Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 45 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 672

Téma: ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    3

    dakujem za odpoved:

    este nieco k bodu 2)
    ja tu foto ku kontaktu pridanu mam, ale ked mi kontakt vola alebo medzi zmeskanymi hovorami vidim iba klasicku "HTC siluetu" to je ten problem

    k bodu 4) pocasie
    v standard ROM nacitavalo pocasie vzdy polohu podla gsm signalu-vysielaca, nachadzam sa teraz stale v tych istych oblastiach ako pred tym, a pocasie ukazuje iba Slovakia - bude tam asi iny problem ako Google...

    ta klavesnica by bola ok, len keby nebola QWERTZ.. .vsade pouzivam qwety rozlozenie

    ROM je v celku rychla a lepsia ako original, to sa aj ocakavalo... dakujem Adowovi a tesim sa na este lepsie verzie
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    To s tím FB prostě nechápu - mám to stejně jako v origo ROM. Nemáš náhodou nějakej kontakt (číslo) v telefonu omylem 2x?
    Počasí je opravdu otázka Googlu - mě to v Brně ukazuje městský části, ale čas od času mi natvrdo napíše Jižní Morava a nehnu s tím. Po nějaké další aktualizaci mám zase přesnou polohu.
    Klasické rozložení SK klávesnice je sice QWERTZ, ale když chceš QWERTY, máš ji mít - není to problém . Tady je klávesnice pro EržikuD2 s rozložením QWERTY.
    Plus přidávám další CABík, který aktivuje v jazycích klávesnice (xT9) ještě Slovenštinu - slovník xT9 bude umět i slovensky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Ad môj problém s nemožnosťou skryť záhlavia riadkov a stĺpcov v Exceli v rámci Eržiky so Sense 2.5... Keďže sa táto verzia Eržiky spomaľovala a vyvolanie akcie trvalo aj tri sekundy , tak som tam dal odľahčenejšiu verziu s TouchFlo vo verzii 2.1. A tu už ten excel funguje ako má. Takže to zrejme nebude samotným excelom, ale verziou TouchFlo/Sense...
    Za slovenskú xT9 samozrejme ďakujeme, funguje aj so slovenskou QWERTZ klávesnicou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    xT9 je jak pro QWERTZ, tak pro QWERTY.
    Díky za poznatek u Excelu - dělá to HTC MenuEnhancement. Když HTC menu vypnu, tak už se k možnosti dostanu. Takže příště zkusím jinou verzi . Pokud bys chtěl verzi se Sense 2.5 a vyřešit problém na stávající verzi Eržiky, stačí menu vypnout tady:
    Kód:
    REGEDIT4
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu]
    "CUIHandler"=dword:00000000
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    34

    Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda-li tato ROMka umí i ty 3 ikony na úvodní obrazovce HOME, jako má HTC HD2, mám ten v D2 origo Romku, tam to je ale je sakra pomalá. Tyto rychlé odkazy použáívám docela často. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    Vasha84: tahle romka umí na hlavní obrazovce teoreticky až 75 odkazů (max 25 na stránku, max 3 stránky), záleží jak si to nastavíš (home záložka-nabídka-Co0kie ...);-)

    Adow: Adowe ty borče, po více jak půl roce bloudění po poušti enrgyrom apod. jsi mi dal oázu díky ti a klobok dolů, nevydržel jsem do konce pracovní doby a hned flashoval :-D,
    dokonce i bug který mají všechny romky tam ty jediný nemáš a to že po připojení stereo BT sluchátek které mají ovládání, tak s ním nefunguje ovládání Sense a vždy to zapíná WMP ale u tebe vše super.

    z prozatimních postřehů doporučuji do eržiky zařadit i slide2shutdown na xda bude i v CZ,

    u mě zaznamenané bugy:
    1. pokud přenastavím sense tak že se sense musí restartovat (at Co0kie, či třeba záložky sense) tak sense nechce najet je zapotřebí rst tel. případně pohrát si s nastavením today , opakovaný rst tel apod.
    2. v aplikaci Facebook, když se přihlašuješ musíš odsouhlasit podmínky tato stránka je v tvé romce bez textu (pouze grafika). softw. tlačítka souhlasím/nesouhlasím jsou vidět a jsou funkční
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    12

    Cau lidi. Chci se zaptat, kde v teto romce najdu moznost zmenit vyzvaneci melodie?
    Melodii mam ulozenou na karte ,ale jak ji dostanu na vyzvaneni. Vcera jsem to hledal asi hodinu. :?
    .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    25

    Za slide2shutdown se taky hlásím, to už mám instalovaný taky, akorát s češtinou nejdou český znaky, tak jsem to přepsal bez hacku a carek. A ještě bych byl rád za advanced configuration tool, tím si rozšiřuju posuvníky a pár dalších drobností, ale to by se možná dalo i přes registry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    To Baristom: karta "Nastavení", "Zvuk", vpravo dole následne "upřesnit" a ideš...
    Melódiu si predtým ale skopíruj do My Documents/My Ringtones... teda aspoň ja to tak robím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    25

    Vyzvánění si zkopíruj do složky My Documents/Ringtones(možná to je psaný trošku jinak, potom by se ti mělo objevit v nabídce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    Aby se mě zobrazil soubor s vyzváněním v nabídce stačilo mě ho jen přejmenovat na "Ring - xxxx.mp3" a nechat ho kdekoli třeba na Internal Storage/Vyzvánění. Tak to dělám já na DIAMOND 1, ale myslím, že to na D2 bude stejny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Chlapci, ty požadavky na přidání aplikací do ROM jsou trochu zbytečné, můžete si ji přece upravit sami v kitchen...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Mimochodem, všimli jste si, že už jde nastavit na WM (Sense) budík i WMA nebo MP3? To je věc, co.. No, 21. století ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    2

    Koukám v popisu máš ""T-Mobile MDA Compact V + EržikaD2 1.05 (WM6.5 + Sense 2.5.2018 + CHT 1.8.5)""
    a nevidím tu nikde verzi 1.05 ke stažení.Nějaká VIP nebo teprve testovací?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Adow: Já používám G-Alarm, ale že už to jde i ve WM je velký pokrok :-) Mohli to naučit i vyzvánění.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 45 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  2. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 01:25
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20