Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: 2GB karta s iGO 8Navigace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    Navigace iGO8 je vázána na orig kartu jak asi všichni víte. Po koupi OMNIE bych ale potřeboval pamněť o něco větší než těch několik MB co mi na 2GB kartě zbývají. Vím, že budu okamžitě odstřižen od tohoto zločinného dotazu, já ale potřebuji iGO 8 nějak dostat na větší např 8 lépe 16GB kartičku. najde se dobrák, který mi poradí dříve než mne Velký bratr odhalí. Nejsem paranoik, ale vím, že mne sleduje i s(z) klávesnice.
    Předem děkuje
    p.kummer@post.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nikdo Tě nesleduje, nestraš....
    Bohužel tě zklamu s Tvým dotazem.... nevím jak je to sice v dnešní době, ale když jsem před nějakým rokem žádal o stejnou věc přmo výrobce NavNGo, bylo mi sděleno, že mám smůlu a pokud chci větší kartu, musím si zakoupit novou (SD kartu+SW). Licenční politka společnosti je prostě taková.
    Taky miporadili, že si mohu tu svou např. 8GB SD kartu dle potřeby měnit v zařízení a když budu chctít navigaci, tak vložím do PDA SD kartu s IGO a když budu chtít třeba poslouchat MP3 ze své SD, tak zase karty
    prohodit... fajn nápad :no:
    Možná, že v dnešní době mají na tohle jiný pohled, ale těžko říct ... zkus napsat výrobci SW.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Navigace sleduji hodně okrajově, ale žiji v domění, že to výrobce už nějak řešil a bylo možno si to nechat nahrát na větší kartu.
    Pokud ne nebo to byla jiná navigace, tak se omlouvám za matení cestující veřejnosti. ops: V tom případě to bude muset řešit uživatel nějak alternativně a k tomu stačí trošku hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    Díky, ale fakt je žeblb zůstane blbem. Výměna karty je vůbec nejblbší možnost. Tom snad nemůže vymyslet normální člobrdík. Vsadil bych na izraelského rusa. Ale je fakt, že SPB je ruská firma, ale ty aplikace nemaj chybu.
    No buď zdráv!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    6

    Prosím pěkně poraďte alespoň otázku. Já se nějak neumím vhodně položit dotaz. Onehdá jsem se ptal na řez jabloní, a oni mi přišly nahaté holky. Což o to byly pěkné, ale já potřeboval radu jak řezat jabloně a ne dívky.
    Děkuji!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    S tímhle by pomohl určitě jen a jen "Přemet Prkená Podlaha"
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 20:45
  2. MDA III & 4 GB (8GB) karta
    Od CZAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 12:59
  3. MDA Vario WM6 a karta Karta Transcend miniSD 1 GB
    Od Alesh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 13:24
  4. CF karta v n 50
    Od Barbados v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 22:06
  5. SD karta
    Od Mates96 v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-03-2005, 14:56