Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Otočení aplikace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    34

    Zdravím, chtěl jsem se zeptat jak otočit aplikaci v D2 na základě G-senzoru. Potřebuji to na TomToma. Předtím jsem měl Diamonda1 a tam na to byl přímo program, v D2 ho nemůžu najít.díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    tento problém lze řešit například pomocí balíku TouchTools nebo G-Config... je těch aplikací víc
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Neni potreba nic doinstalovavat,TD2 ma senzor otaceni,staci jen Tom Toma pridat do "whihe listu" v registrech

    Musi se vytvorit novy string(new string value) v

    HKEY_CURRENT_USER - Software - HTC - HTCSENSOR - Gsensor - WhiteList

    Pro Tom Tom Navigator bude to bude vypadat takto:

    Name: TomTom Navigator
    String: MunichWinClass

    Restart,po te uz TT7 bude reagovat na polohu vaseho telefonu

    Takto si muzete pridat libovolnou dalsi aplikaci.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    Proč věci řešit jednoduše doinstalováním aplikace, ve které si nastaví program a funguje mu to, když se to dá složitě řešit zápisem v registrech
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Je zbytecne zasirat sytem dalsim programem,kdyz v zakladu uz to jede staci to jen pridat na white list :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Ahoj,
    chtěl bych se zeptat jak přidám aplikaci do Whitlistu.
    Do Name napíšu jméno aplikace a co mám napsat do String.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Uvedu par prikladu,kdyz jsi neuvedl nic konkretniho

    Name Google Maps, String GoogleMapsMobile
    Name Internet Explorer, String IExplore
    Name File Explorer, String FExplore
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Díky,
    ale podle čeho zjistím že tam mám napsat zrovna IEexplore
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Otočení displeje
    Od vladajn v sekci Touch2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-03-2010, 19:54
  2. Otočení obrazovky
    Od ZED_ce4you v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-03-2010, 09:00
  3. igo 8 - otočení displaye
    Od Therion v sekci iGO
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-05-2008, 12:15
  4. otočení displeje
    Od sikula05 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-06-2007, 16:16
  5. ulozeni stavu aplikace pri "nasilnem" ukonceni aplikace OS
    Od Buthrakaur v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 12:07