Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 45 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 672

Téma: ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    4

    Jsi nejlepsi, takle rycle odpovidal akorat Nhathoa na xda..

    Jeste jednou dekuju a tesim se na dvojku, a poslu neco na pivko.
    K.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    25

    Raději bych viděl variantu A, D2 má už celkem dost paměti, takže radši budu mít lepší telefoní aplikaci a o kousek míň paměti. Odpoledne vyzkouším zpátky verzi s titaniem, teď mám verzi se sense 2.1 ale přepnuté na titanium a tam se vyskytl ne až tak velký problém, ale to že mi nefunguje záložka CCom, zapínání telefonu, wifi, bluetooth... při pokusu o prvotní nastavení napíše že nemá aplikaci kterou by otevřel soubor setup2.mscr. A ještě bych rád kdyby byla možnost mít místo Akrswitch klasickou ikonku v pravém horním rohu, přijde mi to rychlejší. Dál jsem nic nenašel, ale mám to v telefonu chvíli.

    Jinak moc chválím přístup, konečně pořádná česká romka. Hlavně se mi líbí možnost nastavení HW kláves, to je perfektní.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    kadesto: Vážím si lidí, co mi dopřejou rovnou celou bečku - neboj, poperu se s tím . Díky!

    stihacka: Díval jsem se na ten CCOM a je tam napsaný "You need install the Mortscript First". MSCR je právě přípona pro Mortscript. Ten v Eržice není - nemám ho moc v lásce a obejdu se bez něj.
    Co se týká HTC Task Manageru, tak ten žere o něco víc paměti a hlavně mi vadí, že nemůžu přepnout na jinou aplikaci bez toho, abych musel vše zavřít a jít na domácí obrazovku - proto jsem hledal jinou aplikaci. K ROMkám budu ale i dál dávat kitchen - takže si tam můžeš ten HTC Task Manager kdykoliv přikuchtit. Měl by podle mě jít doinstalovat i jako CAB.
    Pokud by ti to nevadilo, přidal bych si tě jako testera - na verzi Titanium nikoho nemám .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    25

    Ajaj, tak s tim Ccom to je moje chyba, asi kvuli tomu ze jiny romky ten mortscript maji.

    Sice nemam moc casu, ale klidne budu testovat verze s Titaniem, dulezity pro me je aby se mi system nerozsypal natolik abych si nezavolal nebo nenapsal smsku a to jak vidim nehrozi, takze si me muzes pridat jako testera.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    2

    Ahoj,předem chci poděkovat za českou romku,které se dá říci opravdu česká.Můžu říci velice slušná práce.Zatím mne dá se říci nic nefunkčního nepřekvapilo.Jen pokud by bylo možno do další verze zařadit MarketPlace.To jediné mi tam docela chybí,používám totiž Windows live a z něj by se dalo z dalším softwarem nainstalovat.Dá se říci je marketplace pro mne takovým výchozím bodem pro software (facebook,Msn Weather,Shazam,Mobile translator).Ted jse musel bohužel přes operu najit instalačku na webu Market place a potom nahrat zbytek.Myslím si že to ocení více lidí.Vím dá se to stáhnout a uložit instalačky na kartu atd..,ale to je skoro možné se vším co už tvoje super romka obsahuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    25

    Mám v telefonu zpět verzi s titaniem s opravou A a je to zatím všechno ok. Kdybych na něco přišel tak se ozvu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Ahoj, mám k Eržike jednu otázku: V Exceli neviem zakázať zobrazenie názvov stĺpcov a riadkov, pretože príslušné menu (menu "zobrazit/zobrazit") je vyšedené, takže sa nedá vybrať čo má byť zobrazené a čo nie. V predchádzajúcich verziách táto možnosť bola, teraz mi chýba, pretože záhlavia iba zaberajú miesto... Mám Eržiku D2 1.0 CSY so Sense 2.5.
    Musím ale pochváliť kvalitne odvedenú prácu, jediné čo ma vážnejšie mrzí je dlhý štart systému, kedy sa dokonca nedá zapnúť ani displej a telefón je na hodnú chvíľu nepoužiteľný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    JajaPv: Marketplace nepoužívám, ale můžu ho klidně přidat. Z RAM to nic neukousne a místa je dost..

    stihacka: Jen do mě. Co nevím, to neopravím .

