Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nova ROM pro HTC HD mini

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    1

    Už jste někdo otestoval novou ROM pro HTC HD mini? Je tam něco co stojí novou ROM použít?
    ROM na HCT.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2

    Už jste ji tedy někdo nahodil? Já jo, všechno v pohodě, žádný problémy (ani vypadávání hovoru, jak se tu někde řeší v jiném topicu).

    Jen mám dotaz, jestli tu ROMku už někdo máte, máte jí v češtině? Já totiž ne, a za boha si nemůžu vybavit, jestli jsem měl v ČJ i tu původní ROMku. Jelikož jsem tu novou nahrával asi 5 min. po koupi a teď fakt nevím.

    Každopádně jsem nahrával Eastern Europe verzi, ale mám to defaultně anglicky a nikde v menu jsem nenašel položku na měnění jazyka...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    ZDravím!
    ROMka je v pohodě, mě vyřešila notofikace pro příchozí zprávy.

    Češtinu najdeš tady, ale je potřeba ještě jeden hard reset, bohužel. Pokud máš správný type number.
    http://www.sunnysoft.cz/htc/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1

    ahoj mam problem. stahnul jsem si ROM a ceskou lokalizaci ze Sunnysoft, nainstaloval romku pak aktualizaci dal Hard reset... ale cestina ani vyber jazyka mi nenaskocil nevite co stim? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    9

    nainstalovat cestinu znova a nedelat HR. HR ti vsechno smaze, i tu cestinu... ta se neuklada do ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    To co píšeš již dlouho při instalaci oficiálního instalačního balíčku lokalizace Sunnysoftu neplatí.
    Konkrétně i v tomto případě se lokalizace zapisuje přímo do ROM paměti zařízení! To znamená, že se nesmaže po provedení Hard Resetu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Mohu jen potvrdit...
    Lokalizační balíček např. pro HD funguje úplně stejně, navíc je to na jejich webu i napsáno...
    "Po instalaci lokalizace, provést HR"
    Ovšem musí jít o opravdovou lokalizaci. Na webu se dá sehnat spoustu CABů, které lokalizují OS, ale to je zcela něco jiného, tak pozor na to
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Cestina na HD mini
    Od bkf1_ce4you v sekci HD mini
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 20-05-2010, 19:03
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-02-2010, 16:51
  3. Opera Mini 4.1
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 18-01-2009, 11:40
  4. mini USB
    Od DAIWA MEN v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-04-2007, 11:49