Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 35 z 45 PrvníPrvní ... 253334353637 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 511 až 525 z 672

Téma: ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #511
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    20

    ADOW Neplanujes pridat do ROMky upravenu Operu co podporuje Flash? Skusal som jeden live stream a napisalo mi ze potrebuje flash. Skusal som to aj cez WMP no to nejako neslo.Sice Opera 10 by mala mat Flash no mne to neslo. Viem ze aj Skyfire no bol by som radsej mat upravenu Operu. Mozno je to iba bug. Neskusal niekto narocnejsi Flash?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #512
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Ne, neplánuju. Nepřijde mi to na telefonu až tak využitelný a nechci dál zaplňovat paměť. Kdo chce, doinstaluje si..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #513
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Jak jsem psal, na sobotu plánuju vydání nové verze ROM. Co se týká WM6.1 a WM6.5, tam mám jasno. U WM6.5.x jsem zatím na vážkách jaký použít build WM. Proto jsem přidal k tématu anketu.

    Anketa je určena hlavně těm, kteří už pár těch ROMek zkusili a na základě osobních zkušeností jsou schopni se k nějaké verzi přiklonit.

    Takže kdo jen tak jde po číslech a neví o co jde, tak ať raději nehlasuje . Jde o to, na kterém buildu bude vydaná ROM. V kitchen nechám buildy všechny - kdo si bude chtít uvařit něco jiného, bude mít možnost.

    Za mě: 21684 - to jsme měli doteď a zkusil bych zase něco jinačího. 23151 a 23699 jsem nějakou chvilku zkoušel a neměl jsem s nimi problémy. 28244 jsem nezkoušel - nicméně dneska uvařím a udělám si rychlotest.. Pro verzi 29007 jsem byl v podstatě rozhodnutej. Zkoušel jsem ji už dřív, na XDA-dev si ji někteří chválili. Jeden tester zaznamenal problémy při více spuštěných aplikacích a já si teď nejsem až tak moc jistej - nevím co, ale něco mi na ní prostě nesedí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #514
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    7

    Nevím jestli to nějak souvisí s buildem, ale u verze Eržika D2 3.0 Titanium jsem zaznamenal menší problémy. Jelikož mi moc nevyhovuje Sense, používám Iphone today, s kterým jsem spokojen, jen když si chci nastavit odkaz na Settings>System>Clock & Alarms>Alarms a zadám tedy jako execute "ctlpnl" s parametrem "cplmain.cpl,16,2" vždy se mi stejně otevře Settings>System>Clock & Alarms>Time stejně jako s parametrem "cplmain.cpl,16". Přitom s originální verzí WM 6.5 to fungovalo OK. Podobný problém je s budíkem na today obrazovce, který ve WM 6.5 ukazoval vždy aktivní budík jen pokud byl nastaven na buzení v nejbližších 24hod. Ve verzi D2 3.0 ukazuje sice první aktivní budík, ale i když bude budit až za tři dny. Možná je to jen nekompatibilitou Iphone today s WM 6.5.x, ale pokud by to bylo buildem tak se přikláním k nějakému kde to funguje.

    Druhý dotaz, jak se dá nastavit odkaz na Settings? Myslím tím celkové nastavení jako když v nabídce start stisknu Nastavení.

    A poslední je nějaká možnost jak upravit nabídku, která se objeví při dlouhém stisknutí tlačítka položení hovoru?

    Jinak už se nemůžu dočkat nové verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #515
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Mam dotaz ohledne E3Titanium. Da se nekde vypnout funkce, kdyz se dotknu horni listy, vybehne oznameni. Cerna prlocha a je tam info baterka a sit. Stava se mi ze po ukonceni hovoru mi tam zustane to oznameni a ja ho musim uzavrit abych se dostal na today. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #516
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    71

    No, tak za mně jednoznačně teď build 23151, ještě testnu 23699 zejtra a po víkendu dám vědět, jak jsme se dneska bavili, tak v tom buildu 23151 zatím stále žádnej problém, všechno rychlý, spolehlivý, jsem překvapenej neskutečně, jak Sense 2.5 stříli fofrem, nepoužíval jsem ho nikdy kvůli zpomalení telefonu, ale teď už vím, že tohle zůstane. V podstatě ze všech buildů byl jednoznačně nejhorší build 29007, už ani nevím, co všechno jsem testnul, ale tahle verze 23151 je podle mně to nejlepší, co jsem ve svým telefonu asi z cca 25 ROM měl,všechno šlape jak hodinky,dokonce i task manager v systémové horní liště je super vychytávka.
    Ještě jeden takový off dotaz - nevíte někdo, jak v Sense dostat na plochu ikonu procent baterie?Já používám dciBattery status, což je taková žlutá čára v systémové liště, která ukazuje zbývající kapacitu baterie a na volnou RAM qwertyMemory, což udělá to samý, takže mám vrchní systémovou lištu ještě krásně orámovanou žlutě se stavem baterky a volné RAM, ale procenta nebo MB tuším jen cca odhadem, tak kdyby někdo věděl, jak hodit na hlavní obrazovku nějakou ikonu s volnou RAM a procenty baterky, bylo by to super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #517
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    tomdeath: S těma odkazama na panely nástrojů asi nepomůžu, nikdy jsem to nedělal ani nezkoušel. Stejně tak nejsem schopen otestovat jestli se budík zobrazuje nebo nezobrazuje na Iphone today, protože IT nemám . Pokud by to bylo buildem, možná se to vyřeší. Já sám to neovlivním.