    bobo.4150.sk: Excel - dělá mi to taky a to mám novější build. Podívám se, kde by mohl být zakopanej pes.
    Start verze Sense 2.5 je i na můj vkus dlouhej, na druhou stranu je to ale srovnatelný třeba s Energy nebo jinejma ROMkama. Nevím čím bych to mohl urychlit. Od té doby co mám WM, tak telefon na noc nevypínám, takže mi ten občasnej dlouhej start zase tak moc nevadí.

    kadesto, Roans: To "Vážím si lidí, co mi dopřejou rovnou celou bečku - neboj, poperu se s tím." patřilo Roansovi - nevěděl jsem od koho ten balík dorazil. Každopádně díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Diky za odpoved... s tym restartom by som to velmi neriesil, ale obcas sa prihodi a vzdy v tu najnevhodnejsiu chvilu napriklad som zistil, ze Sense sa neuveritelne zahryzne pri odpovedani na sms, zhasne displej a pomoze len reset. a kedze tiez zo zaciatku experimentujem a prenastavujem, tak tych resetov je viac. Nedalo by sa mozno niekde nastavit aby sa Sense po restarte nespustal automaticky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Dalo, vypni si ho v Nastavení - Dnes - Položky. Systém bude najíždět bez Sense. Pokud chceš pak jednoduše spouštět Sense třeba přes softkey, přiděj do registru:
    Kód:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\113]
    @="Sense"
    "Open"="\\windows\\manila.exe"
    To s tím Excelem není problém jen Eržiky, ale i ostatních ROMek - viz např. tady nebo tady. Nastavení v registrech to žádné nemá. Nepomáhá údajně ani upgrade na Office Mobile 2010.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Parada, diky, vyskusam.

    Edit: hlupy som, ved sa to da cez program SiN TaskMng-Sense Restarter
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    25

    Zatím jsem na žádný další problém nenarazil, ono většinou u verzí čistě s titaniem moc bugů není, ale budu zkoušet i to co normálně nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    3

    takze nahodil som Erziku na D2, kedze kamarat si ju na D1 velmi pochvaloval.
    naozaj ma prekvapila, je rychla, ale chcel by som sa podelit o par drobnosti, ktore som zistil.

    1) neviem ci sa s tym niekto stretol ale par krat uz mi v pozadi spadol program ArkSwitch - podla mna je velmi dobry, ale na dovod, preco spadol som este neprisiel. Jednoducho v lavej polovici horneho riadku nereaguje, bud sa mi spusti START alebo UDALOSTI
    2) druha vec su obrazky kontaktov, mam priatelov na FaceBook a ich fotky sa mi pri hovoroch neukazuju, musim mar vybrate foto z albume, nejde to upravit?
    3) pri SMS mi pise stale iba cislo (myslim v Sense-Zpravy), i ked som si uz cislo pridal ku kontaktom
    4) poloha pri pocasi je vseobecna - pri moznosti MOJA POLOHA mi vzdy stiahlo oblast, kde sa nachadzam, kdezto teraz iba SLOVAKIA

    toto nie je kritika ale postrehy na vylepsenie Adowovi dakujem za skvelu pracu, este ale predsa mala prosba. Nedala by sa zaradit aspon SK-QWERTY klavesnica, lokalizacia mi nevadi, ze je CZ ale akurat znaky na klavesnici su inak.

    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    1) Na to ti odpovi Adow, souvisi to s pameti, nejak to ladil...

    2) Dela mi to taky a taky mi to vadi.

    3) U zprav, ktere ti prisly pred tim, nez jsi kontakt ulozil, uz zustane zobrazene to cislo. Je to vlastnost Manily.

    4) Taky mi to nekdy udela polohu Czech republic, ale to dela v pripade, ze se mu nepodari plnohodnotne identifikovat lokalitu - souvisi to s pokrytim a taky s nejakou zvlastni obcasnou neschopnosti Manily stahovat data. Adow s tim nic udelat nemuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    beri23:
    1) ukončuje to systém, když má málo paměti - viz 3. příspěvek - FAQ. Zatím se mi to nepodařilo nějakým způsobem přidat do vyjímek..
    2) nevím jestli to má dělat automaticky, každopádně když jdu na úpravu kontaktu, ťuknu na ikonu obrázku, tak mi to nabídne v menu hned první položku "Z profilu Facebook"
    3) jak psal All.Os - takhle se chovají Windows Mobile...
    4) záleží na náladovosti aplikace Google. Neovlivním to.
    5) pokud vím, tak i Slovensko používá taky rozložení QWERTZ - tj stejné jako má česká klávesnice. A slovesnké znaky v klávesnici jsou (měkké l atd.). Ta moje klávesnice je koncipovaná jako československá .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 45 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  2. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 01:25
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20