Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: kovové pouzdro na MDA

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    tak jsem si, díky ochotě jednoho z přispěvatelů tohoto fóra, pořídil kovové pouzro od proporty na mé MDA1. Objednáno ve čtvrtek, dorazilo v úterý jako obyč. psaní, cena 1200Kč. je vyrobeno ze dvou kusů lehké slitiny. vložit MDA do pouzdra není problém, ale vytáhnout jej zpět, to už dá zabrat. částečně za to může vystlání vnitřku pouzdra ale hlavně zarázka, která zapadne do místa k uchycení přídavné baterie. MDA opravdu nevypadne a to jsem s ním cloumal jak to jen šlo. (za půl hodiny krkolomných kousků nevypadlo, jen díky hladkému povrchu povrchu pouzdra mi vyklouzlo celé ale naštěstí se nic nestalo) pomocí šroubu (3mm uvnitř pouzdra je mosazná matka) se dá připevnit klip a díky zobáčku neuteče ani z pásku kalhot. Hlavní nedostatek - nemá dírku na soft reset - vyvrtána vlastní. Zpracování pouzdra mně docela překvapilo, v této cenové kategorii jsem čekal dokonale dočištěné hrany a naprosto přesné slícování, ale není to na závadu používání, jen jsem puňta. pouzro za ty prachy stojí, opravdu chrání to hlavní - displej, nedojde k poškrábání MDA, konečně se nebojím sednout do auta a nepřemýšlet jak.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00024495_DSCI0002_wu2T.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 45.1 KB 
ID: 413  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    ta matka v pouzdře je mosazná, za překlep se omlouvám, ještě jsem zapoměl dodat, že zajištění dvířek je pomocí zobáčku na dvířkách a platsové zarážky na straně protilehlé (po ošoupání stačí přihnout zobáček)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od solory
    ta matka v pouzdře je mosazná, za překlep se omlouvám..
    ..když koukneš na svuj příspěvek po "odeslání",v pravém rohu nahoře najdeš tlačítko "upravit"...
    ..na něj stačí kliknout,a můžeš své překlepy snadno odstranit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jestli se nepletu tak pouzdro InnoPocket má oproti tomu od Proporty i dírku na soft reset. Zvažuji jeho pořízení, ale nemám vůbec zkušenosti s nakupováním na zahraničním Internetu. V Čechách to používám velice často, ale to nemusím nikam psát číslo karty, což se mi rozhodně nechce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od Bud
    Jestli se nepletu tak pouzdro InnoPocket má oproti tomu od Proporty i dírku na soft reset. Zvažuji jeho pořízení, ale nemám vůbec zkušenosti s nakupováním na zahraničním Internetu. V Čechách to používám velice často, ale to nemusím nikam psát číslo karty, což se mi rozhodně nechce.
    Taky bych si chtěl objednat kovové pouzdro na MDA II ale taky nemám chut někam dávat číslo karty. Nenašel by se někdo kdo by byl ochoten pouzdro objednat?

    Díííky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    na www.AHmobile.cz ochotni byli, ale využil jsem jiné rychlejší nabídky. zkuste tam napsat, určitě jsou schopni i ochotni to objednat, už nemusí psát na proportu, jestli to pošlou do ČR, protože to došlo a nejen mne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem se rozhodl, že to risknu a objednám si to sám z innopocket.com, protože prý jednak tohle pouzdro netlumí signál jako proporta, ale hlavně má pro mě užitečnou věc a to držák na dvě simky. Ale za boha se mi nepodařilo přihlásit, pořád mi to hlasí chybu.
    Kód:
    Microsoft VBScript compilation error '800a0411' 
    
    Name redefined 
    
    D:\WWWROOT\INNO2004\WEB\../include/constants.asp, line 5 
    
    Const dbConnection = "Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=False;User ID=;password=;Extended Properties=""DRIVER=SQL Server;SERVER=127.0.0.1;UID=sa;DATABASE=inno2004b;Network=DBMSSOCN;Address=127.0.0.1,1433"";"
    ------^
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Guest

    Prosím,kdo prodává pouzdro na MDAI,zavolejte na tel:777037769.
    Nebo kde se dá obědnat.Děkuji Lenka Plassová:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    24

    koukam, ze ta hlaska chyby v DB je mazec ....
    zobrazene IDUsera i heslo .... hmmm

    duvera v zabezpeceni serveru a DB .... urcite jim poslu nejake sve osobni udaje :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Nikomu nedoporučuji z Innopocket(Hong kong) něco objednávat. Již půl roku u nich mám objednané i zaplacené kovové pouzdro. Po několikanásobné urgenci a komunikaci s nějakým Bennem jsem to vzdal. Pouzdro už asi neuvidím a peníze také ne Naproti tomu z Proporty přišlo za dva dny a žádné odstínění signálu (jak zde bylo avizováno) se nekonalo :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    heslo je kodovane, a login je jen poradi, takze skutecny login a heslo tam neni ... stejne jsem tenhle login uz zrusil
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od reditel
    Nikomu nedoporučuji z Innopocket(Hong kong) něco objednávat. Již půl roku u nich mám objednané i zaplacené kovové pouzdro. Po několikanásobné urgenci a komunikaci s nějakým Bennem jsem to vzdal. Pouzdro už asi neuvidím a peníze také ne Naproti tomu z Proporty přišlo za dva dny a žádné odstínění signálu (jak zde bylo avizováno) se nekonalo :-)
    Objednal jsem bez problemu a doslo behem sesti pracovnich dni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    3

    jestli napíše někdo své udaje,jako jméno nebo tel.tak do toho ti nic neni,nejsme na chatu mezi pubertákama,nebo snad jo?Potřeboval bych kontakt na někoho ,kdo muže obědnat kovové poudro na MDAI,nebo kdo je prodává.Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Napiste mi, budeme objednavat pro par zakazniku special objdnavky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pouzdro pro TP2
    Od nucleolus v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-08-2009, 14:09
  2. Kovové pouzdro pro LOOXe 720 v prodeji.
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 19:18
  3. Kovové pouzdro pro n50
    Od Karm v sekci Acer
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 17:26
  4. Pouzdro na hx4700 - "Žádné pouzdro, také pouzdro!"
    Od manager v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2005, 15:35
  5. Kovove (hlinikove) pouzdro na MDA Compact
    Od Miloš Strouhal v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 25-02-2005, 09:06