Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 63

Téma: Problem s GPS Navilock BT-308

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od karlic
    Co koupit Navilock BT308 nebo BT308 xTtrac?

    Běžný přijímač zaměří jen relativně silné signály od satelitů a pak ze získaných údajů počítá polohu. V režimu XTrac dokáže díky výrazně zvýšené citlivosti a zvýšené odolnosti proti nežádoucím interferencím čipu SiRFstarIIe/LP zaměřit a vyhodnotit kromě standardních i velmi slabé signály z družic. Nevýhodou je, že se při prudké změně rychlosti nebo směru může projevit prodloužení času zpracování dat. To lze pozorovat při rychlé jízdě autem, ne na kole nebo při pěší chůzi.
    Musim potvrdit ze tam drobne spozdeni je, ale ve meste kde jsem to zkousel pouzit je to prijatelne a bez problemu jsem se s tim navigoval v ulickach mesta. O uvedenem modelu toho moc nevim, sam pouzivam GPS Fortuna, ktera tento mod ma a jde prepinat mezi Xtrac normal firmwarem. Chovani bude predpokladam stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    108

    Citace Původně odesláno od karlic
    Co koupit Navilock BT308 nebo BT308 xTtrac?
    Toto není vůbec dilema! Seznámil jsem se s funkcí XTrac a už vedle mě leží lísteček z pošty, že si mám skočit pro balíček, ve kterém je Fortuna ClipOn. BT-308 jsem prodal minulý týden po té, co jsem se dozvěděl, že upgrade na XTrac mi neprovedou. Věřím, že 308čka XTrac bude stejně dobrá, jako Fortuna, akorát nepůjde přepnout do normálního módu, ale to bych určitě oželel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Anitka
    Citace Původně odesláno od karlic
    Co koupit Navilock BT308 nebo BT308 xTtrac?
    Toto není vůbec dilema! Seznámil jsem se s funkcí XTrac a už vedle mě leží lísteček z pošty, že si mám skočit pro balíček, ve kterém je Fortuna ClipOn. BT-308 jsem prodal minulý týden po té, co jsem se dozvěděl, že upgrade na XTrac mi neprovedou. Věřím, že 308čka XTrac bude stejně dobrá, jako Fortuna, akorát nepůjde přepnout do normálního módu, ale to bych určitě oželel...
    Xtrac je fakt zajímavý viz. http://www.gpsweb.cz/obtizne.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kde levně koupit Fortuna Clip-On BT GPS ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Zvažuji mezi Clip On a Fortuna GPSmart BT. GPS smart je sice větší, ale má displej a paměť na data. Když jedu na kole, pěšky, tak bych měl dokumentovanou celou cestu a nemusel bych si zapínam PDA. Jaký máte názor vy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    108

    Citace Původně odesláno od karlic
    Kde levně koupit Fortuna Clip-On BT GPS ?
    AH Mobile za 6 307,00 Kč s DPH.
    Myslím, že je to dobrá volba...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    ja jsem koupi Bt-318 a chyta vsude 8 az 9 satelitu jeste jsem nevidel ze by me v pocket kimu nebezal na 3d
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    77

    Zdar,

    Navilock osobne rozhodne nedoporucuji. Jak muj tak kolegy (oba 308) se kratce po uplynuti zaruky odebral do lovist tim zpusobem, ze nenabiha BT. Po zapnuti se proste nerozsviti modra ledka a GPS neni pres BT videt. Co jsem cetl fora Navilocku je to docela obvykla zavada a hlasilo ji vice lidi.

    Takze ja dalsi Navilock rozhodne neporidim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem koupil Fortuna Clip-On BT a udelal jsem dobre
    Je opravdu super. V rezimu standard je sice horsi nez Holux210, ale v rezimu xtrac funguje vsude i tam, kde se nechyta zadna jina GPS. Testoval jsem s PocketKim, Oziexplorer, Smartmaps. Vse chodilo naprosto skvele krome Smartmaps. Ve Smartmaps se strasne zpozdene pohybuje bod. Takze po nejake dobe je rozdil i nekolik km
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40

