Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nejde spustit HTC TYTN

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    4

    Zdravim, kupil som HTC TYTN verzia od Vadafone, ktory ma v sebe nejaku uvarenu ROM WM 6.5.5, avsak pri spustani OS sa zasekne a nespusti sa. Skusal sa hardreset no nepomohol, skusal som prehrat ROM no nejak sa mi to nedari vzdy ked sa spusti proces uprgratu tak to vypise komunikacnu chybu 262. Dakujem za kazdu radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    Zkus flash jak z pocitace tak i z karty.. mohlo by to pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    4

    Skusal som flash z PC, vtedy to vypyise komunikacnu chybu, a z karty? Cital som tu navody a nejak sa mi to nedari. Moj TyTn ma IPL-1.01 a SPL-1.09, takze ak sa nemylim tak nepotrebujem robit HardSPL. Ked TyTn pripojim s PC cez usb v bootovacom rezime, spusti sa Activesync ale ten sa tiez s nim nespoji a vypise chybu. Mohol by mi niekto troch podrobnejsie popisat to postup s kartou? Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Pokud je v zařízení již uvařená ROM, předpokládám, že tam už je ten správný HSPL.
    A ta komunikační chyba, může být způsobena právě špatnou verzí SPL nebo to může být cokoli,
    třeba ovladače USB, antivir, Firewall, špatný kabel... a taky by mělo být v PC nainstalováno "Microsoft Framework.NET 2.xx" nebo vyšší.

    Jinak ZDE jsou chyby popsány co znamenají...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    4

    Na WinXP mam nainstalovany NetFramework 3.5, ja mam este stare HTC Blue Angel, to sa spoji s PC bezproblemov, takze predpokladam ze chyba bude len v TyTn.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak potom jen už HSPL ... jestli je správný.
    nebo vyzkoušet jiný PC, jiný kabel atd....
    nebo pomoc uživatele s tímto zařízením, i když chyba 262 není nijak neobvyklá a na webu je toho spousta... :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    4

    Mohol by si mi dat link kde ho mam zohnat, lebo neviem aky HSPL potrebujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nejde spustit fotoaparát
    Od pan.peta v sekci HD2
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 14-12-2015, 22:54
  2. Na HTC TyTN II nejde najednou spustit telefon
    Od ssana_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 31-05-2010, 23:02
  3. TT5 nejde spustit
    Od LOOX 710 v sekci TomTom
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 15-05-2007, 20:40