Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Brandovaný HTC HD2 od t-mobile, mam ja o2 a nejde mi internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj, koupil jsem si dnes HTC HD2 od firmy mobilymartinska.cz, oni ho ale prodavaji brandovany od t-mobilu.. Potrebuju se toho zbavit.. Na HTC.com mi rom stahnout nepustí, při zadání SN mi to napíše že není určená pro můj telefon. Jde mi o to, že nemužu spovoznit internet... V nastaveni jde vybrat jen t-mobile.. :-( Poradíte mi co s tím?

    Děkuju, Petr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Odblokovat a potom nahrat nejaku najnovsiu ROM.Napr.Energy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    A nebyl by odkaz na návod? :-) BTW ztratím záruku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    mas to v SZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    http://kyou.cz/index.php?option=com_content&view=category&layout= blog&id=11&Itemid=8
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    A nebyla by nějaká ofiko cesta? :-) Jako že bych tam nahrál original HTC ROM, nebo tak něco...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud jde volat a posílat SMS, musí jít i internet. Máš povolené datové a faxové služby a zaktivovaný nějaký datový tarif? Ověř si to u operátora na infolince.
    Nenastavilo-li se to samo po vložení SIM, musíš to tedy nastavit ručně. Návodů je tu snad dost (jen hledat) - jeden třeba ve vlákně "...konfigurační caby...".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Volat i psát SMS jde, jde jen o to, že jsem nastavoval něco podle o2.cz stránky, ale stejně v nastavení bezdratové ovládací prvky a tam dám nastavit datové připojení a tam mám zvoleno czech republic a pod tím jde zvolit jen t-mobile...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Tak jste měl pravdu, konfigurační CAB opravdu pomohl. Teď jen poslední otázka. Měl jsem iPhone a k tomu u O2 tarif na internet za 150kč/měsíc. Fungovalo bez problému 3g. TeĎ mám HTC HD2 a po tom co jsem teĎ nmainstaloval ten CAB mi nahoře svítí spojeno (dvě šipky nad sebou) u velikého H. Podle manuálu je to HSPA. Myslel jse, že tam bude svítit 3g...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Záleží na ROMce a zařízení: může být 3G, U (UMTS), H (HSDPA)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    23

    a ten cab ti pomohl i k nastaveni MMS? Pokud ano, dej prosím odkaz. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. internet přes USB - šel a už nejde
    Od fahrus_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2007, 16:01
  2. U cingularu nejde nastavit internet
    Od krabicka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 12:32
  3. Nejde internet na MDA při spojení přes AS
    Od buko2760 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-04-2007, 19:22
  4. ActiveSync - nejde internet
    Od selskyrozum v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-10-2005, 15:52
  5. Nejde se mi s MDA připojit na internet přes pc!
    Od milan.smart_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-08-2005, 12:54