Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 25 z 45 PrvníPrvní ... 15232425262735 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 361 až 375 z 672

Téma: ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #361
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od Adow
    Citace Původně odesláno od Prtik
    Dá se ve verzi 3.0 nastavit spodní pruh jako u verze 2.1?
    Já bych si to přecejen nechal vysvětlit. Co tím nastavením spodního pruhu myslíš??
    Omlouvám se za špatný popis :-)
    Ano, jedná se o pruh s tlačítky Win a pak např. Komunikace a Nabídka. Zkrátka to, co ve verzi 2.0 bylo na výšku jen 2/3 jak je ve verzi 3.0
    Ale asi je to vlastnost WinMobile 6.5.x
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #362
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Už chápu. No, odpověděl sis sám . Je to vlastnost WM 6.5.x. a je to právě z toho důvodu, aby to šlo líp mačkat. Pokud se Ti to nelíbí, nezbyde než jít do verze 2.1 . Je totiž kromě tohohle funkčně úplně stejná.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #363
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od norbertobos
    No ráno som tam nahodil 6.5.X doladil som upravil sense a neako to začalo blbnúť reštartovalo sa sense dokola, potom zamrzol .
    To mi dělalo taky, je to těmy úkoly..
    Citace Původně odesláno od norbertobos
    vyhodilo mi to aj chybu.NET Framework 3.5 a nedalo sa to ani preinštalovať uvidíme hladám kameň úrazu..
    to mi hází taky, při použití telefonu..

    Při použití CHT ve verzi 3.0 mi to taky hází chybu

    Jinak první dojmy - když pominu chyby co mi to hází, vypadá dobře, chodí mnohem svižněji než předchozí Eržika

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00350998_20101123_006(1)_B7rH.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 42.6 KB 
ID: 11774   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00350998_20101123_001(1)_pkXv.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 68.4 KB 
ID: 11775   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00350998_20101123_002(1)_vqd3.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 78.0 KB 
ID: 11776   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00350998_20101123_003(1)_94pE.jpg 
Zobrazení: 17 
Velikost: 75.2 KB 
ID: 11777   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00350998_20101123_005(1)_VHf.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 80.3 KB 
ID: 11778  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #364
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od Adow
    Už chápu. No, odpověděl sis sám . Je to vlastnost WM 6.5.x. a je to právě z toho důvodu, aby to šlo líp mačkat. Pokud se Ti to nelíbí, nezbyde než jít do verze 2.1 . Je totiž kromě tohohle funkčně úplně stejná.
    Díky za info. Teď už to přeinstalovávat nebudu, když to mám vše nastavené.


    Citace Původně odesláno od Hitam
    Při použití CHT ve verzi 3.0 mi to taky hází chybu
    Ten problém s neočekávanou chybou se mi také stává.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #365
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od Hitam
    Při použití CHT ve verzi 3.0 mi to taky hází chybu
    Občasnou chybu po ukončení CHT Editoru asi neovlivním - to už jsem zkoumal, před vydáním jednu zásadnější chybu opravil a teď už je to prostě záležitost konkrétní aplikace...
    Ta chyba při hovoru je s největší pravděpodobností dána kombinací Touch InCall Screen Tweaku vs Co0kie Home Tab 2.0.0. V tématu aplikace o tom někteří píšou. Takže opět nic, co bych mohl ovlivnit. Maximálně v případě, že by to někomu moc vadilo, je možnost tuhle utilitu (InCall Tweak) disablovat. Je to utilita, kterou jde nastavit chování telefonu při hovoru (zhasínání displeje atd.).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #366
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    9

    Eržika je super jen me vadi to dlouhe nacitani kdyz chci psat smsku.. nevis jak to odstranit? je to dost otravne..a taky mi prijde, ze mi vic mizi baterka a dyl nabiji..mozna to je ale chyba mereni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #367
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    hoolifan:
    Jestli jsi někdy zkoušel víc ROMek s HTC Messagingem pro Sense 2.5, tak zjistíš, že to je prostě tím, že HTC Messaging už je primárně dělanej na stroje typu HD2 Takže chudák Diamond2 s tím svým polovičním procesorem se s tím prostě musí dýl prát...je to prostě takovej kompromis - krásný, ale pomalý... Některý ROM můžou obsahovat pro práci s SMS původní WM Messaging a to je zase kompromis - docela fujtajbl, ale svižnej
    Na tuhle pomalost u SMSek si musíš buď zvyknout nebo si v kitchen od Eržiky udělat svoji vlastní úpravu na verzi bez HTC Messagingu... Zkoušel jsem to a je to bezva, akorát člověk pořád tak nějak přemýšlí, jak ten HTC Messaging je hezčí a vymakanej... :-D
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #368
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    9

