Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: HTC touch cruise polaris

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    zdravim potreboval by som helfnut s tymto komunikatorom,mam tam nainstalovany wm 6,1 prof. a potreboval by som do toho nejako dostat CZ alebo sk lokalizaciu.eng neviem ani ceknut. poradte prosim. dakujem!!!!: :
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Můžeš vyzkoušet tuto češtinu.

    Jinak v odkazu na vlákno s češtinou na Smartmánii píší také toto
    Ofiko WM6.1 na stránkách HTC. Ofiko WM6.1 s češtinou od sunysoftu v autorizovanym servise VSP Data za 50kč.
    , tak možná můžeš taky vyzkoušet :-).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    dobre dik moc skusim to ale nemozem nikde v htc najst win som prepojeny cez active sync a nemozem ho tam nikde objavit!!!

    Necituj předchozí příspěvek! Zbytečná citace smazána.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Aha, tak si potřebné soubory co chceš nahrát do Win nakopíruj někam na kartu. Do PDA si nainstaluj např. TotalCommander pro PPC, je free, a v něm si soubory z karty přesuň do Windows, kam potřebuješ.

    Ještě případně slovenština do TotalCommanderu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    no prekopiroval som tu lokalizaciu cz do windowsu a ziaden efekt sa nekonal tak ze asi smola!!!!: :
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    sorry dal som ten druhy instal subor a uz to slape tak pani díííííky vam moc lebo uz som bol s toho sedivy!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    no este jedna malickost ma trapi mam nainstalovane igo8,tomtom,garmin xt a neviem dostat nejako zastupcov na plochu aby som to mohol jednoduchsie spustat priamo s plochy teda ak je to vec mozna. dakujem za kazdu radu!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vytvořit zástupce - buď po připojení PDA k počítači nebo přímo v PDA, v něm např. pomocí Total Commanderu. a zástupce loupnout tam, kam potřebuješ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    no to je vsetko fajn ale neviem pod cim mam v totaci hladat plochu lebo niektore programy a zlozky mam v eng a niektore cz!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    U nainstalovaného iGO8 a TomTomu je to jednoduché. Běž do Start --> Nastavení --> Dnes --> záložka Položky a tady si zaškrtni TomTom a iGO8, pak budeš mít zástupce přímo na Today.

    V případě Garmina to takto tuším nejde. Musíš to řešit launcherem, já používám Easy Today Launcher, je to freeware, v něm si pak můžeš dát na hlavní obrazovku zástupce programů jaký chceš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od baron_cz
    U nainstalovaného iGO8 a TomTomu je to jednoduché. Běž do Start --> Nastavení --> Dnes --> záložka Položky a tady si zaškrtni TomTom a iGO8, pak budeš mít zástupce přímo na Today.

    V případě Garmina to takto tuším nejde. Musíš to řešit launcherem, já používám Easy Today Launcher, je to freeware, v něm si pak můžeš dát na hlavní obrazovku zástupce programů jaký chceš.
    Easy Today Launcher by som chcel vyskusat ale neviem nainstalovat ten cab subor ak mozes tak porad dííík moc cavko!!!

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Postup pro instalaci je pro všechny .cab soubory stejný. Nakopíruj si ho z PC do PDA ( třeba na kartu ). Pak v PDA Start --> Programy --> Průzkumník. V něm si najdeš .cab soubor a poklepáním na něj se ti spustí instalace, pak už se jen drž pokynů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    dííík moc uz som na to prisiel lebo toto je moje prve htc a teda aj mobil s wm tak sa do toho troska dlhsie dostavam este raz díííík!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    11

    no este raz ta budem otravovat nainstalovalo mi ten easy tod launcher vsetko ok len taka jedna malickost, nemozem ho nikde najst!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Vstup do Start --> Nastavení --> Dnes --> záložka Položky a zde zaškrtni Easy Today Launcher. Pak OK, dále křížek a teď by jsi ho měl vidět na obrazovce Dnes/Today. Podržíš na něm stylus, čímž vstoupíš do launcheru. Potom si postupně přes tlačítko "Add" vybereš prográmky jejichž zástupce/spouštěcí ikonky chceš mít na Dnes/Today.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 09:11
  2. HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 207
    Poslední příspěvek: 13-02-2012, 20:29
  3. WM 6.x CZ pro HTC touch cruise (polaris)
    Od Quick_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 17:30
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 23:13
  5. Touch Cruise (Polaris) a WM5torage
    Od Vladky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 00:02