Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Spatny Hard SPL

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Zdravím!
    Chtěl jsem se zeptat jestli je možné nějak nahrát hard SPL do Diamonda2 pokud mi nijak nereaguje?Po mé školácké chybě kdy jsem se pokoušel nahrát špatný Hrad SPL do Diamonda2 z Htc Mega mi totálně umřel!Nejde ani nastartovat ani nereaguje na připojení usb-čka.Chtěl bych nahrát správný hard Spl.Jestli to tedy vůbec jde nebo jestli to musím odvézt do Tábora?!Díky předem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Do Tábora to vozit nemusíš, stačí to hodit ze skály
    no, teď vážně.... je to chyba, nevím teda jak se to vůbec mohlo podařit.
    Jestli se poškodil bootloader, tak je to mrtvola nebo servis. Na připojení USB můžeš zapomenout, ale jde se dostat do bootloaderu? nevím jak teda přesně na D2, ale to bude asi skoro všechno stejné...
    taková ta trikolora... do ní se můžeš dostat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Ne je to totálně mrtvé:-)bootloader taktéž nejde!Já ti poradím jak nato!Chceš?:-)Ne teď vážně!Stáhl jsem postup jak přehrát Spl-ko na Htc MEga to se mi podařilo ale pak jsem své matce pokoušel přehrát spl-ko na Diamondu 2 a to se stalo osudným:-( Problém je v tom že se to přehrává přes DOs okna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Toho Diamonda jsem přehrával právě tím Spl-kem na Mega:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Na Dimandu 2 lze přece SPL nahrát i z SD karty ne?
    Na Diamondu 1 to jde, už jsem to dělal. (z internal storage samozřejmě)
    Ale pokud ti nenajede po stisku kombinaci kláves Bottloader (trikolora) tak sis asi vydělal....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Právě že to nenajede ani do bootloaderu po zmáčknutí tlačítek:-( Myslíš že vydělal na servis nebo vydělal na nákup nového diamonda :-(((((((?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Dělám to nějaký pátek ale takovou školáckou chybu jsem od sebe nečekal:-((((
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Servisu, nového pda....no, ono to bude nejspíš skoro na stejno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    Do pr....:-( To jsem teda vůl! Jak to vůbec oni dělají v tom servisu?!Musí to nějak nahrát přes servisní konektor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Pokud něco takového je, tak ano, oni si ještě můžou spustit jiné servisní menu a jestli to půjde, tak to bude celkem levné, nahraje tam nový boot a hotovo. Al ejestli mu to nepůjde, tak ti řeknou, že musí měnit desku
    a to už pak asi nemá cenu.... Já jsem to teda nikdy nezkoušel, ale je divné, že to vůbec šlo - nacpat tam jiné SPL.... ale jestli ano, tak t nemají moc ošetřené, nebo právě tak to asi chtěli
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    196

    A to jiné servisní menu někdo zná?Blbá otázka ale pokouším se o všechno:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Něco jsem našel tady, ale co tam přesně je, netuším. Na HDčko tam je toho opravdu hodně, ale na novější už moc nee.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Na nějaká speciální menu nevěřím - kdyby to bylo, tak to máme už dávno k dispozici od rusů nebo na XDA-dev .
    Postup servisu bude podle mě: nejde naflashovat -> výměna desky. Jednoduše je to pro ně větší kšeft.
    Ale neviděl bych to zas tak černě - pokud je to úplná mrtvola, s největší pravděpodobností se ani oni nikam nedostanou a bude to v rámci záruky. Pokud by byla výměna placená, tak to se vyplatí koupit telefon novej...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DateTime.Now vraci spatny cas
    Od mb175 v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 15:17
  2. Spatny systemovy font.
    Od Valheru_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-07-2007, 18:32
  3. Opravdu je MDA III tak spatny?
    Od aaischa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 23-11-2005, 23:08
  4. Spatny zvuk MDA compact
    Od Orloj_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 28-03-2005, 13:58
  5. Spatný pixel na hx4700
    Od Namornik. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-11-2004, 19:24