    KS KS je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Mate nekdo prosim zkusenost s pouzitim autoanapajece od Navilock BT-308 jako autonapajec pro XDAII?
    Volty jsou na tom stjne /5/, ampery 2.0 a 1.2. Odrovna mi to XDA, kdyz je na to pripojim? Nebude tech chybejicich 0.8 amper nicit akumulator v XDA?
    Diki za jakekoliv pripominky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    KS KS je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Mate nekdo prosim zkusenost s pouzitim autoanapajece od Navilock BT-308 jako autonapajec pro XDAII?
    Volty jsou na tom stjne /5/, ampery 2.0 a 1.2. Odrovna mi to XDA, kdyz je na to pripojim? Nebude tech chybejicich 0.8 amper nicit akumulator v XDA?
    Diky za jakekoliv pripominky. Pro Compaq se prodava dokonce redukce z tohoto napajece, takze to snad neni tak velky problem, ale vzhledem k tomu, ze Compaq nevlastnim, nemohu porovnat parametry napajeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od KS
    Mate nekdo prosim zkusenost s pouzitim autoanapajece od Navilock BT-308 jako autonapajec pro XDAII?
    Volty jsou na tom stjne /5/, ampery 2.0 a 1.2. Odrovna mi to XDA, kdyz je na to pripojim? Nebude tech chybejicich 0.8 amper nicit akumulator v XDA?
    Diky za jakekoliv pripominky. Pro Compaq se prodava dokonce redukce z tohoto napajece, takze to snad neni tak velky problem, ale vzhledem k tomu, ze Compaq nevlastnim, nemohu porovnat parametry napajeni.
    Ten proud a napájení je OK, ale domnívám se, že je u toho konektor pro iPaq, takže to k XDA nepřipojíš
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ted jsem nabijel notebook jinym zdrojem, kde je napeti stejny, ale proud jiny (nizsi) a moje zkusenosti - funguje to, baterii to PRY nenici, pouze se zdroj vyrazne vice zahriva a rovnez se mi nepovedlo dobit baterii do 100%. Osobne bych to pouzival max. jako nouzovku - teoreticky by nemel trpet ani tak iPAQ jako spis ten zdroj (prehrivani).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44

    KS KS je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od karlic
    Citace Původně odesláno od KS
    Mate nekdo prosim zkusenost s pouzitim autoanapajece od Navilock BT-308 jako autonapajec pro XDAII?
    Volty jsou na tom stjne /5/, ampery 2.0 a 1.2. Odrovna mi to XDA, kdyz je na to pripojim? Nebude tech chybejicich 0.8 amper nicit akumulator v XDA?
    Diky za jakekoliv pripominky. Pro Compaq se prodava dokonce redukce z tohoto napajece, takze to snad neni tak velky problem, ale vzhledem k tomu, ze Compaq nevlastnim, nemohu porovnat parametry napajeni.
    Ten proud a napájení je OK, ale domnívám se, že je u toho konektor pro iPaq, takže to k XDA nepřipojíš
    Konektor je sice JACK, ale ten pasuje do te redukce, ktera je u XDAII pribalena - siroky konektor. Slo mi hlavne o ten proud. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45

    KS KS je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Ted jsem nabijel notebook jinym zdrojem, kde je napeti stejny, ale proud jiny (nizsi) a moje zkusenosti - funguje to, baterii to PRY nenici, pouze se zdroj vyrazne vice zahriva a rovnez se mi nepovedlo dobit baterii do 100%. Osobne bych to pouzival max. jako nouzovku - teoreticky by nemel trpet ani tak iPAQ jako spis ten zdroj (prehrivani).
    Diky, bal jsem se hlavne o XDA, autonabijecku mam objednanou, ale bude asi az za 3 tydny a do te doby se mi nechtelo cekat. Na jednom CZ serveru, ktery prodava mapy, prodavaji rozdvojku, ktera umozni pouzivat autonabijecku od GPS soucasne k XDA, takze jsem predpokladal, ze to pujde, ale jistota je jistota a za zeptani jsem nic nedal.

    Dekuji

    Mimo jine, v mnoha prispevcich se zminujete o PocketKim a jeho perfektni funkcnosti. Po dnesni projizdce po meste mi nezbyva nez s Vami souhlasit.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. navilock
    Od Vasek666 v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-08-2010, 21:35
  2. přesnost GPS Navilock 338
    Od Beny_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 14:29
  3. problém MDA II a GPS modul NaviLock
    Od ladis33 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-01-2005, 12:17
  4. Navilock BT-308
    Od zsadek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 15:57