    sinco: Dá se to vypnout v registrech nebo v kitchen nezařadit do ROM. Má to na starosti balíček NotificationEnhancement. Smaž celý klíč[HKEY_LOCAL_MACHINE\Services\NOTIFICATIONMANAGER] a v [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Shell\Notification\OEM] smaž "CustomUIDLL"="NotificationLayout.dll" a "UseDefaultUI"=dword:0 změň na 1.

    ondpet: Na mobileunderground teď čtu, že originální buildy 231xx jsou spíš pomalý než rychlý .. Podle mě to dost záleží na tom, jak to kdo používá... Mimochodem, dnes tam dali do oběhu 29011 a 21687 - takže mám další na výběr. Do Sense (CHT) dostaneš různé info o všem možným, když si stáhneš a naistaluješ doplněk "State links" odtud.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #518
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    71

    No, souboj 23699 vs 23151 jednoznačně prohrál build 23699, hned po úvodním hardresetu problémy s foťákem, vleklo se to jak šnek, třeba je build 23151 nějaká výjimka potvrzující pravidlo, každopádně teď tam mám zpět 23151 kterej mi běžel ze všech nejlíp,řekl bych, že úplně nejlíp ze všech ROM. Věř tomu, že já to používám hodně rychle, pro mně je dokonalá ROM taková, která je rychlá, stabilní a žere nejmíň baterku dokázal jsem téměř každou ROM svým používáním zakousnout právě svým ovládáním, kdy mi přišlo, že toho chci asi po Diamondu 2 moc..vyjma buildu 23151 a WM 6.1 1.39...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #519
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Kdyby jste zrychlili dosavadní Eržiku D2 3.0 CSY 2,5 Sense - mám build 21684 = Romka krásná, ale je má trochu pomalejší odezvu na spouštění programů. Déle načítá. Takže pokud ji zrychlíte s novým buildem, bude to skvělé !
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #520
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Vytvoril jsem si zalohu systemu pomoci SPB Backup 2.1. Ale mam dve chyby. Neni mozne cist ze souboru \Windows\ET91MEDB\eT9AsDb.Adb
    Druha chyba Windows\ET91MEDB\eT9Rudb.Rdb. Nevim si s tim rady. Zatim jsem zalohu nedelal. Mam Erziku 3 Titanium. To oznameni, co me trapilo predtim, uz je ok. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #521
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Tyhle soubory souvisí s vlastním slovníkem T9.. Co s tím - nevím .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #522
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    71

    Nepoužíváš náhodou zamykátko S2U2? To se s SPB backup vyloženě hádá, asi jako já s manželkou, občas pomůže změna programu vyřešil jsem to jiným programem-Sprite backup i když SPB backup používám pořád Ale pokud je to jen záležitost T9 a jinak se Ti záloha načte, vůbec bych to neřešil, spíš bych se začal učit nepoužívat T9, při vhodné kombinaci klávesnice a troše tréninku je psaní bez T9 téměř rychlé stejně jako na klávesnici u počítače. Zkus si vypnout používání T9 pokud ji používáš a zkus zálohu znova.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #523
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    S2U2 nepouzivam. T9 take ne. Jen bych nerad zjistil pri obnovovani ze zalohy, ze obnova se nezdarila, protoze je chyba v souborech.... Zatim jsem hard reset nemusel pouzit. A doufam ze to tak zustane i nadale.
    EDIT: tak Sprite Backup provedl zalohu bez chyb. Mozna proto, ze nez udela zalohu, tak foun restartuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #524
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Jj, chce to vyměnit manželku - jestli jsem to teda dobře pochopil . K těm zálohám - obecně moc nedoporučuju zálohovat včetně souborů a dalších věcí - do nové ROM to může akorát tak zavést staré chyby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #525
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    S tou manzelkou je to jak s tou rom do nasich telefonu. Ubcas to chce vazne zmenu. Kdyz delas zalohu systemu, tak musi byt system v kondici. Pokud je pred kolapsem tak zalohu nedelam ale udelam hard reset a pouziji posledni zalohu o ktere vim ze v dobe vzniku byla ok. Pisi to ne pro nas, brontosary, v oblasti wm, ale pro novacky co jeste nevi co wm "umi"
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 35 z 45 PrvníPrvní ... 253334353637 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  2. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 01:25
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20