Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 42 z 45 PrvníPrvní ... 324041424344 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 616 až 630 z 672

Téma: ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #616
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    9

    Já mám s Eržikou problém:
    Pokud mám nějaké kontakty propojené s Facebookem tak u některých se mě nezobrazuje fotka z profilu facebooku.
    V předchozí originální verzi to šlo.
    Dále se nemohu přihlásit ani na Twitter ani na Youtube i když zadávám správné přihlašovací údaje :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #617
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    scheescha:
    On to opět nebude problém ani tak s Eržikou jako spíš se Sense...někdy to tak prostě dělá a postaví si hlavu. Fotky kontaktů z Facebooku jsou po přihlášení a případné aktualizaci vždy ihned k dispozici...ale občas se stane (a na pár ROMkách už mi to náhodně dělalo), že se nekterý fotky tak nějak "nechytnou"...nespojí s kontaktem...je potřeba jít ke kontaktu, editovat ho a v editaci tapnout na fotku a vybrat "Z profilu Facebook". To by mělo zabrat...jen jednoduchá náprava zdroje fotky...

    Přihlášení na Youtube v Sense je trochu divný už delší dobu. Projevuje se to tak, že zadám-li špatný údaje, protestuje to a křičí. Ale jakmile zadám správný údaje, nevyhlásí žádnej problém, jen graficky nepřepne šoupátko u položky Youtube...mělo by to přesto znamenat přihlášení, ale čert ví...asi v Youtube prostě něco změnili a my s archaickým OS máme po žížalkách...

    Přihlášení na Twitter je někdy prostě problematický. Zkušenosti s tím mám i z jiých ROM... Někdy jako jméno zabere email, někdy nick...tady prostě neporadím, mě to na Eržice fungovalo bez zádrhele
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #618
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Já sociální sítě moc nevyužívám, takže ani moc neporadím. S FB jsem u základních funkcí nikdy neměl problém (ale jak píšu - skoro nepoužívám). Pro YouTube jsem zadal údaje a vyzkoušel - evidentně funguje .. .
    No a Twitter mi dělal problémy, když jsem měl účet nadefinovaný v kitchen. Měl jsem ho tam pod přezdívkou - po předělání na email se mi to vždycky rozchodilo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #619
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    9

    Díky moc za odpovědi.
    Přesně tak mě to dělá.
    Ale i když dám upravit kontakt a zvolím obrázek z Facebooku stejně se mě nedaří ho zobrazit :-(
    Ohledně youtube to asi tak bude.Už máme bohužel starý model a trošku na nás prdí. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #620
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ještě k tomu YouTubu - podle mě se to přihlašování týká jen toho, aby byla v Albu aktivní možnost Odeslat na YouTube... S YT klientem (přehrávačem) to nemá nic společnýho. Upload videí mi jede naprosto bez problémů - viz předchozí post.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #621
    ejmaco
    Guest

    Zdravím na fóru, dají se nějakým způsobem zazálohovat před nahráním nové ROM nastavení WIFI přihlašovacích údajů jednotlivých AP, které jsou již v mobilu uloženy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #622
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Nikde v pda nemohu najit nastaveni cas pro doruceni sms. Obcas se stane ze prijemce ma telefon vypnuty. A me do par minut prijde zprava ze uzivatel je mimo. A k opakovanemu doruceni sms uz nedojde. Da se to nekde nasttavit? Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #623
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    Tohle nastavení jsem na WM ještě nikde neviděl (čili nejen na Eržice), takže neporadím. Předpokládám, že je tam prostě "maximum". Ale co to máš za operátora proboha? Já když pošlu SMS na vypnutý číslo, tak by muselo trvat snad týden než by mi taková zpětná SMS s upozorněním přišla. A to jsem ještě nikdy nezažil
    Docela se spíš pozastavuju nad tímhle...je to hodně podivný...
    Ale promiň, neporadím
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #624
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Přesně tak. Pokud požaduji doručenku tak ta mi dojde až si "protistrana" telefon zapne nebo se dostane zpět do signálu...
    Do té doby žádné oznámení nedorazí.