    aha.. chapu..
    no jsem novacek a zatim jen zkousim.. kdyby byla nejaka verze eržiky ke stazeni bez toho messagingu tak bych ji vyzkousel.. do tvoreni se zatim poustet nechci, abych neco nepokazil.. jsem rad,ze mi to funguje a nemusim restartovat kazdy den nekolikrat, jak mi to delala oficiální romka..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #369
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    hoolifan:
    Já bych ti to kdyžtak vyrobil, ale nejdřív to prodiskutuju s autorem, bez jeho souhlasu nebo upřesňujících pokynů nemůžu konstruovat ROMky k veřejnýmu stažení Je to pochopitelný...když jsem viděl, kolik na tom udělal práce, tak je jasný, že chce udržet pořádek a nesnižovat standard

    Anebo ji nabídne on sám...už i já jsem po něm nedávno tuhle verzi chtěl, ale řekl, že víc žádaná je verze s HTC Messagingem, což je problém přesily :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #370
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Já kuchtit další variantu neplánuju, ale změnu klienta bych asi byl schopnej udělat CABem, který by se dal doinstalovat. Odpoledne to zkusím a případně dám k dispozici . Podle mě je to možná lepší řešení - uživatel by si mohl jednodušeji vybrat co se mu líbí víc a CAB buď nechat nebo odinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #371
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Setkal jsem se s tím taky a sms se načítala cca15-20s. Co jsem nainstaloval Titanium 3 tak zatím v pohodě. Zeptám se pokud přehrávám film v albumu(funguje to) tak se mi zobrazují na displeji dvě hlasitost (dvě přímky,dva reproduktory)i,samozřejmě při zesilování a tlumení. Není to nic obtížného. Jen jsem si toho všiml.Jinak baterka v téhle verzi drží dá se říct zatím nejvíc. Od Včerejška cca 20h do 16.h s telefonováním a jedním restartem ze 100% na 80%. TO je dost dobrý.Mimoto jsem zkoušel i cca 6x pouštět film v MP4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #372
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj všem.
    Eržiku jsem používal na D1 a byla fajnová, tak jsem zajásal, že konečně je Eržika i pro D2.
    Nainstaloval jsem si poslední verzi a vypadá dobře. Asi je s tím hodně práce a tak autorovi patří velký dík a obdiv za takovou práci. Proto přeji mnoho elánu do dalšího vývoje, aby se odstranili postupně chybky a byla Eržika bez problémů.
    Některé z již uvedených problémů jsem také zaznamenal, proto je nebudu opakovat, ale chtěl jsem se zeptat ostatních na spotřebu baterie, neboť se mi zdá, že mám větší úbytek energie než jsem zvyklý. Například včera večer jsem měl asi ve 23h 100% a nyní (15:30) mám jen 57%, přitom jsem měl jen asi 3 - 4 telefonáty s celkovým časem maximálně 15 minut.
    Dále bych uvítal, kdyby v nabídce pozadí byla možnost vyprat čistá plocha bez bublin/koleček co tam nyní jsou. Barva jinak vyhovuje, modrá je dobrá.
    Asi by toho bylo víc, ale to bych byl už moc dlouhej.

    Nainstaloval jsem - ErzikaD2_3.0_WM65x_21684_CZ_Sense_2.5
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #373
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    8

    [quote=karpro]
    Dále bych uvítal, kdyby v nabídce pozadí byla možnost vyprat čistá plocha bez bublin/koleček co tam nyní jsou. Barva jinak vyhovuje, modrá je dobrá.

    Stačí si v jakémkoliv grafickém programu, např. MS Malování vytvořit obrázek 480 x 800 bodů a vybarvit ho požadovanou barvou, zkopírovat do telefonu a nastavit jako pozadí. Ufff. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #374
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    16

    nahodil som 6.5 ku a je to celkom ok reštartovanie skončilo , ale je trochu divné že celú noc nabíjám vo vypnutom stave
    a ráno keď ho zapnem tak mi ukazuje baterka 97% inak výdrž pri bežnej prevádzke ujde....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #375
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    122

    norbertobos:
    Možná tě trochu potěším, že mě se tenhle případ jednou stal taky, vadilo mi to a tak jsem se vrátil k EnergyROM, ale nedalo mi to a zase jsem nasadil EržikuD2...a bylo to OK! Já nevím...je to takovej podivnej případ, nedá se to vysvětlit...dokonce jsem si pořídil novou baterku, ale je to tak, že teď mám baterky dvě a obě jsou OK...taky plus :-D
    Je to iracionální, ale zkus tu ROM nahrát znova a znova udělej HR...třeba se to chytne
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 25 z 45 PrvníPrvní ... 15232425262735 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  2. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 01:25
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20