Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 37 z 45 PrvníPrvní ... 273536373839 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 541 až 555 z 672

Téma: ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #541
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    71

    No, tak to je hodně špatný, ovšem ROMkou to nebude. Spíš Ti to zrovna odešlo v tu nejnevhodnější chvíli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #542
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    To sonic1:

    Tenhle topic patri ROMkam a veci s nima souvisejici. Snad me bude odpusteno ze reaguji zde. Tvuj popis "pri instalacii sa mi pustila instalacia jedneho programu z karty" tomu presne nerozumim. Pokud se tak stalo po nahrati romky, coz asi ano, romkou to urcite nebude. Uz jen proto ze jsi zkousel nahrat ruzne romky, a beze zmeny.
    Nevim jestli ti to k necemu bude ale zde: http://www.uloz.to/8310844/touch-zip je soubor z meho founu a je to polozka z registru kde je ulozena informace o kalibraci. Rozbalit, nakopirovat do zarizeni. Tam na to poklepat a dat sloucit nebo pridat do registru. Ted presne nevim jakou to ma popisku. A soft reset. Ale asi ti to nepomuze, pac je v haji digitizer, dotykovka. A ze odesla takhle okamzite je divne, vetsinou to zacina od mirne nepresnosti doteku. Displej se zkalibruje a za chvilku je to zpet. Ze ti to odeslo v ten okamzik, jak popisujes, je nahoda a rovna se vyhre ve sportce. Kdyz ted premyslim met 1 poradi ve sportce, dnes vyhra byt uz nemusi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #543
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    20

    Po surfovani cez google som to zistil. Mam cmuhy pod prednym krytom. Takze na 100% digitizer. Telefon posielam do servisu. Ak sa da odmazte moje posledne dva topiky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #544
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    Mám dotaz.
    Měl jsem na svém MDA Compact V rom Eržika. U přístroje vyhořela základová deska, a byla provedena výměna. Po té jsem chtěl nahrát HARD- SPL ale při odemykání jsem narazil na hlášku, že už mám jeden přístroj odemčený a nejde mi to znovu odemknout. Nevíte někdo co stím. Děkuji za odpověď.ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #545
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    8

    podívej se na moje příspěvky tam píšu, že mi nechali telefon po opravě odemčený. Koukni se na verzi SPL, jestli je tam SPL Olinex, tak rovnou fashuj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #546
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    Zkoušel jsem nahrát rom Eržika, ale zasekne se to na nula procentech, tak jsem z toho vydedukoval, že je opět zamčený. A jak zjistím jestli mi ho nechali odemklí? Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #547
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Mě to takhle napsalo taky (přestože to byl první telefon, kterej jsem takhle odemykal) a pak to vyhodilo odkaz na PayPal, že si musím další zaplatit. Tak jsem to udělal a najednou to šlo. Od platby to netrvalo ani půl minuty a měl jsem HSPL .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #548
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    jo to by bylo super, jenže já nemám účet u PAY-PALU. nejdou peníze poslat nějak jinak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #549
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    3

    Zkousel jsem ruzne titanium verze Erziky 6.5 6.5.x a u vsech jsem narazil na problem, ze pri vypnutem titaniu a pouzitem spb phonesuit pluginu mi phonesuit nepocita neprectene sms - objevi se notifikacni ikona, prehraje se zvuk, ale phonesuit ukazuje stale 0. Nahral jsem tedy manila verzi, a tam problem neni. Nicmene pouziva htc messaging, ktery sice umim vypnout, ale zas nemam cz verzi Arcsoft MMs. Jinac je Erzika fajn - pri jejim zkouseni, jsem se tak zakoukal do wm 6.5.x, ze uz 6.5 nechci nikdy videt

    PAY-PAL ucet se sikne i do budoucna...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #550
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Arcsoft MMS najdeš je v kitchen v češtině. Dneska na to nebudu mít čas, ale o víkendu můžu zkusit vytvořit CAB..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #551
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    3

    Za cab bych byl rad...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #552
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tady je slíbenej CAB na ArcsoftMMS. Je to v češtině, určeno pouze pro WM6.5(.x)! Nezkoušel jsem, ale mělo by to fungovat. Všechny Eržiky, které nemají Sense 2.5 mají v sobě tento program už po flashnutí. Kdo neví k čemu to je, ať to raději neinstaluje .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #553
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    3

    Diky, zkusil jsem to, ale mmsku mi to nechtelo odeslat. Zustanu u Htc Messagingu, uzivam ho dva roky, takze sem na nej zvykly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #554
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    71

    Tak už jsem dvakrát u verze 23152 narazil na posunutí času, mně to dělá o půl hodiny zpět, jednou jsem kvůli tomu byl o jedno pivo pozadu ve svý oblíbený hospůdce a ještě ze mně měli všichni srandu, když jsem zjistil, kolik je hodin. Naštěstí jsem je behem dalších půl hodinky dohnal Zajímavý je, že verze 23151 mi tohle nedělala. Dá se to nějak pořešit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #555
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Toho piva je mi líto.. Pokud to dělá to co to dělávalo dřív, tak je to TimeZoneAutoFix u Sense. Když už ne úplně oddělat, mělo by se dát nastavit varování při změně času (alespoň to usuzuju podle položky v registrech)..
    Kód:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\TimeZoneAutoFix]
    "WarnAlways"=dword:00000001
    Já s časem každopádně problém nemám. Podle mě to není závislý na buildu, ale na tom jak se zrovna chytne GoogleLocationService (podle polohy to totiž čas a časové pásmo přiřazuje).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 37 z 45 PrvníPrvní ... 273536373839 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  2. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 01:25
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20