Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: zacatecnicke otazky sry za zeptani :)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    ahoj te lidi nechcu tady spamovat ale potreboval bych vedet jaka je nejlepsi romka na HTC FUZE od firmy At&t myslim tim predevsim v rychlosti a spokojenosti je lepsi neoriginalni romka nebo oficialni ? htc mam teprv 5 dni dekuji za pochopeni . vyzna se tu nekdo v programku FPSece 0.10 ?
    protoze kdyz ho spustim tak mi najede jenom nahore v levo load cd a normalne vidim menu a kdyz otevru klavesnici tak to najede ale do 3 sekund se to vypne a je to minimalizovane a nejde to spustit nevite cim by to mohlo byt zkousel jsem predchozi verze ale to mi psalo ze nemam pamet a pritom mam volne 200 mb a clear pameti jsem zkousel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    K těm ROMkám - neexistuje univerzální odpověď. Osobně jsem s vařenými ROMkami experimentoval, ale za jejich největší nevýhodu považuji (až na čestné výjimky) překotný rozvoj a to, že málokdy je taková ROMka 100% funkční - autoři sice vcelku rychle chyby opravují, ale zase dělají nové. A po čase mě přestalo bavit obden flashovat a nastavovat zařízení pořád dokola. Takže pokud nemá originální ROMka nějaký zásadní problém, většinou si nakonec vystačím s ní a maximálně si zařízení doupravím aplikacemi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    dekuji a kde bych sehnal nejnovejsi romku na At&t htc fuze ? muze to byt od sunnysoftu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud máte skutečně FUZE, tak v ČR asi těžko, tohle zařízení je určené pro US trh (i když funguje i u nás). Buďto si stáhněte oficiální ROM z webu AT&T, nebo si zařízení odemkněte a začněte zkoušet ROMky na XDAdevelopers.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    muzete me nasmerovat nejakymi weby kde zarizeni odemknu navod zda se mi ale ze uz ho mam odemceny protoze tam mam nejaky rom
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jestli to máte odemčený nebo ne zjistíte tak, že sem napíšete ta písmenka a číslíčka, která se na displeji objeví hned po soft resetu. Jinak info o HardSPL (to je to odemčení pro instalaci neoficiálních ROM) je třeba zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    jsou tam nejake tri rady pismenek a u kazdeho je nejake cisilko R G D mam sem naspat tyto cisla ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    R 1.02.25.19
    G 52.23.25.17u
    D 5.11.502.2
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    To je asi starsi oficialni... zkuste kouknout sem, je tam postup pro oficialni ROM. Pripadne pak udelejte podle vyse uvedeneho odkazu HardSPL a nahrajte si tam ROM jakou uznate za vhodne. Nicmene pokud jste zacatecnik, tak doporucuji venovat par hodin cteni, co to vlastne budete delat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    dekuji a je na to nejaka ceska lokace ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    23

    Na FUZE asi češtinu nenajdeš, stejně jako "uvařenou" českou ROMku. Doporučil bych, postup dle admina (viz. výše) - odemknout foun, nainstalovat "uvařenou" ROM (např. zde ) a "počeštit" SENSE (lze bez problémů u WWE ROM, systém je pak v češtině cca ze 60%, ostatních pár angl. výrazů není problém si přeložit). Osobně používám (na HTC Touch Pro) ENERGY ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    ofik romku uz tam mam nainstalovanou kde tedkom sezenu tu cestinu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    takze mam problem stahl jsem cestinu http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?fi=60&t=30697&s=&sbd=&
    nainstaloval a jak se to restartlo najelo mi to a pak mi to napsalo doslo k problemu s produktem shell32.exe tak jsem dal neodesilat a seklo se to nic nezabira restart nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    23

    Udělej HR.
    Asi nemáš tu správnou češtinu pro tu správnou offic ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    20

    promin ale vubec nevim co je HR
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Romky a otázky na ně
    Od JendaKo v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-08-2010, 17:08
  2. 4 otázky o Diamondu
    Od Cassidy v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 16:47
  3. QTEK9100-dva zacatecnicke problemy
    Od hauler v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-05-2006, 13:51
  4. Dva zacatecnicke dotazy ;)
    Od darnel v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-01-2005, 18:13