Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: M10 - vady na kráse

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak nevím....
    Název vlákna jsi změnil a teď řešíš co?
    PRIMO nebo M10?
    Jestli PRIMO, tak tady asi moc nee. PRIMO žádné ikony pro KML nemá a mít nebude, tzn. že poi KML v žádných značkách nenajdeš.
    KML lze použít jen tak jak jsou jako cíle a to je vše. To je prostě PRIMO.
    Když spustím PRIMO, hodím M10 na držák do auta, pak zase zpět, PRIMO je pořád spuštěné a já můžu dělat cokoli...
    Rychlosti v obcích jsou v mapových podkadech a pokud josu tam špatně nebo vůbec, tak bohužel. Používám mapy TA a ve většině případů to sedí na 100%. Jasně dokonalé to nebude nikdy
    Proč tady řešíš něco co sem nepatří (myslím do sekce ASUS)

    A kapacita ??? To si jako myslíš, že zapneš PRIMO a jdeš a po 3 hodinách je baterie vybitá? To je ale normální.
    Zařízení je určeno jako navigace GPS do auta, kde se předpokládá, že to je v držáku. Pokud chceš něco na ven, jsou k tomu jiná zařízení, která třeba vydrží 10hodin, ale na PDA to nidky déle jak 3 hodiny nebude a je jedno jestli je to navigační program IGO, PRIMO, Garmin.... prostě GPS modul je aktivní a jede na 100%, CPU jede na 100% tak co by jsi chtěl ?

    P.S.
    Omlouvám se za hloupé řeči ale....
    Toto vlákno je technické a začalo se řešit s GaminXT - řešení = 0
    Pak se název vlákna změnil (změnil ho autor) a řeší se tady několik věcí (některé z cela mimo hlavní téma ASUS)
    Tohle se mi nelíbí a ztrácí to význam tohoto vlákna, proto odebírám status "Technické téma"
    Jaký je rozdíl mezi normálním a technickým tématem je
    ZDE.


  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    18

    no, omlouvám se že jsem se dřív neseznámil s pravidly, ale ani nevím, že bych to zadal jako technické téma.

    vložil jsem do adresáře poi soubor CZ-wifi_free.kml ale když dám vyhledat body, najde to jen pár wifi garáží někde ve Vídni



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak schválně ....
    Kam jsi KML zkopíroval ?
    Zkus pak tedy tento můj KML soubor, kde jsou taky "CZ-WIFI_free".
    Tento KML v PRIMO 100% funguje, ještě před chvilkou jsem to zkoušel
    Připojené soubory Připojené soubory

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    18

    jo, už to jede, dik. Vytvořil jsem ty adresaře. Předtim jsem to měl v content/poi. Budu se muset smířit s tím, že turistickou navigaci tam mit holt nebudu. Ozi mám, ale topo czech bych potřeboval víc. Nu nic.

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    18

    ještě poslední dotaz a pak už nechám tento "skvělý" mobil na pokoji. Na M10 mi nejde zvuk navigace. v nabídce audio dokonce chybí ikony pro zapnutí. Prostě tam nic není. Neví se jestli je možná náprava svépomocí? O něčem jako změna hlasu ani nemluvím... (jinak ovládat zvuk umím)

  6. #21
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Teď moc nerozumím.... nejdříve tam přehrávaš navigační soft jeden za druhým a pak tohle? Jak se to mohlo stát
    Kterou navigaci máš na mysli?
    Myslíš Garmin - Asus nuvifone M10 version 5.81.90wp?
    Normálně to funguje jak má, i hlasové a zvukové možnosti tady jsou a fungují....
    A v jaké nabídce ti chybí ty možnosti... v "Navigace - Audio"?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00348008_001_4xj9.jpg 
Zobrazení: 30 
Velikost: 22.7 KB 
ID: 11650   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00348008_002_aWIg.jpg 
Zobrazení: 36 
Velikost: 13.5 KB 
ID: 11651  

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to mimoreal :
    absolutně souhlasím s Tomsoftem.
    Flash ROM se provádí úplně do jiného pamětového prostoru, než se nachází Garmin navigace.
    Předpokládám, že si mohl poškodit registry obnovou, jiným SW, nebo vymazat zvuky přímo z navigace.
    Takovéto věci se ale dají doopravit.
    Musíš vždy popsat více detailů a ne jenom "nefunguje zvuk".



  8. #23
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Takže jestli potřebuješ dohledat komplet Garmin včetně zvuků, tak jsou umístěny v My Storage.
    Musíš si odkrýt skryté soubory jinak neuvidíš vše.
    Hlasy jsou v My Storage\Voice a český je jen jeden. Celkově je tam 11 hlasů.
    Složka System obsahuje skoro celý Garmin systém.
    Tak si to zkontroluj a vypadá to asi takto :

    Jestli ti něco chybí tak dej vědět a já ti pošlu. Mám 2x M10ku, ale v tomto má starší verzi map.

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tome můžeš tohle téma zavřít, závada odstraněna.
    Měl odstraněné dvě složky v My Storage.

  10. #25
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Odstraněné dvě složky? Hm, že by samo

    OK, vyřešeno. :yes:


Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. HTC Touch HD - problém - vady displaye
    Od hacin v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2009, 20:32
  2. MDA Compact SW vady: Přehled, možnost opravy.
    Od JendaV v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 20:38