zacatecnicke otazky sry za zeptani :)
ahoj te lidi nechcu tady spamovat ale potreboval bych vedet jaka je nejlepsi romka na HTC FUZE od firmy At&t myslim tim predevsim v rychlosti a spokojenosti :) je lepsi neoriginalni romka nebo oficialni ? htc mam teprv 5 dni dekuji za pochopeni . vyzna se tu nekdo v programku FPSece 0.10 ?
protoze kdyz ho spustim tak mi najede jenom nahore v levo load cd a normalne vidim menu a kdyz otevru klavesnici tak to najede ale do 3 sekund se to vypne a je to minimalizovane a nejde to spustit :( nevite cim by to mohlo byt zkousel jsem predchozi verze ale to mi psalo ze nemam pamet a pritom mam volne 200 mb a clear pameti jsem zkousel :(
protoze kdyz ho spustim tak mi najede jenom nahore v levo load cd a normalne vidim menu a kdyz otevru klavesnici tak to najede ale do 3 sekund se to vypne a je to minimalizovane a nejde to spustit :( nevite cim by to mohlo byt zkousel jsem predchozi verze ale to mi psalo ze nemam pamet a pritom mam volne 200 mb a clear pameti jsem zkousel :(
K těm ROMkám - neexistuje univerzální odpověď. Osobně jsem s vařenými ROMkami experimentoval, ale za jejich největší nevýhodu považuji (až na čestné výjimky) překotný rozvoj a to, že málokdy je taková ROMka 100% funkční - autoři sice vcelku rychle chyby opravují, ale zase dělají nové. A po čase mě přestalo bavit obden flashovat a nastavovat zařízení pořád dokola. Takže pokud nemá originální ROMka nějaký zásadní problém, většinou si nakonec vystačím s ní a maximálně si zařízení doupravím aplikacemi.
Pokud máte skutečně FUZE, tak v ČR asi těžko, tohle zařízení je určené pro US trh (i když funguje i u nás). Buďto si stáhněte oficiální ROM z webu AT&T, nebo si zařízení odemkněte a začněte zkoušet ROMky na XDAdevelopers.com
muzete me nasmerovat nejakymi weby kde zarizeni odemknu navod zda se mi ale ze uz ho mam odemceny protoze tam mam nejaky rom
Jestli to máte odemčený nebo ne zjistíte tak, že sem napíšete ta písmenka a číslíčka, která se na displeji objeví hned po soft resetu. Jinak info o HardSPL (to je to odemčení pro instalaci neoficiálních ROM) je třeba zde.
To je asi starsi oficialni... zkuste kouknout sem, je tam postup pro oficialni ROM. Pripadne pak udelejte podle vyse uvedeneho odkazu HardSPL a nahrajte si tam ROM jakou uznate za vhodne. Nicmene pokud jste zacatecnik, tak doporucuji venovat par hodin cteni, co to vlastne budete delat...:)
Na FUZE asi češtinu nenajdeš, stejně jako "uvařenou" českou ROMku. Doporučil bych, postup dle admina (viz. výše) - odemknout foun, nainstalovat "uvařenou" ROM (např. zde ) a "počeštit" SENSE (lze bez problémů u WWE ROM, systém je pak v češtině cca ze 60%, ostatních pár angl. výrazů není problém si přeložit). Osobně používám (na HTC Touch Pro) ENERGY ROM.
takze mam problem :( stahl jsem cestinu https://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?fi=60&t=30697&s=&sbd=&
nainstaloval a jak se to restartlo najelo mi to a pak mi to napsalo doslo k problemu s produktem shell32.exe tak jsem dal neodesilat a seklo se to :( nic nezabira restart nic
nainstaloval a jak se to restartlo najelo mi to a pak mi to napsalo doslo k problemu s produktem shell32.exe tak jsem dal neodesilat a seklo se to :( nic nezabira restart nic
HR - hard reset
Pokud vážně trváš na češtině, tak zkus ToZER.
Jinak vřele doporučuji ENERGY + "počeštění (viz. výše).
Pokud vážně trváš na češtině, tak zkus ToZER.
Jinak vřele doporučuji ENERGY + "počeštění (viz. výše).
jakou tu energy si mam dat ktera je dobra ? je rychla ta romka ? jo a mam opozdene primani hovoru a kde najdu na tu energy cestinku ? :) dekuji
Mě vyhovuje Energy Cookie Sense 2.5 (23673).
Češtinu neseženeš, jen a pouze od Sunnysoftu, jen a pouze na 1 (možná 2) offic. ROM.
Možný postup viz. předchozí ToZer.
Doporučuji: pouze počeštění Sense, a to asi z 60ti %, ostatní zůstává v angl.
Počeštění lze provést úpravou registru: HKCU\MUI\CurLang (HEX) 409 -> 405
A nastavením regionu na Czech: Settings -> System -> Regional (na závěr soft reset)
Opožděné vyzvánění: např. TouchPro Tweak: 1. Call -> 1.7 Ring Time : Without delay
Češtinu neseženeš, jen a pouze od Sunnysoftu, jen a pouze na 1 (možná 2) offic. ROM.
Možný postup viz. předchozí ToZer.
Doporučuji: pouze počeštění Sense, a to asi z 60ti %, ostatní zůstává v angl.
Počeštění lze provést úpravou registru: HKCU\MUI\CurLang (HEX) 409 -> 405
A nastavením regionu na Czech: Settings -> System -> Regional (na závěr soft reset)
Opožděné vyzvánění: např. TouchPro Tweak: 1. Call -> 1.7 Ring Time : Without delay