Zdravím, mám na Vás prosbu o pomoc. Mám Touch HD (Blackstone) s novější Energy ROM odemčeno přes HSPL pro romky 1.56. Problém je však ten, že mi umřel displej, respektive jeho dotykové schopnosti. Displej svítí, zobrazuje, ale nereaguje na dotek. Původně sem myslel, že je to problém softwarový, tak sem udělal hard reset, ale teď s tím nejde nic, instalace naběhne ale jaksi nemohu tapnout do screenu, protože to nic nedělá. Počítám tedy, že to je displejem.
Můžete mi někdo poradit jak se dostanu na úplně první ROM a postnout mi sem na ní link a stejně tak na vše ostatní potřebné? S nějakým krokovým návodem co a jak mám udělat?
Flashoval sem mockrát ať už přes SD tak přes ruuwraper tudíž jak do bootloaderu apod snad vím. Telefon je koupený v CZ verzi v prosinci 2008. ROM stocková byla tuším něco 1.14 . Bohužel nemohu už nikde odkazy a návod jak to vrátit do původního stavu najít a takto mi reklamaci asi neuznají.
Díky za každou pomoc. Poprosím ty kdo to neví určitě ať neradí.
Nejradši bych viděl pomoc od Tomsofta a podobných, s kterých prací apod. sem se tu už setkal a vím, že tomu co napíšou mohu věřit, protože se v tom vyznají.
Předem dík. Docela by mě mrzelo mít jen luxusní těžítko místo telefonu.