Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Ako pridať aspoň pár MB do Storage.

  1. #1

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Mám problém, že moja Storage má len 25 MB a to tam nemám skoro nič. Mám problem so spustením aplikacie Igo, alebo aj nejakej inej aplikacie.Problém NEDOSTATOK MIESTA.
    Poraďte ako uvolniť aspon 10-20 MB na Storage. Čo všetko možem odinštalovať v prístroji, čo všetko je nepotrebné?.

    Mám HTC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: pdq
    Máš HTC jo? Hm, ještě že je jen jede typ na světě a všichni víme co máš za typ toho HTC ???
    A odinstalovat můžeš klidně úplně cokoli, ono to pojede i bez těch věcí stejně....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Touch 3G. No ja viem, že rada ako...odinstaluj si vsetko mi nepomoze.Skor niečo konkrétne.Ake aplikácie, prípadne nejake zložky su zbytočné.Zatial som odinštaloval Operu, ktorá bola priamo nativne vo Windows.Dalej som odintaloval nejake fotky, ktore tiež boli nahrate v pristroji od výrobcu.
    Myslel som, ze dostanem konkretnu odpoved, co si este mozem odinstalovat a coho sa zbavujete vy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    Touch 3g není na karty?Kup kartu a igo mám výlučně na kartě.spouští se na kartě..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Igo mam samozrejme na karte. Lenže pri spustení Iga mi ubudne dalších pár MB a to už sa mi Igo seká. Bojujem za kazdý megabajt. A preto sa snažím odinstalovat zo zariadenia všetko nepodstatné, čo bolo pridané do ROM od výrobcu.fotky, zvuky...a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    aha, ty myslíš paměť RAM,ne?Pokud máš Igo na kartě, tak se přece storage v zařízení nemůže nijak zaplňovat..Jestli máš malou RAM, tak si nainstaluj Task manager, ve kterém zjistíš, která aplikace ti nejvíc ubírá a tu pak bud stopnes nebo později odinstaluješ. Nebo prográmek HTC clean RAM uvolní paměť nebo restartovat před spuštěnim Igo. Taky někdy mívám málo RAM na TP2, clean RAM nebo SK tools pomůžou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    ještě..pokud máš málo místa ve storage, tak nechat nainstalován jen Windows, případně nějaké systémové přídavné aplikace,jinak mně všechno funguje z karty
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Pozriem sa čo dokáže ten Clean RAM. Vyskúšam ho..dik za odpoveď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: pdq
    No když jsi napsal že máš HTC, tak to opravdu taky není vyčerpávající informace...
    Ale to platí... klidně vyházej opravdu co chceš... podívej se co máš nainstalované v zařízení (V ovládacích panelech - přidat ubrat prg...)
    a máš problém s volnou RAM nebo volné místo v zařízení?
    Po HR by mělo být v zařízení volných cca 73 MB. Kolik máš teď?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Memory : Storage: Total 92 MB
    In use 67 MB
    Free 25

    Program : Total 122 MB
    In use 54 MB
    Free 69 MB

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    jen vsuvka..před tím než budeš vyhazovat "co chceš" tak si udělej zálohu třeba SPB backup, já myslím, že má tady pán trochu velkorysou náladu:-) Ten Igo nenaběhne ani po soft resetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Igo nabehne, ale po nejakom case ..cca 3 min. naskoci hláška, ze je nedostatok pamati. Teda nedostatok miesta. A preto sa snazim pozbavovat zbytočných veci. Igo si pravdepodobne pri spustení vezme poriadný kus megabajtov...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ten pán nemá žádnou takovou náladu, ale tam opravdu můžeš odinstalovat všechno. Samotný OS tam vždycky zůstane, nebo že by šel odinstalovat i samotný WM 6.x ?
    Ale s tím IGO bych teda brzdil....
    Jestli jak píšeš máš po soft resetu volných 25MB místa v zařízení, tak to je úplně jedno, pokud máš IGO jen na SD kartě. IGO pro provozu nebere žádné místo na disku (zařízení) ukradne jen RAM to jo a tu neštěří...
    Ale pokud máš jak píšeš 69 MB volné RAM, tak to je celkem luxusní, já jsem měl na starém ASUS P535 volných 30MB RAM a fungovalo to na 100%.
    Takže bude problém asi jinde. 25MB volného místa v zařízení není moc, ale IGO to nepotřebuje.
    Zkus smazat (přejmenovat) složku SAVE a pak to spusť... nebo zkus ještě přidat do SYS.TXT toto:
    [debug]
    reserve_memory=1835008
    cache=262144

    Ale ten SAVE smaž (přejmenuj) taky.
    A nemáš náhodou ještě v \Program Files\ složku IGO (to jen kdyby náhodou)

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    tady se porad michaji dohromady 2 veci-uloziste a pamet RAM.Ja jsem jen chtel upozornit na to,aby (jako ja kdysi na starickem Wizardu kvuli problemu s nedostatkem mista nesmazal neco ve Windowsu, coz by melo za nasledek nefunkcnost nektere soucasti).Mam podobnou zkusennost s Igo-je to zrout RAM.Mam ukazatel MB na displeji,pri pouziti SPB mobil Shell misti slavneho Sense mam cca 84-89MB a po spusteni Igo z toho zbude cca 25-30,takze uz pak zarizeni neutahne nic.Tom Tom je v tomto ohledu uspornejsi..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jde pridat extenzi do konverze?
    Od Tom&Tom v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 22:08
  2. Jak donutit programy, aby běžely ze STORAGE nebo ze STORAGE CARD případně z EXT-ROM
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-07-2005, 17:01