Restarty jsem měl, když jsem měl zapnutý panel úkolů a neměl nadefinovanej žádnej úkol. O téhle chybě píše i Co0kie. Nemáš to náhodou takhle?
Restarty jsem měl, když jsem měl zapnutý panel úkolů a neměl nadefinovanej žádnej úkol. O téhle chybě píše i Co0kie. Nemáš to náhodou takhle?
vynechal som úpravu grafiky sense a zatial je to ok!
je to možné vypnem aj to.
Ahoj jsem tady nový a vyzkoušel jsem eržiku verze 2.1. se sense 2.5 a háže mi to chybu, že chybý soubor set sys time zone.. co s tím mám dělat? vždy než to vyhodí tuto chybu tak se diamond sekne a odmítá tak 2-3minuty reagovat.
To je divný - ten soubor jsem oddělal schválně, ale na Sense 2.5 mi to nikdy nic nenapsalo.. Testeři taky nic nehlásili.
Tady si to můžeš stáhnout a doinstalovat.
dik. nainstaloval jsem a uvidime. Kazdopadne diky mockrat. Oficiální romka mi zlobila tak jsem preinstaloval a od vikendu testuju. zatim jsou dojmy veskrze pozitivní. Diky moc.
Jeden poznatek mám, není podstatný, po instalaci jsem nastavil mail, používám dva, a při otevření volného nebo gmailu se občas vracel na outlook. Možná je to tím že byly maily prázdné. Po Hardu se to uklidnilo. Napadla mě ještě jedna úprava a to aktivace displeje při nové sms. Já to nastavuji v registrech. Nic důležitýho ale používám to.Další poznatek nezávažný,V ArkSwitch nejdou zavřít křížkem spuštěné aplikace,pouze hromadně. Jinak jsem zatím spokojený.Používám Titanium. Vyhovuje mi start dole.
Kde se vypína panel úkolů?Původně odesláno od Adow
Ahoj, zkouším Eržiku 3.0, a hned jsem narazil na problém, velice divné chování GarminXT, buď se nespustí vůbec, nebo se spustí a zamrzne mobil, někdy dokonce rozhodí sense (obrazovka je posunutá směrem dolů, takže spodní lišta není vidět a nápis operátora je zhruba ve 3/4 výšky. bohužel zatím nemám žádný obrázek). Pro mě je tato romka bohužel zatím nepoužitelná
Aktivaci displeje osobně nesnáším (protože nepoužívám zámek a nejsem zvědavej na to, aby se mi to probouzelo v kapse), takže to v základu nebudePůvodně odesláno od joklad
. Jinak v ArkSwitchi mi jdou aplikace zavírat normálně..
Ty máš Titanium a toto je jen pro Sense 2.5. V CHT Eržiky sandardně úkoly nejsou na domovské obrazovce - pokud si je ale někdo přidá a nebude mít žádný úkoly, může se Sense dokola restartovat. A s oblibou to taky dělá. Je to chyba CHT a autor o ní ví.Původně odesláno od joklad
Toto bude asi problém WM 6.5.x obecně. Zkoušel jsi toho Garmina už předtím na jiné WM 6.5.x ROMce?Původně odesláno od Bodlak
Edit: Teď jsem ještě vygooglil, že Garmin moc nekamarádí s opravou pozice, kterou obsahuje AMeBa. Jdi do Systémových nástrojů - Nastavení AMeBa. Na kartě Oprava pozice změň šoupátkem nastavení na "Bez oprav polohy okna" anebo přidej na Garmina vyjímku.
Dá se ve verzi 3.0 nastavit spodní pruh jako u verze 2.1?
Díky za radu, zatím to vypadá dobře, Garmin šlape OKPůvodně odesláno od Adow
Pokud tím myslíš softwarové klávesy, tak ano, stejným způsobem.Původně odesláno od Prtik
Já bych si to přecejen nechal vysvětlit. Co tím nastavením spodního pruhu myslíš??Původně odesláno od Prtik
![]()