Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problem s Cookies Home Tab

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    5

    Nevim jestli je to primo problem s CHTE, ale pri pouziti CHT zamku, se mi pri hovoru vubec nezobrazi kdo vola. Proste mi jen vibruje mobil a mobil je stale zamceny a nevidim kdo mi vola... Kdyz tapnu na displej zhruba tam kde je prijmout hovor tak se odkryje cast PRIJMOUT... A dale mi po zmeskanem hovoru nejde zamknout mobil... Nevite nekdo nejake reseni jak tyhle chyby odstranit? Docela me tohle stve (
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    tohle se mi taky stalo :-/ Netusim cim to je. Zmenil jsem ROM a prestal pouzivat touch flo ... tim padem me problem opustil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    5

    ROM ani TouchFlo se mi menit nechce, zvyk je hold zvyk.... nejradeji bych nejakej patch aby se to nestavalo... snad nekdo napise...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak s tímhle bojuju taky už cca měsíc, samozřejmě že bezúspěšně :-(. Dělá to jak u zámku z CHT, tak u klasickýho WM6.5 zámku, naprosto nahodile, bez vypozorování jakýkoliv závislosti na čemkoliv, bez nainstalovaného CHT i s ním. Prolez jsem XDA tam a zpět a nic kloudnýho jsem nenašel. Sice jsem nepomoh, ale aspoň víte, že není problém jen u vás ... Opravdu můžu říct, že TP2 je po softwarové stránce zatím naprosto nejhorší zařízení od HTC, co jsem kdy vlastnil. Zatím bohužel není čím nahradit, mám ovšem strach, že další bude ještě horší :-(.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Mohu vás uklidnit, s TP2 to asi nebude mít nic společného, neboť naprosto stejný problém se zámkem zařízení ve spojení s CHT mám i na HTC Touch HD s různými ROMkami.
    Sám autor CHT u svého jinak dokonalého softu upozorňuje, že CHT je primárně psáno pro HD2. Na ostatních zařízeních může fungovat s omezením. A zámek zařízení je právě tím omezením. Autor CHT přímo říká, že pokud se zánkem máte problém, nepoužívejte ho. Myšleny jsou všechny tři verze zámku zařízení, které jdou z CHT nastavit.
    Pokud někdo z vás má problém se zámkem zařízení i na čistém zařízení (nestačí pouhá odinstalace CHT), pak je problém jinde.
    Mě osobně velice mrzí, že nemohu zámek zařízení používat, ale CHT je pro mne již nepostradatelnou softwarovou součástí mého HD a proto bych měl velkou radost, kdyby se problém podařilo vyřešit. Musíme doufat, že v některé z dalších verzí CHT...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    5

    Chjo... a ja myslel ze je chyba nekde u me, v nejakem nainstalovanem software, takze jak vidim, pan tu procetl cele XDA a stale nic, ja se tam taky pokousel hledat, ovsem taky beznadejne...
    Je to docela zavazna chyba, nevedet kdo vola... sakra
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    CHT to nebude....mam Titanium a delam mi to taky...zamek pouzivam...zkusim do na chvili deaktivovat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dyť jsem psal, že na CHT bych to nesváděl, dělalo mi to i po čerstvý instalaci systému WM6.5 se Sense 2.5 + čeština Sunnysoft, což jsem dělal cca před 2 týdny. 3 dny jsem pak byl pro jistotu na zcela čistým systému (jen synchro kontaktů, kalendáře, úkolů) a všechny bugy, co se projevovaly předtím, jsem měl taky (jen se projevily rychlejc, neb to celý bylo o trochu rychlejší). Problémy se zámkem, krkolomný řešení autolocku (což umělo automaticky i blbý Treo 750), katastrofální HTC messaging, za kterej bych dal někoho odstřelit, občasný vytuhnutí na reset nebo vyndání baterky, semtam záhadnej úspornej režim, ze kterýho se už TP2 nikdy neprobere, leda když vyndáte a nandáte baterku, problémy s BT sluchátkem ..... Osobně začínám mít celejch WM a HTC fakt docela plný zuby a přiznám se, že už neberu platformu WM jako nedotknutelnou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    ja nakonec prechazim na Android... nejlepsi zkusenost s TP2 jsem mel po vypnuti TouchFlo a pouzivani klasicke windows today - mel jsem to takle vice nez ctvrt roku. Android u me ale ve vsech semerech WM prekonava. Bohuzel, byl jsem WM platforme verny 7 let...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    To prechazis na Android na TP2 nebo menis uplne mobil ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    menim mobil... android na TP2 jsem zkousel, ale neni to moc pouzitelne - mala vydrz :-( Skoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    No ja porad doufam, ze to kluci dotahnou do konce i na TP2, nebo dokonce Google to uvolni oficialne...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 20:16
  2. 1 dotaz (podpis v cookies?) a 1 prosba (DP2)
    Od beecher v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 31-10-2004, 00:00
  3. čištění registrů, cookies, dublované soubory atd...
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2004, 18:47
  4. čištění History, Cookies, Content
    Od dan669 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-09-2004, 11:15
  5. Temp.Int.,Historie a Cookies
    Od danieldavid v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-04-2004, 11:12