No, tak to je hodně špatný, ovšem ROMkou to nebude. Spíš Ti to zrovna odešlo v tu nejnevhodnější chvíli.
No, tak to je hodně špatný, ovšem ROMkou to nebude. Spíš Ti to zrovna odešlo v tu nejnevhodnější chvíli.
To sonic1:
Tenhle topic patri ROMkam a veci s nima souvisejici. Snad me bude odpusteno ze reaguji zde. Tvuj popis "pri instalacii sa mi pustila instalacia jedneho programu z karty" tomu presne nerozumim. Pokud se tak stalo po nahrati romky, coz asi ano, romkou to urcite nebude. Uz jen proto ze jsi zkousel nahrat ruzne romky, a beze zmeny.
Nevim jestli ti to k necemu bude ale zde: http://www.uloz.to/8310844/touch-zip je soubor z meho founu a je to polozka z registru kde je ulozena informace o kalibraci. Rozbalit, nakopirovat do zarizeni. Tam na to poklepat a dat sloucit nebo pridat do registru. Ted presne nevim jakou to ma popisku. A soft reset. Ale asi ti to nepomuze, pac je v haji digitizer, dotykovka. A ze odesla takhle okamzite je divne, vetsinou to zacina od mirne nepresnosti doteku. Displej se zkalibruje a za chvilku je to zpet. Ze ti to odeslo v ten okamzik, jak popisujes, je nahoda a rovna se vyhre ve sportce. Kdyz ted premyslim met 1 poradi ve sportce, dnes vyhra byt uz nemusi.
Po surfovani cez google som to zistil. Mam cmuhy pod prednym krytom. Takze na 100% digitizer. Telefon posielam do servisu. Ak sa da odmazte moje posledne dva topiky.
Mám dotaz.
Měl jsem na svém MDA Compact V rom Eržika. U přístroje vyhořela základová deska, a byla provedena výměna. Po té jsem chtěl nahrát HARD- SPL ale při odemykání jsem narazil na hlášku, že už mám jeden přístroj odemčený a nejde mi to znovu odemknout. Nevíte někdo co stím. Děkuji za odpověď.ops:
podívej se na moje příspěvky tam píšu, že mi nechali telefon po opravě odemčený. Koukni se na verzi SPL, jestli je tam SPL Olinex, tak rovnou fashuj.
Zkoušel jsem nahrát rom Eržika, ale zasekne se to na nula procentech, tak jsem z toho vydedukoval, že je opět zamčený. A jak zjistím jestli mi ho nechali odemklí? Děkuji.
Mě to takhle napsalo taky (přestože to byl první telefon, kterej jsem takhle odemykal) a pak to vyhodilo odkaz na PayPal, že si musím další zaplatit. Tak jsem to udělal a najednou to šlo. Od platby to netrvalo ani půl minuty a měl jsem HSPL.
jo to by bylo super, jenže já nemám účet u PAY-PALU. nejdou peníze poslat nějak jinak?
Zkousel jsem ruzne titanium verze Erziky 6.5 6.5.x a u vsech jsem narazil na problem, ze pri vypnutem titaniu a pouzitem spb phonesuit pluginu mi phonesuit nepocita neprectene sms - objevi se notifikacni ikona, prehraje se zvuk, ale phonesuit ukazuje stale 0. Nahral jsem tedy manila verzi, a tam problem neni. Nicmene pouziva htc messaging, ktery sice umim vypnout, ale zas nemam cz verzi Arcsoft MMs. Jinac je Erzika fajn - pri jejim zkouseni, jsem se tak zakoukal do wm 6.5.x, ze uz 6.5 nechci nikdy videt
PAY-PAL ucet se sikne i do budoucna...
Arcsoft MMS najdeš je v kitchen v češtině. Dneska na to nebudu mít čas, ale o víkendu můžu zkusit vytvořit CAB..
Za cab bych byl rad...
Tady je slíbenej CAB na ArcsoftMMS. Je to v češtině, určeno pouze pro WM6.5(.x)! Nezkoušel jsem, ale mělo by to fungovat. Všechny Eržiky, které nemají Sense 2.5 mají v sobě tento program už po flashnutí. Kdo neví k čemu to je, ať to raději neinstaluje.
Diky, zkusil jsem to, ale mmsku mi to nechtelo odeslat. Zustanu u Htc Messagingu, uzivam ho dva roky, takze sem na nej zvykly.
Tak už jsem dvakrát u verze 23152 narazil na posunutí času, mně to dělá o půl hodiny zpět, jednou jsem kvůli tomu byl o jedno pivo pozadu ve svý oblíbený hospůdce a ještě ze mně měli všichni srandu, když jsem zjistil, kolik je hodin. Naštěstí jsem je behem dalších půl hodinky dohnalZajímavý je, že verze 23151 mi tohle nedělala. Dá se to nějak pořešit?
Toho piva je mi líto.. Pokud to dělá to co to dělávalo dřív, tak je to TimeZoneAutoFix u Sense. Když už ne úplně oddělat, mělo by se dát nastavit varování při změně času (alespoň to usuzuju podle položky v registrech)..Já s časem každopádně problém nemám. Podle mě to není závislý na buildu, ale na tom jak se zrovna chytne GoogleLocationService (podle polohy to totiž čas a časové pásmo přiřazuje).Kód:[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\TimeZoneAutoFix] "WarnAlways"=dword:00000001