Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.5 (WM 6.5) - zkušenosti atp.

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    [h]- WM6.5.SPv1C ENG - Roadster v1 Classic - CE OS 5.2.21905 (Build 21905.5.0.92)[/h]


    http://rapidshare.com/files/404628545/Update_SP_Roadster_v1_C_ENG.7z.html
    Postup pod WinXP:
    - rozbalit adresář ROM
    - přepnout PDA do uloader modu tj. Contacts + iTask + Reset!
    - připojit k PC pres USB
    - spustit UPDATE_TOOL.exe a vybrat spiaatie_wm65_hx4700.nb0
    - po nahrátí provést 2x hard reset tj. Contacts + Messaging + Reset

    Zkušenosti po cca 24hodinach použivání
    - zda se rychlejsi nez WM6.1
    - je to WM6.5 a zatím mi to příjde trochu humpolácké a trochu moc telefonní (velke ikonky a tak)
    - SPB Pocket Plus 4.1 nepodporuje WM6.5, Pocket Shell 3.5.5 bez problému jede


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Telefonní.....velké ikony.... - je to tak jednak proto, že dneska se už žádné čisté PDA (bez GSM části) nevyrábí a pak je dnes [b]in[b] bezstylusové ovládání prstem. ROMka bude patrně překuchtěná z HD2, kde ani stylus není.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    91

    Ahojky,
    vypada to, ze slape..
    Docela svizneji nez v te WM6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Je to funkcni i se 64MB ram?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    Recommended for iPAQs with 128MB RAM.

    takze to neni pro me, ale uprimne me to ani moc netrapi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8

    Dnes večer mi to nedalo, chvíli jsem si hrál a funguje!
    Jestli bude mít někdo zájem, napíši, jak jsem postupoval
    btw mám 64MB ram



    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    hmmm, podle posledniho screenu je pda zabity 10MB ram nestaci ani na web
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8

    dal jsem tam m operu 10 - neseká se
    přehrávání mp3 - neseká se
    přehrávání filmu - neseká se

    celkově to jede docela svižně
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    On je obrovský rozdíl funguje to a jde to v reálu prakricky používat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    verim ze pda je

    ale s tim webem tomu neverim, ja mam volno 30MB a kdyz si chci dat 4 zalozky, tak uz se mu to nelibi (samozrejme nepouzivam tu pofiderni kompresi v Opere, ta strasne degraduje obrazky)

    a navigace je jasna, pro IGO je 30MB jen pro ceskou republiku a zadnych 30 prujezdnich bodu... je to hodne o kompromisu, 128MB ram je gut, ale za ty prachy co to tu delaji, tak mam novou specializovanou navigaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jasně, zpátky k PPC 2003 SE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    to zabira uplne stejne jako WM 6.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak potom jedine iOS 4.2
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    21

    Jsou nějaké zkušenosti s touto Rom?
    Zajímá mne, zda se může WIFI kódovat s WPA2.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.1 (WM 6.1) - zkušenosti atp.
    Od toja v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 161
    Poslední příspěvek: 16-04-2012, 14:46
  2. Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 17:06
  3. HP iPaq hx4700 - Windows Mobile - flash ROM, zkušenosti atp...
    Od Radiusxe_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2008, 02:28
  4. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.x?
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-09-2008, 12:40
  5. HP iPAQ hx4700 - praktické zkušenosti s Windows Mobile 6 (WM6)
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 129
    Poslední příspěvek: 19-09-2008, 00:27