vždy spustí streempřehravač ale video se nanačte a pak to napíše že spojení bylo přerušeno, nejde ani pustit internetové rádio píše že nemám flasch player , předtím také šlo, poradí někdo kde co mám udělat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #670
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Používej čárky a tečky ve větách - tzv. interpunkční znamínka. Bez nich ten text skoro není čitelný....
    Jinak bych zkusil nainstalovat Operu 9.7 (ta původní) a mělo by se to chovat stejně jako předtím. Já jsem si vždycky raději spustil YT klienta nebo podobnou aplikaci a hotovo. V té Opeře je to stejně takový těžkopádný. D2 už ale nemám, takže Ti to nemůžu připravit resp. odzkoušet. Nějaký ten odkaz na instalačku Opery 9.7 ale najdeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #671
    ejmaco
    Guest

    Zdravím na fóru, mám problém s flashováním nové ROM na PC přes ActiveSync. Spustím Topaz HardSPL V5_09R6, vše proběhne v pořádku (připojení na ActiveSync, trikolora na mobilu) až do místa, kde aplikace HardSPL zobrazuje informace o telefonu. Zde není jako Image Version zobrazená žádná dostupná flash k aktualizaci. Už jsem soubor TOPAIMG.nbh s Eržikou uložil do ROOTu mobilu, ROOT externí paměti mobilu, adresáře v PC odkud spouštím HardSPL a stále ji nenajde.
    Kde by mohl být problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #672
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Netuším a už jsem bohužel relativně dlouho mimo .. Máš tam vůbec HardSPL - bez toho tuto ROM nenahraješ..
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 45 z 45 PrvníPrvní ... 35434445

Podobná témata

  1. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  2. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 01:25
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20