Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Prosim o Radu přestaly mi hrát Mp3 v HTC Diamondu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    5

    Jak píšu nahoře v nadpisu naházel jsem si písničky do mobilu normálně fungovaly a teď když si chci něco pustit tak mi to vyhodí hlášku Soubor nelze přehrát. Buď je poškozen, nebo přehrávač nepodporuje formát, který chcete přehrát. Co s tím Děkuji za rady. (prosím po lopatě mám tento mobil 3 dny takže jsem tu nový a s WM nemám žádné zkušenosti.) Ani video nefunguje, žádnej multimediální soubor jak z mobilu tak z internal storage. A nejde mi vůbec zvuk prostě to přestalo jít všecko po synchronizaci mam takovej pocit. I když ve zvucích vyberu profil normální tak to prostě nehraje. Poté co tlačítkama na regulaci hlasitosti jí přidám hlasitost tak když jí dám znova tak je to zase vypnuté nevim si už vůbec rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Soft reset jsi zkusil?
    A co jsi s tím prováděl, že to "najednouzničehonicpřestalochodit"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    5

    NO stalo se to po odpojení z počítače poté co jsem si tam přidal nový Mp3ky, jinak nic jsem nemazal nebo neměnil. Soft reset? to je to červený tlačítko?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak znovu: soft reset jsi zkusil?
    A ještě: nepřehraje to teď ani ty ukázky (hudba i video) co jsou tam defaultně od výrobce?
    Chápu to dobře tak, že jsi si tam nějaké mp3 dal a hrálo to a přidal jsi další a už nehrají ani ty, co před tím hrály?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    5

    Ty tam právě nejsou takže se asi něco mázlo. A ano chápete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    mirek1976
    Guest

    asi bych udelal hard reset at mas klid takhle stejne nikdo z nas nepozna co si tam smazal


    ale upozornuji te jako neznaleho ze prijdes o vsecna data co mas v telefonu ulozeny a telefon se vrati do puvodniho nastaveni vyrobce popripade do puvodniho nastaveni rom kterou tam mas nahranou tudis prijdes o vse co jsi si tam nahral i pokazil
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    5

    Děkuji pomohlo to, hard reset to vyřešil.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. prosim radu
    Od meilik v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-09-2007, 20:33
  2. Prosim o radu
    Od Alešák v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-11-2006, 14:12
  3. Prosím o radu!
    Od Domin_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-02-2006, 00:39
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 08:25