Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 24 z 45 PrvníPrvní ... 14222324252634 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 346 až 360 z 672

Téma: ROM - WM6.1/6.5/6.5.x - CZ - EržikaD2 - pravá česká RÓMka - verze 1.1/2.2/3.1 - 12.3.2011

  1. #346
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Restarty jsem měl, když jsem měl zapnutý panel úkolů a neměl nadefinovanej žádnej úkol. O téhle chybě píše i Co0kie. Nemáš to náhodou takhle?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #347
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    16

    vynechal som úpravu grafiky sense a zatial je to ok!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #348
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    16

    je to možné vypnem aj to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #349
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    9

    Ahoj jsem tady nový a vyzkoušel jsem eržiku verze 2.1. se sense 2.5 a háže mi to chybu, že chybý soubor set sys time zone.. co s tím mám dělat? vždy než to vyhodí tuto chybu tak se diamond sekne a odmítá tak 2-3minuty reagovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #350
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    To je divný - ten soubor jsem oddělal schválně, ale na Sense 2.5 mi to nikdy nic nenapsalo .. Testeři taky nic nehlásili.
    Tady si to můžeš stáhnout a doinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #351
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    9

    dik. nainstaloval jsem a uvidime. Kazdopadne diky mockrat. Oficiální romka mi zlobila tak jsem preinstaloval a od vikendu testuju. zatim jsou dojmy veskrze pozitivní. Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #352
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Jeden poznatek mám, není podstatný, po instalaci jsem nastavil mail, používám dva, a při otevření volného nebo gmailu se občas vracel na outlook. Možná je to tím že byly maily prázdné. Po Hardu se to uklidnilo. Napadla mě ještě jedna úprava a to aktivace displeje při nové sms. Já to nastavuji v registrech. Nic důležitýho ale používám to.Další poznatek nezávažný,V ArkSwitch nejdou zavřít křížkem spuštěné aplikace,pouze hromadně. Jinak jsem zatím spokojený.Používám Titanium. Vyhovuje mi start dole.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #353
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od Adow
    Restarty jsem měl, když jsem měl zapnutý panel úkolů a neměl nadefinovanej žádnej úkol. O téhle chybě píše i Co0kie. Nemáš to náhodou takhle?
    Kde se vypína panel úkolů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #354
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    2

    Ahoj, zkouším Eržiku 3.0, a hned jsem narazil na problém, velice divné chování GarminXT, buď se nespustí vůbec, nebo se spustí a zamrzne mobil, někdy dokonce rozhodí sense (obrazovka je posunutá směrem dolů, takže spodní lišta není vidět a nápis operátora je zhruba ve 3/4 výšky. bohužel zatím nemám žádný obrázek). Pro mě je tato romka bohužel zatím nepoužitelná
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #355
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od joklad
    Jeden poznatek mám, není podstatný, po instalaci jsem nastavil mail, používám dva, a při otevření volného nebo gmailu se občas vracel na outlook. Možná je to tím že byly maily prázdné. Po Hardu se to uklidnilo. Napadla mě ještě jedna úprava a to aktivace displeje při nové sms. Já to nastavuji v registrech. Nic důležitýho ale používám to.Další poznatek nezávažný,V ArkSwitch nejdou zavřít křížkem spuštěné aplikace,pouze hromadně. Jinak jsem zatím spokojený.Používám Titanium. Vyhovuje mi start dole.
    Aktivaci displeje osobně nesnáším (protože nepoužívám zámek a nejsem zvědavej na to, aby se mi to probouzelo v kapse), takže to v základu nebude . Jinak v ArkSwitchi mi jdou aplikace zavírat normálně..
    Citace Původně odesláno od joklad
    Kde se vypína panel úkolů?
    Ty máš Titanium a toto je jen pro Sense 2.5. V CHT Eržiky sandardně úkoly nejsou na domovské obrazovce - pokud si je ale někdo přidá a nebude mít žádný úkoly, může se Sense dokola restartovat. A s oblibou to taky dělá. Je to chyba CHT a autor o ní ví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #356
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od Bodlak
    Ahoj, zkouším Eržiku 3.0, a hned jsem narazil na problém, velice divné chování GarminXT, buď se nespustí vůbec, nebo se spustí a zamrzne mobil, někdy dokonce rozhodí sense (obrazovka je posunutá směrem dolů, takže spodní lišta není vidět a nápis operátora je zhruba ve 3/4 výšky. bohužel zatím nemám žádný obrázek). Pro mě je tato romka bohužel zatím nepoužitelná
    Toto bude asi problém WM 6.5.x obecně. Zkoušel jsi toho Garmina už předtím na jiné WM 6.5.x ROMce?

    Edit: Teď jsem ještě vygooglil, že Garmin moc nekamarádí s opravou pozice, kterou obsahuje AMeBa. Jdi do Systémových nástrojů - Nastavení AMeBa. Na kartě Oprava pozice změň šoupátkem nastavení na "Bez oprav polohy okna" anebo přidej na Garmina vyjímku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #357
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    30

    Dá se ve verzi 3.0 nastavit spodní pruh jako u verze 2.1?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #358
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Adow
    Citace Původně odesláno od Bodlak
    Ahoj, zkouším Eržiku 3.0, a hned jsem narazil na problém, velice divné chování GarminXT, buď se nespustí vůbec, nebo se spustí a zamrzne mobil, někdy dokonce rozhodí sense (obrazovka je posunutá směrem dolů, takže spodní lišta není vidět a nápis operátora je zhruba ve 3/4 výšky. bohužel zatím nemám žádný obrázek). Pro mě je tato romka bohužel zatím nepoužitelná
    Toto bude asi problém WM 6.5.x obecně. Zkoušel jsi toho Garmina už předtím na jiné WM 6.5.x ROMce?

    Edit: Teď jsem ještě vygooglil, že Garmin moc nekamarádí s opravou pozice, kterou obsahuje AMeBa. Jdi do Systémových nástrojů - Nastavení AMeBa. Na kartě Oprava pozice změň šoupátkem nastavení na "Bez oprav polohy okna" anebo přidej na Garmina vyjímku.
    Díky za radu, zatím to vypadá dobře, Garmin šlape OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #359
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od Prtik
    Dá se ve verzi 3.0 nastavit spodní pruh jako u verze 2.1?
    Pokud tím myslíš softwarové klávesy, tak ano, stejným způsobem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #360
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Citace Původně odesláno od Prtik
    Dá se ve verzi 3.0 nastavit spodní pruh jako u verze 2.1?
    Já bych si to přecejen nechal vysvětlit. Co tím nastavením spodního pruhu myslíš??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 24 z 45 PrvníPrvní ... 14222324252634 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 02-07-2012, 09:40
  2. Reakcí: 1635
    Poslední příspěvek: 25-04-2012, 10:47
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-08-2011, 01:25
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-08-2011, 22:50
  5. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 17:20