Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: wm6 -> nefunkcni displey, jak stahnout sms

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Ahoj,
    Dostala se mi do ruky wm od MDA T-mob..., Bohuzel je nefunkcni displey a potrebuji z nej stahnout dulezite sms ...
    Napada nekoho zpusob, jak je vydolovat ?
    (Pripadne v jakem souboru jsou sms ulozeny?)

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Přes soubor to půjde těžko. Já bych zkusil tenhle program - napřed nainstalovat a pak připojit zařízení a když budete mít štěstí, automaticky se nainstaluje klient a zařízení se připojí... Když ne, tak pak záleží na tom, jestli je nefunkční jen displej nebo i dotyková vrstva.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Dik za tip, ale problem je prave s dotykovou vrstvou, jinak displey zobrazuje, ale nelze na nic zmacknout...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aha. A ten displej ukáže po instalaci aplikace co jsem poslal na desktop a připojení PDA co? Co přesně je to za typ PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    No je na tom MDA, ale nejvic je to podobne (vzhledem k tomu ze na baterce je napsano htc) asi HTC touch diamond 2 .

    Po spusteni programu to chce potvrdit instalaci, coz neumim - nelze kvuli nefunkcni dotykovce... ;o(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    V prípade ak je na tom HTC nainštalovane My Phone aplikacia, skus synchronizovat PC s HTC.Stiahnes si SMS na net.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkusil bych radu od Pavla, ale v jinem poradi V idealnim pripade telefon pripojis k PC, ten se pripoji k ActiveSync a pak das instalovat MyMobiler na PC. Mel by se zeptat, jestli se ma instalovat i na telefon. Me se na Xperii (PC s WinXP a AS 4.5.0) nainstaluje bez potvrzeni, ale nekomu jinemu s TyTN II to nefungovalo - HTC TyTn II - záloha kontaktů. Za pokus to stoji.

    Edit:
    Zkusil jsem jeste trial verzi True Connect. Instalace na PC a mobil pripojeny pres AS, potvrzeni polohy telefonu a mohl jsem bez jakehokoliv potvrzovani na telefonu pouzivat kurzor mysi. Pak uz by nemel byt problem pustit zalohu a potvrdit ji i bez dotykove plochy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Mohl bys to trosku rozvest, htc sync je jen pro android ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ActiveSync je aplikace od Microsoftu pro Windows XP.

    Pro Vistu a Win7 je aplikace Windows Mobile Device Center, ale s ni nemam zkusenosti a nevim, jestli neni problem s instalaci a provozem MyMobileru (u verze 1.23 se pise o pripojeni k Viste, Libb v komentari na ce4you pise o fungovani na Win7 64b) nebo True Connect (podporu Visty i Win7 uvadi).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    5

    Diky vsem, TrueConnect je skvely lek na nefunkcni dotykovou obrazuvku
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. N50 - displey
    Od Barbados v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-10-2006, 09:13
  2. Podmáčený dotykový displey PDA
    Od Iček_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 20:09
  3. Horší displey ve druhé várce???
    Od hendrix_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-02-2005, 23:25