    Jedině až po hooooodně dlouhé době (týden, možná i víc) že zpráva nemohla být doručena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #625
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    HTC Messaging Client toto nastavení má.. Stačí jít do seznamu zpráv SMS, tam dát Nabídka-Nastavení-Možnosti zpráv. V nabídce mám výchozí volbu "Nastavení sítě", jinak tam jde ručně nastavit max. 2 dny. Ještě mrknu doma, jak to má origo WM klient a kde v registrech se to zapisuje - asi tam půjde tímto způsobem nastavit i víc, ale jestli to sežere síť (operátor), to nevím..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #626
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Operator je Vodafone zprava byla odeslana 12.18hod. A od operatora mi prisla sms o nedoruceni 12.28hod, abych zkontroloval cislo a sms odeslal znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #627
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Tak to vypadá spíš na chybu v čísle...
    Nebylo třeba zrušeno?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #628
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tak přímo ve WM bez HTC Messaging Clienta jsem to nastavení nenašel, ale projevuje se to v registrech tady:
    Kód:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Jataayu\Messaging\SMS]
    "ValidityPeriod"=dword:0002A300
    Tohle zrovna je příklad pro dva dny.. 2A300 (hex) = 172800 (dec) = 60*60*24*2 ..... tedy 2 dny zadané v sekundách .
    Pro týden by tam bylo 60*60*24*7 = 604800 (dec) = 93A80 (hex)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #629
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    Vím, že tímhletím budu kdekomu protivnej, ale musím to napsat...
    Desně mě mrzí a štvě, když vidím, jak někdo položí otázku, nechá ostatní aby se tím zabývali, přemýšleli a marnili SVŮJ čas a potom, když mu sem předloží pár řešení a nápadů (sebe tím samozřejmě nemyslím), tak už se neozve s výsledkem a vlastním poznatkem...nebo alespoň s "Díky"...
    Ať mi nikdo netvrdí, že tak dlouho neměl čas se sem dostat...

    Slušnost se snad už úplně vytratila...

    Omlouvám se za OT...tohle mě dráždí...howgh
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #630
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Nevim jestli otazka od neobit patrila me, asi ano. Jestli cislo bylo zruseno nevim. Ten klic v registru jsem nenasel, tak jsem ho tam pridal. Nasledoval soft reset a odeslalani sms. A do 10 minut mi prisla sms a o nedoruceni a ze mam zkontrolovat cislo. Volat jsem na to cislo nechtel. A ze nekdy zkusim, odeslat sms na jine cislo o kterem vim ze je aktivni, jen bude nedostupne, vypnuty foun. Abych zjistil co bude nasledovat. Sem tam jsem sem koukl jestli neco neni noveho. A vdyzky jsem si pripomel ze jsem chtel provest ten test s sms.
    Ted jsem odeslal znovu sms na stejne cislo. A zas do cca10 minut od opa sms o nedoruceni a kontrole cisla. Nechtel jsem na to cislo volat, ale byl jsem zvedavy jestli to cislo je aktivni. Proc to nejde dorucit. Tak jsem na to cislo zavolal. No a po zavolani na ono cislo to nevyzvani a ani se neozve zadna hlaska od operatora onoho cisla. Neco tam pipne a hovor se ukonci. Tak s tim cislem jsem na tom jak na zacatku.
    Vazim si rady a pomoci druhych, kteri se mi zadarmo snazi pomoci. To se dneska moc nenosi, zadara pomoci, bohuzel. Kazdy ma spostu svych problemu a starosti a jeste se bude s nekym votravovat. A kdyz jsem nic podstatneho v mem problemu nezjistil a jeste jsem nezkusil otestovat poslanim sms na funkcni cislo ale vypnuty telefon, co na to moje HTC, tak jsem zde nereagoval. Tebe neobite chapu a mas pravdu. O tom zadna. Jak provedu onen test, hodim sem vysledek.
    Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 42 z 45 PrvníPrvní ... 324041424344 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  2. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 01:25
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20