Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problem s datovym pripojenim

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    24

    zdravim,
    mam mensi problem s datovym pripojenim, resp. odpojenim.
    pripojenie, ako take mi funguje, ale z casu na cas sa mi stane, ze sa
    nemozem odpojit. tzn, stale mi svieti ikona pripojenia. ked sa pokusim
    odpojit sa cez Comm manager, tak mi tam svietia "presipacky", ale neodpoji sa.
    nejaky napad, co s tym?

    PS: pouzita ROM: Energy.BLACKSTONE.23121.Sense2.5.Cookie.DinikGlass .Jul.21

    vdaka

    MaTe
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Používám nodata utilitku, terá spolehlivě brání opětovnému nechtěnému datovému připojení, což je neocenitelné hlavně při roomingu v zahraničí, aby člověk po dovolené nekoukal, co mu to přišlo za fakturu od operátora dražší než 5 hvězdičkový hotel all inclusive na Riviéře za 14 dní....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    24

    spomenutu utilitu poznam a pouzivam.
    ja mam skor problem s tym, ze sa telefon tvari, ako keby bol pripojeny, co signalizuje ikona v menu,
    v Comm manageru sa spojenie tvari ako aktivne, ale nie je. a ani ho nemozem ukoncit.
    jedine vypnut a zapnut telefonny modul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Ještě lepší utilita je Data controller.


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    24

    tak ani data controller nepomohol.
    pripojenie svietilo ako aktivne, ale ked som sa ho pokusil vypnut, ostalo to iba pri "presipackach".
    a pripojenie sa dalej tvarilo ako aktivne :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    70

    Mám stejný problém, ale naštěstí mi účet za telefon platí firma
    Jinak jako řešení bych viděl flashnout jiné RADIO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    24

    s uctom problem nemam, pretoze to pripojenie sa sice javi ako aktivne, ale ak chcem nieco stiahnut, tak sa to nepripoji.
    takze data "netecu". jedine, na co som zatial prisiel je vypnut a zapnut GSM modul :-(.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. problem s pripojenim
    Od kubislav_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2010, 19:34
  2. qip - problem s pripojenim
    Od KENNY_FX v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-11-2007, 07:18
  3. Problem s pripojenim k PC
    Od djkmito v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 21:12